Şimdi Ara

LİNEA 1.3 MULTİJET mi? HYUNDAI 1.5 CRDI ERA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25000 liralık araba almak istiyorum bu iki araba arasında kalakaldım. Bu fiyata kaç model araba alınır. Birde arabaların motor ömrü yedek parçaları yol tutuşları yakıt durumu hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekürrler.
    Paylaş



  • Bilgilendirmem yanlış olabilir ikisinide kullanmadım era ya sadece taksilerden ötürü bindim. Lineadaki motor multijet ve en sorunsuz motordur... Ancak 1.3 lineaların az yakmadığını çok duydum. 1.6 ları az yakıyormuş lineaların. Accent era içinde aynı şey geçerli bence forumlarda bir ara araştırmışdım tabi ki yanlış olabilir ancak dizel diye az yakar umuduyla araştırmadan almayın diye belirttim. Kafanız karışmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea nın accent e göre artıları çok fazla bir kere lineanın boyutları era dan çok çok iyi, yol tutuş olarak linea iyi yol tutar, 1.6 dizel linea da oldukça randımanlıdır.
  • Linea 1.3 mjet şirket aracımızın çok tasarruflu olduğunu söyleyemem, araç 1 ve 2 de hantal bu yüzden yüklenince yakıyor 1.6 mjet daha iyi olur
  • Bu arabaları kullanmadım ama birer küçüğünü yoğun olarak kullanıyorum.2007 albea ve 2009 getz'i iş ve özel olarak kullanıyorum.Albea'yı sanayiye götürmekten bıktım.Bir gün vitesi elimde kalıyor,bir gün cam otomatiği bozulur.Haa ucuza tamir oluyor ama malzemeler kesinlikle kalitesiz.Hyundai'de çok kaliteli değil muhakkak ama Fiat!a tercih ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parker48

    Linea nın accent e göre artıları çok fazla bir kere lineanın boyutları era dan çok çok iyi, yol tutuş olarak linea iyi yol tutar, 1.6 dizel linea da oldukça randımanlıdır.

    linea nın frenlerindende bahsetseydin biraz
  • kendim era sahibiyim arabamdan gayet memnunum tek şikayet edeceğim özelliği yol tutuşu 130-140 gibi hızlardan sonra pek güven vermiyor. Performansı mükemmeldir yakıtı da şehir içi 6 litre civarı yakıyor. Linea da yakın arkadaşımda var kullandım birkaç kez yol tutuş konusunda era dan biraz daha iyi yakıt en az benim araba kadar yakıyor ve fiyat farkı da var arad... Era nın lineayla (1.3) aynı km de aynı modelde aracını 2 bin tl falan ucuza alırsın kaldı ki 1.6 lar çok daha pahalı tercih sizin.
  • Al birini, vur ötekine; biri ne kadar cok kaciyorsa digeri o kadar hantal; biri ne kadar konforluysa digeri de o kadar sert..
    Bu aralikta arac bulmak cok zor, ben de bakiyorum bu sıralar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.