Şimdi Ara

!!! Linkin Park / A Thousand Suns / Yeni Albüm ÇIKTI !!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dinleyen arkadaslarin blackout hakkindaki yorumlarini alabilirmiyiz ? Ben 30 sn sini dinledim hosuma gitmisti
  • Çok mu kötü yav dinleyemedim daha ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Catalyst

    Dinleyen arkadaslarin blackout hakkindaki yorumlarini alabilirmiyiz ? Ben 30 sn sini dinledim hosuma gitmisti


    İlk 30 saniyesi gizemli bir giriş yapıyor ama sonra bir melodi giriyor sanki ilkokulda öğretmen çocuklara org çalmayı öğretiyor.Sonra Cheester giriyor anıra anıra birşeyler söylüyor düzgün bir gitar melodisi yok.
  • Şarkılara az az bakmayı çalıştım olmamış gibi geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowz61

    Şarkılara az az bakmayı çalıştım olmamış gibi geldi


    Gibisi az.

  • şimdi dün geceden beri albümü dinledim bende , eger albümü dinlemeden önceki beklentiniz h.t meteora gibi bişi beklemekse gerçekte hayal kırıklıgının ötesinde bir albüm , ama öle bir bekletiniz yoksa mtm gibi bekliyorsanız ki benimde beklentim öleydi , ilk dinledgmde ısınamadım ama albümü 3-5 kez dinledikten sonra gerçekten ritim ve melodik açısından en iyi linkin park albümü benim açımdan , evet gönül isterdiki 15 şarkının 15 ide sert olsun ama bu saatten sonra dönceklerini pek sanmıyorum , sizi bilmem ama öle böle bu adamlar beni bir yerden yakalıyor , kısacası albümü begendim
  • Çıkmış demek,bi bakayım şarkılara.Pek bi beklentimizde yok ya neyse
  • linkin park davayı sattı.black albümden sonra çok bozdular!
  • linkin park in yeni albumu cikmis, dinleyelim cosalim dedim, besinci parcada icim bi huzur doldu :)
    tarzlarini oldukca degistirmisler, linkin park in onceki parcalarini dikkate almaksizin album tarafsiz degerlendirilirse bence fena olmamis..
    grubun yeni arayislara girmesi elestirilecek degil takdir edilmesi gereken bir durum kanimca....
  • quote:

    linkin park in yeni albumu cikmis, dinleyelim cosalim dedim, besinci parcada icim bi huzur doldu :)

  • Grup bir türlü ilk 2 albümden sonra kişiliğini oturtamadı. Ne yapmak istediklerini bilmiyorlar geçen albüm geçiş albümü dedik buda sanki geçiş albümü gibi olmuş. Nereye geçiyorlarsa artık.
  • MTM'den sonra iyi birşeyler bekliyordum ama nafile.
    iTunes'da album 10€ gibi birşey.
    Verilmez bence.
  • Yapılan yorumlara kısaca baktım ve sadece gülüyorum
    LPyi pek takip eden kitle yok sanırım yoksa LPnin artık HT ve Meteora gibi albümler yapmayacağız diye 40 kere belirtmelerindne haberdar olurlardı. Kendimizi tekrarlamak yerine daha deneysel daha melodik şeyler yapmak istiyoruz dediler. Ayrıca önemli olan kısım ise ilk 2 albümde gençtik o zamanımızın gerektirdiği albümleri yaptık şuan olgunlaştık ve bunuda müziğimize yansıtıyoru diye neredeyse yıllardır diyorlar..

    Albüme gelince. Albümü değerlendirirken yapılan en büyük hata özellikle HT ve meteora ile karşılaştırıp değerlendirmek. O devir öldü bitti yandı kül oldu Bu albüm müzikal bakımdan en iyisi.. Sözler bakımından da en iyisi diyebiliriz. Sevmeyenlerde zaten eski tip şarkı görmediği için sevmemiştir. MTM bir başlangıştı lp için ve bu albümde bunun süreçlerinden biri. Lp var oldukça hep yeni şeyleri deneme arayışında olacaktır.
    Albümde gördüğüm tek eksik kısım bradin fazla aktif rolünün olmaması. Müzikal yönenden çok iyi olsada albüm, biraz daha gitara ağırlık verilebilirdi.

    Bazıları komik yorumlarda bulunmuş yok albüm satmazmış yok Lp bitmişmiş falan Gerek Lp underground üyeleri gerek ulusal çaptaki Lp forumlarının büyük bir kısımının beğenisini kazanmış durumda. Tabi hiç beğenmeyenlerde var bu olacaktır, fanlar arasında kabuk değişiği olacaktır ve olmalıdırda. Bence böylece dinleyici kitlesinin yaş ortalamasıda artacaktır buda güzel bir gelişme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackandwhite -- 10 Eylül 2010; 19:35:32 >




  • konu başlığı çok NET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 11 Eylül 2010; 14:49:34 >
  • Bence kendilerini değiştirmeleri açısından güzel bir albüm , yani başarılı bir değişim.
  • amazon cdyi göndermiş bakalım nasıl
  • 14 ünde müzik marketlere gitsek bulabilir miyiz bu albümü yoksa türkiyeye gelişi farklı bi gün mü olur?
  • gerçekten albümü hiç beğenmedim. oysa ki ben minutes to midnight albümünü de çok beğenmiştim. hatta daha olgun olmuş, güzel olmuş diye düşünmüştüm. boş şarkıları yoktu açıkçası onda. yani dolu bir albümdü, şarkılar da zevk veriyordu. fakat bu albüm çok mu deneyseldir nedir, bir yavan ki deneysel şeylerden hoşlanırım. her albüm bir yenilik, bir yapılmamışlık yapılsın isterim ama bu albüm pop albümü gibi, yapılmışı azıcık değiştirmiş, linkin park'ın yapmayacağı bir müzik tarzını yaparak deneysel olmaya çalışmış. backstreet boys şarkıları gibi şarkılar var bir iki tane ki onların şarkı bu tarz içinde daha başarılı kalıyor. albüm bir türlü çıkışa geçmiyor. şarkı sayısı da az gibi geliyor. zaten ilk 2 şarkı, şarkı değil, giriş gibi. sanırım albüm içerisinde de bir kaç tane böyle diğer şarkıların girişi olarak kullanılmış parça var. o yüzden şarkı sayısı 7-8 gibi geldi bana. şimdi baksam anlarım kaç şarkı ama üşeniyorum. her neyse, bir türlü enerjik olamıyor albüm ve öylece de bitiyor. enerjikten kastım böyle bağırsınlar çağırsınlar değil. dediğim gibi minutes to midnight albümünü de beğenmiştim, onda o kadar bağrış çağrış yoktu. benim kastım enerji. ben yavaş şarkıları ayrı bir severim ama linkin park'ınkiler çok yavan olmuş. tatsız olmuş açıkçası. blackout şarkısı bile o kadar yırtınmaya rağmen soğuk durmuş. sanırım fazla profesyonel olmuşlar. bilmiyorum bir ruh yok.




  • Tokio Hotel dinlerim daha iyi.

  • O Kadar Kotumu Ya Albüm Dinlemem Lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.