Şimdi Ara

LG W551 Kablosuz Ses Sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cevabın için çok teşekkürler.
    Aslına bakarsan normal mağalardan al demişsin ancak geçen yıl TEKNOSA' dan aldığım bir dizüstünde senin yaşadıklarının bir benzerini ben de yşadım. Net satıcılarından hiç bir farkları yok. Biz satıcıyız deyim ilgili ürünün ithalarçısının müşteri hizmetleri numarasını veriyorlar. Bence hala en iyi sistem ESNAFLIK sistemi :)
  • MUTLU SON

    Arkadaşlar en son siparişimi iptal ettiğim yerde kalmıştık. Tam o gün UFOTEK'TEN cevap geldi ve sistemin tamir edildiği bilgisini aldım. Tabi değişim amacıyla göndermiştim ama onlar tamir etmişler, yani boşu boşuna 1 hafta bekledim . Daha sonra değişime çevirdim ve o da 1 hafta sürdü. Bu sürenin uzamasında UFOTEK'İN Teknik Servisi'nin biraz düzensiz olduğu izlenimini edindim maalesef. Yapıyolar ama biraz geç oluyo.
    Herneyse sistem bugün elime ulaştı. Daha önceden kurup toplamakta tecrübeli olduğumdan , sistemi kurmadan evvel kulaklıkla sesin gelip gelmediğine baktım, GELİYODU!! Allah'ım ne mutlu bir an! 1 aydan beri beklediğim an buydu işte. Daha sonra hemen kabloları, uydu alıcı ve hoparlörlerini kurdum. Orjinal Yüzüklerin Efendisi-3'ü taktım ve sesi sonuna kadar açtım. Arkadaşlar sonuç gerçekten mükemmeldi! Seste hiçbir pürüz yok, subwoofer muhteşem. 5m ötede oturduğum yeri titretti. Uydu hoparlörlerden hiçbir kesilme olmuyo. Ayrıca tasarımıyla da LG LCD televizyonuma uyumu ile de mükemmel bir ikili oluşturdu.
    Bekledim bekledim ama mutlu sona ulaştım çok şükür... Artık beni uzun bi DVD koleksiyonu bekliyo tekrar izlenecek




  • Arkadaşlar Lg ev sinema setlerinde (en azından LG 9654 de) divx filmlerde Türkçe altyazı desteği varmı ? Acele cevap verebilir misiniz?
  • slm beyler acaba bu sisteme dvd takmadan direk pc ye baglayarak yada tv ye baglayarak ses alabilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.