Şimdi Ara

LG TV'ye Bağladığım TOSHİBA Hard Diskteki verilerin hepsini yanlışlıkla çocuk silmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG TV'ye Bağladığım TOSHİBA Hard Diskteki verilerin hepsini yanlışlıkla çocuk silmiş. Geri getiriliebilir mi?
    Bilgisayara takıyom orada da harddiski bile görmüyo. Ne yapabilirim? İçerisinde bir sürü fotoğraf vardı. Yardım lütfen. Selamlar.



  • Arkadaşlar başına gelen veya bir önerisi olan yok mu?
  • parodi35 P kullanıcısına yanıt
    hocam silinen dosyaları geri getirmek için recovary programları var. internetten bikaçtane farklı program indir dene biri işini görecektir
  • parodi35 P kullanıcısına yanıt
    Veriler silindi mi yoksa disk mi bozuldu. Pc'ye takınca görmüyor demişsin. Disk bozulmuşta olabilir. Bence önce bunu çözersen daha iyi fikir verilebilir.

    Eğer disk bozulmuşsa veri kurtarma olayı yaş. Benimde 1 TB disk vardı okuyucu kafa bozuldu pc'ye takınca diskten ses geliyordu ama pc görmüyordu. Eğer böyle birşey olmuşsa veriler ancak labaratuvarda kurtarılabilir. Bu da oldukça maliyetli bir iş. Ben araştırdım en düşük 400$ tutuyor. Fiyat yüksek olunca vazgeçtim verilerde silindi gitti.
  • Arkadaşlar Hardiski Tvye takmıştım, çocuk çizgi film izliyordu. Tv de de yayını istersen kayıt eden bi özellik var. Çocuk gidip o tuşa basmış.

    Tv de Harddiske kayıt yapabilmek için verileri silip hardiski kendi formatına çevirmiş. O yüzden bilgisayar harddiski görmüyor. Görse de zaten tv format çekti içi boş görünecek.

    Şimdi ben Tekrar NTFS ye çevirsem Harddiski ve Recuva türü bir programla tarama yapsam veriler geri gelir mi acep? Yanlış bişey de yapmak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodi35 -- 17 Eylül 2014; 3:13:26 >
  • parodi35 P kullanıcısına yanıt
    ben pc nin harddiskine format atmıştım. daha sonra kurtarma programıyla tüm veriyi geri getirmiştim. Kesin olur demiyorum ama bende olmuştu. Ayrıca 2gb lık bir usb bellekten 4gb dosya geri getirmişliğimde oldu nasıl iş anlamadım. Anladığım kadarıyla silme diye bişey yok sadece görünmez kılınabiliyor. üstüne dosya yazılmayıncada geri getirilebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parodi35

    LG TV'ye Bağladığım TOSHİBA Hard Diskteki verilerin hepsini yanlışlıkla çocuk silmiş. Geri getiriliebilir mi?
    Bilgisayara takıyom orada da harddiski bile görmüyo. Ne yapabilirim? İçerisinde bir sürü fotoğraf vardı. Yardım lütfen. Selamlar.

    sayn parodi

    başınıza gelen durum tv nin kayıt fonksiyonunu kullanabilmek için hd ye format atmasıdır.. hd niz tv nin anlayacağı dilden ( formattan) anlıyabilecek duruma yanlışlık getirmişsizi.. bilgisayar görebileceği format farklı bir formattır.. bu durumda bilgisayar hd yi görmez...

    benim basıma böyle bir olay geldi.. hd de filmler var dı.. ben geri getiremedim internetten bedava programlar hikaye bir çoğu virüslü zaten ... paralı programlar var onlarda dolaresle zaten.. pahalı..

    bilgisayarımı yönetten tekrar formar atıp bilgisayar görebilir duruma getirebilrsiniz.. tabi bilgiler silinecek .. bunu bilmelisiniz..benim çocuklara ceza oldu filimleri siiindi... internetten araştırın siz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx500 -- 17 Eylül 2014; 12:33:54 >




  • Uzerine kayit yapildigi icin dusuk ihtimal, ancak yine de sansinizi deneyin . disk zaten harici disk. Easyrecovery professional i internetten bulun, demo olmasin . bu program ile diski format recovery modunda taratin; muhtemelen silinmis dosyalari bulacaktir, ancak ne kadarinin uzerine yazildigini tahmin etmek cok zor. bir kismini kurtarabilir, hicbirsey de cikmayabilir. su noktada denemek disinda yapcak bisi yok .
  • geçmiş olsun,yaklaşık 1 yıl kadar önce kızım kumandayla oynuyor sonra bir yazı çıkıyor ve bilmeden evet diyor ve hoop tv,ye bağlı 1tb içi aylarca büyük uğraşlarla doldurulmuş biryığın mkv film toz olup gidiyor akşam geldiğimde bomboş görünce resmen ağlamaklı olmuştum artık harici diski televizyona bağlı tutmuyorum ama giden filmlerin acısı hala içimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.