Şimdi Ara

Lian-li ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    1 ay içerisinde yeni bir sistem topluyorum, bir aksilik olmaz ise.

    Güç kaynağını aldım bile Silverstone SST-OP850 850W

    Nforce 790i ultra anakart, ddr3 ram, e8400, 9600gt yada 9800gtx (ilerde sli olucak büyük ihtimal ile) tabi bu parçalar değişebilir ama aşağı yukarı böyle bir sistem olacak.

    Diğer 790i ultra anakartların gelmesini ve yeni ekran kartlarının çıkmasını bekliyorum.

    Bu arada da kasaya karar vereyim diyorum. Çok fazla oc ve mod olayına girmem kendimi biliyorum ama en fazla dayanamayıp %3-5 lik bir artırım yapabilirim.

    Kafamda bir iki kasa var öncelikle şunu sormak istiyorum Lian-li nin htpc formundaki PC-C32 HTPC/Rack Mount Kasahttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-C32B için içinin yeterince geniş olduğu, 2 tane 120 mm lik fan takılı olduğu, 2 tane daha takılabildiği, hatta 8800gt nin bile içine sığabildiği yazıyor.

    Şimdi ben 2 tane 9800gtx sli bağlasam çok sıkışıklık olur mu bu kasada? Havalandırmada sorun yaşar mıyım? Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim, tower kasalardan bıktım, masaın üzerinde elimin altında güzel ve farklı bir şeyin durmasını istiyorum artık.

    Üstteki olmaz ise yine Lian-li den PC-A17B yihttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-A17B düşünüyorum. Bu kasa ile de ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    İkisi de olmaz ise artık Lian-Li PC-007 FB Plus IIhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-007FB alırım herhalde.

    Tercihim dev gibi bir kasa olmaması, usb girişlerinin ve mümkünse on-off ve reset düğmelerinin kasanın üst köşesinde olması. Pencere olup olmaması çok umurumda değil, ışık saçan cafcaflı bir şey istemiyorum (Tagan 800W BZ den de vazgeçtikten sonra), sade, sessiz, aşırı yer kaplamayan bir şey olsun yeterli.

    Yorumlarınızı bekliyorum.

    Şimdiden teşekkürler.







  • sli ı geçtim 1 tane 9800gtx bile taksanız o kasalarda boş yer kalmaz, big tower almanızı tavsiye ederim, bendeki thermaltake soprano 8800gt hdd yuvalarına kadar uzanıyo
    Coolermaster cosmos S çok güzel bir seçim olabilir
  • big tower alın tabiki
  • TT kandalf , armor+ öneririm.

    Cosmos ve Cosmos S param çok diyenler için birazda. :D
  • Yorumlar için çok teşekkürler.

    Umarım alınmazsınız ama Armor+ ı pek beğenmedim.

    Cosmos S çok güzel ama biraz pahalı.

    Şu aralar şuna kanım kaynadı, siz ne düşünüyorsunuz?

    Lian Li Li PC-A70Bhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?proLi PC-A70Bduct=PC-A70B (Sanki bu çok ucuz :))

    İyi günler.
  • Lian Li PC-A17 Çok güzel bir kasa . Uzun süre inceledim. Soğutması çok iyi. Fanlarının sesli olduğu söyleniyor lakin bir fan kontolcüsü ile sorun kolayca aşılabiliyor. Fiyat yüksek ama Cosmos kadar değil. İşçiliğine olumsuz bir söz söyleyecek birilerinin de olduğunu zannetmiyorum. PC-007 FB Plus II da kalite ve soğutma konusunda diğerinden farklı değil ama A17 daha profesyonel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuz ruhu -- 24 Mayıs 2008; 9:56:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.