Şimdi Ara

LG X 120 netbook çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG X120-L.C7G2T Cihazı yeni aldım Genel olarak cihazın tatmin edici bir performansı var Cihazın çok önemli bir sorunu olduğunu fark ettim Ekran çözünürlüğü 1024*576 ve bu çözünürlük değişmiyor sorunda burda başlıyor zaten Şöyle örnek verim msn ayarlarına girdiniz ayarlarınızı yaptığınız ayarları uygula yada tamam deyip saklıcaksnız bu bölüm ekranın alt kısmında kalıyor dolayısıyla tıklıyamıyorsunuz veya bi program kurucaksınız next i tıklıcaksınız tıklıyamıyorsunuz çünkü ekranın altında kalıyor Ayarlar gelişmiş monitör bölümünden ekran çözünürlüğünü değiştirebiliyorsunuz ancak bu seferde altta kalan yani görünmüyen bölümü görmek içinde ekranı aşağı doğru kaydırmanız geriyor yani buda çözüm değil Konuyu LG ile görüştüm Bu model 1024*576 ve 1024*600 olarak piyasaya sürülmüş sorunu onlarda çözemedi ve LG merkeze bildirip bana bir iki gün içinde geri döneceklerini söylediler Almayı düşünen arkadaşlar bunu göz önünde bulundururak alsın İlginç olan birşey daha var bu cihazı almadan önce o kadar inceleme sitesine baktım hiç birinde böyle bir sorundan bahsedilmemiş nası incelemişler merak ettim!!!!!!







  • @ dominand

    Bahsettiğin konuyu cihazda bende fark ettim.Açıkcası bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ? Tamam butonunu tıklayamıyoruz :) Ama cihaz güzel gerçekten
  • ben bir arkadaşıma almıştım. içine yeni bir xp yükledim. dediğiniz gibi sadece tek modda kullanılabiliyordu. xp sürücüleri arasında downscale diye bir exe var. onu yükleyince diğer boyutlarıda açabiliyoruz ama uyumlu olmadığı için olsa gerek ekrana sığmıyor. sanırım monitör çıkışı için ayar yapılabilmesi için konulmuş.
  • Benim bildiğim bu diğer netbooklarda da var. Arkadaşta datron vardı oyun çalıştırıyordu aynı olay oluyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.