Şimdi Ara

Lg3 Mobil Veri kapalıyken kullanmış gibi tl gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Lg3 marka telefon kullanıyorum ve çok komik bi durum başıma geldi son 3 gündür. Genelde wifi 'ye bağlanıyorum mobil veriyi pek kullanmıyorum ama bazen gelen aramalardan sonra mobil veri kapalı olduğu halde turkcell kota kullanımı gerekçesiyle benden tl alıyor. Yani wifi açık mobil veri kapalıyken nasıl turkcell kotasından yiyebilirim pek anlamadım. Hiçbir yere hiçbir aboneliğim yok. İnternet paketimde yok, gerektiğinde 1₺ karşılığında 100 mb 1 günlük kullanım yapıyorum. Operatörüm turkcell, müşteri temsilcisini aradım cihazla alakalı bi problem olabilir deniyor. Nette bakındım saçma sapan yorumlar var " bildirim sekmesinden mobil erişim tıkını kaldır " gibi :) Bu problemi çözse çözse siz çözersiniz ve gerçekten bu problemi yaşayan arkadaşlarada cevap olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim M4 dede aynı sorun var tam tamına 8 TL'm gitti :(

    Format atınca düzeldi. veya bakiye olmadığı için para çekemiyor. Takip ediyim bende konuyu.
  • Bu problem 4g muhabbeti ile başladı, çoğu Turkcell kullanıcısı bu problemi yaşıyor, Benim G2de de oluyor ama internet paketim olduğu için sıkıntı yok, yani cihazla alakalı değil..
  • Bu 4.5G bize fayda sağlayacaktı sözde öyle lanse edildi ama resmen ocağımıza incir ağacı dikmeye gelmiş :) En son aradılar yavaşlama olabilir bu baz istasyonlarının 3'de 1 4.5G 'yi destekliyor ondan dendi :) madem problem yaşatacaktı neden gerekli çalışmlardan sonra kullanıma açmadınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Güncel
  • Aynı sorun bende de vardı.kb lık internet gidiyordu.mobil veri den 3g ti seçtim düzeldi belki işe yarayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece aynı şey benimde başıma geldi. 5 kere 50kb harcamış, wifiye bağlı mobil kapalı olduğu halde. Sorunu çözebilen var mı?
  • Lanet olsun bende de var ya allah cezasını versin turkcell'in.tamamen müsteri ile.asak geciyorlar bu kan emici pislikler.ben de az buz da değil 50 mb falan çekiyor.zaten her ay paket yenilememede mukemmel bir ısrarları var.yüklediğim tl'yi hesaba gecirmeleri tam 1 hafta sürmüstü bir keresinde.sikayet formları bile yok o derece kusursuz bu adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendede vardi halletim vodafone da sıkıntı çekiyordum.Öncelikle kesinlikle ve kesinlikle 4g yüzünden yaşanan bir sıkıntı.Bu yuzden self servisten kullanmadiginiz zaman hattınızın internet erişimini kapatın veya 4g yi iptal edin düzeliyor.Hatta bunu vodafone bayisine gittiğim de söylemişlerdi işe yarıyor zaten internet paketiniz olduğu zaman para gitmiyor ama internet paketiniz yoksa self servisten kapatin internet erişiminizi düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.