Şimdi Ara

Limango Daybuyday vb.. gibi sitelerden alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Limango ve DaybuyDay gibi sitelerden alışveriş yapanınız varmı acaba? Güzel ürünler var ama tedarik süreci, müşteri memnuniyeti gibi konular ne durumdadır?www.sikayetvar.com'da çok fazla sayıda şikayet gördüm bu sitelerle alakalı. Bir çok kez alışveriş yapanınız varsa eğer bilgi verebilirmi? Yada bu tarz önerebileceğiniz güvenli, baş ağrısız ve kargom hala gelmedi diye düşündürtmeyen biryer varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmurates -- 19 Ekim 2011; 21:50:53 >



  • Yokmu kimse alışveriş yapan?
  • daybuyday dan 26.09.2011 tarihinde Fila marka saat siparişi verdim. 18 gün sonra gönderilen saat ile benim aldığım saatin özellikleri arasında farklılıklar vardı. Ama gelgelelim saat çalışmıyordu, teslim almadan geri gönderdim, mail attım hemen beni aradılar "kargoyla tekrar bize gönderin elimize ulaşınca kredi kartınıza iade işleminizi başlatalım" dediler. Tabi bunlar olana kadar benim ve benim gibilerin parasını işletiyorlar. Anladığım kadarıyla beni 18 gün bekletip arızalı çalışmayan ürünü bilerek gönderdiler ekstra zaman kazanıp süreyi uzattılar. Bakalım paramı iade edecekler mi?
    Bu arada defalarca mail attım ben para iadesi değil satın almış olduğum özellikteki saati istiyorum bana onu göndermek zorundasınız diye ama hiç ses seda yok.
    Biraz fazla uzattım ama sözün özü güvenilir bir firma değil.
  • Teşekkür ederim cevap için. Anlaşılan çok fazla kişiye bunu yapıyolar çünkü çok fazla şikayet var bu konuda. Alışveriş yapacaktım ama vazgeçtim. tekrar teşekkürler
  • isabetli karar vermişsin. Bu arada morhipo ya bakabilirsin 4 kere alışveriş yaptım hepsindede teslimat tarihini 1 gün bile geciktirmediler.
  • Adını duymadım daha önce ama tmm bakarım. Teşekkür ederim
  • Biraz hort olucak ama sizlerinde mağdur olmaması adına başıma gelen olayı paylaşayım dedim daybuyday.com dan 18 haziran 2013 de 2 adet notebook siparişi verdim neyse ürünler geldi bugün maillerimi kontrol ederken sipariş bilgilerim mailime geldi fakat ben sipariş falan vermemiştim sipariş bilgilerine baktığımda 18 haziranda verdiğim siparişin içeriğiyle aynı adamlar mükerrer satış yaparak kartımdan para çektiler ve şimdi bana çektikleri parayı 12 taksitle iade edicekler siz siz olun daybuydan alışveriş yapacaksanız bile sanal kartla sipariş verin
  • ben Morhipo, Daybuyday, Trendyol'dan da alışveriş yaptım şuana kadar bir sorun çıkmadı. İnşallah bundan sonra da sorun çıkmaz. Kargo biraz geç geliyor ancak bazı ürünler indirimli olunca süre sıkıntı olmuyor. Ha bide ürünün orjinaliyle çakmasını karışık koyuyorlar. Sen fiyata bi bakıyosun ucuz sipariş ediyorsun. oysa gelen çakması ;) dikkatli olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.