Şimdi Ara

Lineage2 İnterlude Server Aranıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • forumdan uyarı geldı son bi çift lafım var sonra ne yaparsanız yaparsınız;

    ilk olarak kajmeran seni bu güne kadar bi dünya serverde gördm ve gelip şahsına bi kere olsn soru bile sormuş değilimki neyin kafasını yaşayıp bana ordan kanınca bişeyler deme hakkına sahip buluyorsun kendini?

    2. olarak sid "liseli ergen" demişsin liseli ve ergen olmanın neresi kötü tam olarak anlamış değilim ama bildiğim tek birşey var ben liseli bir ergen olarak senin gibi bir yetişkinden daha olgun ve kültürlü olduğuma inanıyorm kii cahilliğini açıkça sokmuşsun gözümüze

    "ya dunke velet boyy bye.Calik cacukla ugrasiyoz iste .Son yorum !" <-- burada yazılanların Türkçe'sini birileri söyleyebilir mi çünkü cevap yazmak istiyorum..
  • peki kültürlü illa forumda kendini gosterecem diye kendini yirtma lutfen senin yirtinisindan anliyorum ki baya ezilmissin altimizda belli etmissin kendini tek kisilik clan seni.
  • Sizleri bıraksak kızla gibi saç saça baş başa birbirinize gireceksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xKAJMERAN

    peki kültürlü illa forumda kendini gosterecem diye kendini yirtma lutfen senin yirtinisindan anliyorum ki baya ezilmissin altimizda belli etmissin kendini tek kisilik clan seni.

    clanım tek kişilik olp sizin bütün clan memberlerinizden üstün olabilir bu da forumda banlanan herkeze koyabilir yazmak istiyorm :))

    ama yazmama gerek yok herkes bunu biliyor yukarda yaptıklarınız gibi hileden başka bişeyden çakmadığınız için kendinize pro playerde diyemezsiniz.. herhangi bir serverın pvp zonesinde görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın
  • Yahu adama 1 server önerin kavga yeri yaptınız konuyu ha
  • tamam pro oyuncu tamam prosun sevin bakalim biz kendimize pro filan demedik ama sen diyosan öyle olsun.
    ercan bizi az cok tanirsin 1-2 velete pabuc birakacak degiliz ama baskalarinin avukatligi yapmak onlara dusmez.
    neyse iyi oyunlar size...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xKAJMERAN

    tamam pro oyuncu tamam prosun sevin bakalim biz kendimize pro filan demedik ama sen diyosan öyle olsun.
    ercan bizi az cok tanirsin 1-2 velete pabuc birakacak degiliz ama baskalarinin avukatligi yapmak onlara dusmez.
    neyse iyi oyunlar size...

    teşekkürler, sizede iyi oyunlar..
  • Kardeşim tanıyorum oyunu iyi oynuyorsunuz kendi çapınızda bir arkadaşlığınız var grup var ben bana bir yanlışınızı görmedim. Elbet clanlar arası rekabet olucak elbet birbirimizi kesicez ama gel gelelim bu kadar abartıya kaçması çok gereksiz. Küfürler olsun, birbirinize hakaretleriniz olsun yani ne gerek var ? Ben 23 yaşında adamım kalkıp da buradan birinden onu kestim diye yada arada rekabet var diye küfür yersem, ya onun çocukluğunda ararım yada kendimde onunla muhattab olduğum için ararım. Uzatmam .. En fazla biriniz çıkarsınız bir serverda hodri meydan dersiniz bu iş çözülecekse böyle çözülür sonuçta sanal alem değil mi bu?
  • Arkadaşlar var mı şu anda önerebileceğiniz bi interlude server ı ekip falan da yok ben tek başımayım ve kasmak ciddi anlamda sıkıntı oluyor. En son es-l2 de oynamıştım o kafa ona yakın bi server kabulümdür :D
  • Yakın zamanda 75x Craft serverı açılacak biz küçük ama etkili bir grup olarak başlamayı planlıyoruz sen de deneyebilirsin.

    http://www.lineage2dex.com/ - Nanna Serverı.
  • Tartışmalar op

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam deneyeceğim. Ama dikkatimi C4 bi server çekti o nasıl açıkcası interlude dan daha çekici geliyor bana ^^ bi de ben gelcem ama yalnızım skype aracılığıyla bi grup varsa dahil olmak isterim malum tek başına olay hem zor hem sıkıcı
  • Schzz kullanıcısına yanıt
    Server'un İsmini paylaş güzelse bizde başlayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLSadnesss -- 20 Ocak 2015; 4:24:29 >
  • l2blaze arada GM'ler kıllatıyo lag falan oluyor ama genel anlamda hoşuma gitti. PVP için daha yeterli hale gelemesem de craft olayları tam tadında deneyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.