Şimdi Ara

LG TV yi USB den network e baglamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde 3 adet LG LCD var, bunlardan birinde dlna özelliği olduğu için media server programını kurarak sorunsuz olarak izleme yapabiliyorum. Diğer iki tv de LG ve usb den film oynatma özelliği var. Acaba usb den wifi dongle takarak ya da usb to rj45 converter ve access point ile ortak ağ a katabilirmiyim? Fikriniz nedir? Yani ona flash ya da hdd takıp cıkarma derdi olmadan ortak bir alandan bütün tv lere media paylasımı yapılabilinir mi?



  • Merhaba,

    İhtiyacın olan ürün EDIMAX'In kablosuz Görüntü sunucusu, HDMI çıkışı da var, 300Mbps olduğundan takılma falan da olmaz, 1080P görüntüyü kablosuz olarak TV ye aktarırsın. ayrıca cihaz Accespoint olarak da, print server olarak da kullanılıyor.

    http://www.vatanbilgisayar.com/edimax-wp-s1100-wp-s1100-kablosuz-n-projector-sunucu/productdetails.aspx?I_ID=43762#divDigerResimler
  • Kafam şurda karışıyor, aslında böyle bi sey bende görmüştüm ama sormak istediğim şey birazda usb den bu alet ile tv ye giriş yapabiliyormuyuz? Ve acaba Tv bunu görür mü ? niyahetinde Tv nin anakartında da bir yazılım mevcut.
  • herşeyden önce TV nizde Networke bağlanma özelliği ve bununla beraber DLNA özelliği olması gerekiuor.
    Bunlarla beraber bazı TV lerde USB wireless adaptör bağlanabilme özelliği de bulunuyor.
    Ancak hiçbir Tv ye USB Ethernet adaptör takıp bu işi yapabileceğinizi sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.