Şimdi Ara

Linux e android oyun nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba


    maalesef bir oyun bağımlısıyım.. bunu üzülerek söylesem de 4 yıldır oynadığım bir oyun var ve içinde 3-5 tane hesabım var


    evet. scrcpy ile dün akşam android tlf umu sorunsuz şekilde oldukça da hızlı linux ekranına aktardım o kısımda sorun yaşamadım


    gelelim soruna. oynadığım oyun ilk önce mobil dünyada çıktı ve sonrasında windows versiyonu çıktı. 2 monitörüm ile çoklu hesaplarım arasında geçiş yapabiliyorum. ilki windws versiyonu kullanarak 2. si ise android tlf ekranımı yine scrcpy ile windows ortamına görsel aktarım ile.


    ve w11 kullanıcı olarak artık herşey ile linux e taşınmak istiyorum. dolayısı ile de bir eski pc imde çok performans sorunu yaşamadan (1660ti - 16gb - ddr3 - ssd - zeon2670v1) aynı anda 2 hesabıma sorunsuz ulaşmak için mobil oyunumu linux ortamında ya direk yada bir performanslı emülatör ile açmak istiyorum


    birçok kişi itiraz etse de ben ne hikmet ise arch düşünüyorum. evet fedora nın son zamanlarda güzel haberleri ve gelişmeler içinde farkındayım.


    şu adımı geçersem öncelikle iyi olur. sonuçda dağıtımın adı değil linux yapısını kullanıyor olmak önemli.


    zaman içinde USTA-ları rahatsız etmek isterim

    misal.. recovery & disaster recovery. disk upgrade - firewall -


    extra ve ilginç bir detayı da paylaşmak isterim. yardımcı olabilen olursa..


    ACEMİYİMMMMMM.

    sadece *nux 1-2 komut biliyorum ve 1997 de ilk linux ekranını gördüm. oracle ımız "sco unix" de idi ama iş icabı windows a mahkum kaldım.


    evde windows da yasssaklı sitelere girebilmek için github daki goodbyedpi ı kullanıyorum. github sayfasında linux de çalışan alternatif paylaşımları backlink yapmış olsa da o sayfalarda kurulum vs anlamadım. goodbyedpi e basit bir alternatif örnek verebilir misiniz - kurulum kullanım adımları ile ?

    "kde connect" i de kullanmak istiyorum. ama youtube de güze bir anlatım bulamadım. dün akşam ilk yüklememde uygun cihaz bulamadı mesajı veriyordu 2 tarafda.


    sormayı unutmuşum.. windows ben tüm browser çeşitlerini 1 den fazla aynı browser ın portable versiyonunu kullanabiliyorum. farklı verisiyonları ayrı dizinlere yerleştirip aynı anda .. misal.. firefox un farklı versiyonlarını açabiliyorum. dolayısı ile de benzer şeyi linux de nasıl yapabilirim ? garib ama çok işime yarıyor.  


    genel veya özelden yardımcı olabilecek var mı ?


    emeğinize yüreğinize sağlık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 7 Haziran 2023; 17:15:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.