Şimdi Ara

Linderoth yine sakat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hazır değildir , kondisyon eksiği vardır v.s v.s bir çok neden olabilir.
    Sakat olduğunu sanmıyorum.
  • Elbette olabilir zaten ilk mesajımdada ne olduğuna dair bilgi almaya çalıştım ve biraz bakındım foruma.

    quote:

    Orijinalden Alıntı: Commander

    Sanırım doğru. Kadorda yok. Sebebi ne olabilirki ?


    Bende sakat olmamasını isterim tabiki ama bilgi yetersizliği şüpheleri arttırıyor bazı söylentilerlede güçlendiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claymoré


    quote:

    Orijinalden alıntı: Zommby


    quote:

    Orijinalden alıntı: Claymoré

    millet otomatiğe bağlamış konuyu açan arkadaş ne dese tersine konuşuyolar.. bu linderoth ligde 34 maç dahi çıkarsa o transfer edilen linderoth performansını yakalayamaz ne dünya yıldızları bi sene sakatlıktan sonra yok olup gitti hele ki iki sene futbol için çok uzun bir süre. burda aurelio, deco gelcek dendiğinde herkes başlıyo konuşmaya 30 unu geçmiş sakat adam toparlayamaz aurelio dediğin adamla linderoth arasında bir yaş fark var 30 una basmış artık aklınızı mantığınızı kullanın.. bu konuyu başkası açsa bi sürü destekleyen çıkardı sürü psikolojisiyle hareket etmeyin


    Kimin sürüyle hareket ettiği belli oluyor. Kaynak olarak konulan sitelerin yaptığı transferleri de koyun bakalım kadroya bi zahmet.


    beni kaynak falan ilgilendirmez arkadaş şu anki sakatlık durumunu sallamış da olabilir zaten o konuyla ilgili konuşacak olsam kendim araştırırım.. burda adam genel olarak linderoth sıkıntısını eleştirmiş millet çıkıp uğraşmayın şu adamla, yok provokatör.. kardeşim bu adam linderoth sakat diyince sakatlanıyomu ya da forumu okuyup üzüntüden dizleri tutmaz hale mi geliyo ki provokatör olsun oturup düşünün bi kendinizi aştınız... bu maç oynasa da oynamasa da bu adam sıkıntıdır.


    Sen o adamın attığı postları bir oku sonra anlarsın niye üzerine çullandığımızın sebebini. Onun maksadı üzüm yemek değil ki her olumsuz haberde aslına astarına bakmadan fırsattan istifade bağcı dövmek. Olumlu tek bir mesajını bulamazsın ki. Üstelik gidip antunun uydurduklarını copy paste yapıp Galatasaraya sallayıp duruyor. Dün de yazmış aslantepeyi toki üstlenmiş devlet onun vergileriyle yapılacakmış stadı diye.




  • Adam adelesindeki sertlik nedeni ile maç kadrosuna alınmadı.bu haber DHA tarafından tüm spor basınına verildi.Bkz.Fanatik web sayfası mesela..

    45 dakika oynadığı maçın ardından adale sakatlığı yok falan riske etmeyelim bütün bunlar 3.seneninde boşa geçeceğin habercisi.
  • @determinanty
    Carrusca Estudiantes diye bi takıma kiralandı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.