Şimdi Ara

LİGUX ROM 01.02.2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler tartışmaya gerek yok. Bu romların hepsinde istisnasız aynı problem mevcut. Ses, kamera, dokunmatik takılması. Bu üç problemi giderilmediği sürece çıkacak custom romlar ancak merak gidermek için kullanılır. Sürekli kullanılmaz malesef. Hep söylüyorum orjinal 2.3.5 romundaki 3 ana problemden birisini çözebilene helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum.
    Birisi çıkıp bu sorunlar donanımsal problemdir demesin sakın. Çünkü değil. Tamemen yazılımsal. Bunu 2.2 ile 2.3 farkını görünce ben net şekilde anladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertce

    Beyler tartışmaya gerek yok. Bu romların hepsinde istisnasız aynı problem mevcut. Ses, kamera, dokunmatik takılması. Bu üç problemi giderilmediği sürece çıkacak custom romlar ancak merak gidermek için kullanılır. Sürekli kullanılmaz malesef. Hep söylüyorum orjinal 2.3.5 romundaki 3 ana problemden birisini çözebilene helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum.
    Birisi çıkıp bu sorunlar donanımsal problemdir demesin sakın. Çünkü değil. Tamemen yazılımsal. Bunu 2.2 ile 2.3 farkını görünce ben net şekilde anladım.

    Sürekli kullanılmaz fikrine katılmıyorum, sizin bu fikre kapılmış olmanızın nedeni dokunmatikte yaşadığınız sorun olsa gerek bunu yaşamayan biri mesela ben sesi çokta dert etmiyorsa kullanabilir ki kullanıyorum.
    Telefonun kamerası 5 mp bile değil maalesef, aslında 2.3'teki kamera kötünün iyisi. (2.2'ye göre daha iyi)
    Sorunlar yazılımsal haklısınız, dokunmatik sorunu da panel ile driver ilişkisinden kaynaklanıyor sanırım. Ama bunu çözmesi gereken Huawei.

    Orjinal 2.3'ün de mi ses sorunu var ? Hoparlör sesinde yani.




  • 2.3.5 te sesle ilgili sıkıntı nispeten çok az 2.2 ye göre. Ama yüzde yüz iyi değil. Dokunmatik ekran ATMEL marka. Bu marka dokunmatik ekranı olan ve sorun yaşamayan varsa beri gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertce

    2.3.5 te sesle ilgili sıkıntı nispeten çok az 2.2 ye göre. Ama yüzde yüz iyi değil. Dokunmatik ekran ATMEL marka. Bu marka dokunmatik ekranı olan ve sorun yaşamayan varsa beri gelsin.


    xda'daki Blefish yeni bir kernel yayınlamış dün bir amtel kullanıcısı dokunmatiğin gerçekten iyi olduğunu belirtmiş. Blefish 32 kerneldeki driver'ı kullanmış. Ne yazık ki wifi çalışmıyormuş ve hoparlördeki ses hala kötüymüş. Umut verici bir çalışma ama.

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22059262&postcount=37




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.