Şimdi Ara

LG R590-U AAH1BT kullananların yorumları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
24.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SRS çalışmaya başladı. Ancak ses tuşlarının yanında ki SRS kısayol tuşu çalışmıyor. Nasıl aktifleştirebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 9 Temmuz 2010; 2:07:29 >
  • Kampanyalı fiyatında o kadar fark yok ama neyse.... satışı yapan çocuğu zor durumda bırakmak istemiyorum...Ben 3BTnin özelliklerine göre alırım demiştim... banada bir soğutucu verirlerse almaktan vazgeçmem belki...

    Bu srs işi de 64 bit olayından kaynaklanıyor değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 9 Temmuz 2010; 2:05:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonsahiden

    Bu srs işi de 64 bit olayından kaynaklanıyor değil mi?



    Evet yav.. Lg nin sitesinden Realtek i kurdum SRS tamam güzel ancak kısayol tuşunu aktifleştiremedim :S

    Tabi birde kısayol tuşlarından yaptığım işlemler ekranda gözükmez olmuştu. (Allah'tan işlemleri gerçekleştirebiliyorum :)) )
  • Recoverynin yedeğini yada kopyasını DVDye nasıl alıyoruz acaba? Birşeyler kurmadan kopyalamak yararlı olur diye düşünüyorum.
  • Neyse smart recovery programıyla dvd ye yedek alıyorum 3 dvd almadı 4.ye geçecek gibi...Bana verilen LGnin kurulumu falan yapılmıştı hatta açılışta lg ile başlayan bir hesap oluşturulmuş şifreli ben diğer hesapla giriyorum :) belgelerimde birkaç resim falanda gördüm :) 1279a geldi benimkide benim istediğim aslında 3BT idi ki o da teknosalarda yokmuş...Geri verecek oldum sonra netten almaktansa mağazadan alayım diye vazgeçtim alırkende 42tl lik bir laptop çantasını 28e aldım 5-6 saattir yedekleme yapıyorum ilk yedekleme tam bitecekken iptal tuşuna basmışım şimdi ikinci kez olan bitmek üzere .... Gece birde oyun deneyeceğim :)
  • Arkadaşlar bende bugün aldım kardeşim kullanacak ama beğenirsem bende çökebilirim

    Teknosa mağazalarında hala 1er 2şer kalmış almak isteyenler fırsatı kaçırmasın. %20 indirim + kampanya kartlarına 100 tl chip puan.

    Fakat ben teşhir ürünü almak zorunda kaldım kapalı kalmamıştı. İstanbulda 2 yerde kapalı vardı biri ayırtılmıştı diğer mağazaya ulaşamadık bende neyse alalım dedim aldık. Çizik zedelenme parça değişim şüphesi yok. Zaten adam 3 gün kontrol edin eğer bir sorun olursa getirin değiştiririz dedi.

    Ayrıntılı incelememi daha sonra yazarım...

    Fakat Led işi biraz şüpheli gibi ben daha önce Led ekran kullanmamıştım bilmiyorum ama bu sanki tam led değil gibime geldi. Zaten adamda o manaya gelen birşeyler söyledi ama pek aklımda kalmadı ektranın belli yerlerinde o sistem varmış.

    Başka işletim sistemi yükleyeceğim dedim sorun olur mu diye sordum. Lisanssız yüklemezseniz iyi olur ama yüklesenizde pek bir sorun çıkmıyor garantide dedi.

    Kasa güzel klavye güzel ses sistemi orta halli laptoplara göre iyi seviyede.

    Fakat teşhir ürünü olduğu için bazı şeyler aklıma takıldı: bir kere kutu içinden sadece Cyberlink Dvd yazılımı çıktı. Sordum dedim sürücü filan yok mu diye adam yok bunlarda çıkmıyor dedi. Yedek cd side vermediler, dediki açılırken f11 e basarsan zaten yeniden kurulum başlar.
    Ayrıca adaptörünü başka biryerden getirdi onda da işkillendim orjinal kutudan çıkandan farklı olabilir diye.
    Lütfen bu bilgisayardan alan biri adaptördeki 3 numarayıda yazabilir mi? Bende karşılaştırır kontrol ederim.

    Bende aldığım numaraları yazayım ne olur olmaz

    EAY60685901
    6T1024
    0103722205
    L9100C04005205
    LECAG19047C01310047485




  • Bende de sadece o dvd çıktı ayrıca birde Ağırlık engelleyici diye bir aparat var...Ne işe yarar nereye takılır bilmiyorum...
  • dvd yerine uyumlu bir alete benziyor değil mi?
    bende çözemedim onu görevliler kendi arasında konuşurken hard diski tutturmak için mi ne dediler ama tam duyamadım.

    dvd yi çıkartırsa müşteri onu taksın diye koymuş olabilirler sanırım o bir parçanın sabit kalmasını sağlıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AHZ
    Soğutucu hediye edilen benim? aklından çakallık geçmemiş derken ??

    64 bite geçme tavsiyemi yazdım zaten. Gerekçeli olarak :)



    Hani soğutucu koparmak için, ne bileyim hani yanlışlık yapmışlar ya...

    ...

    İçinden pek bişi çıkmıyor evet, kurulumu hemen yapıyor kendi. ileri ileri diyorsun ((((:
  • Hard disk konacak olsa sabitleyici falan denirdi bence...başka birşey olmalı...acaba elimizi koyduğumuz bir yerlerde falan mı olacak bu şey :)
  • Bu makinayı kullanan bu kadar az kişimi var yahu?Cihazı alan oyuna dalıyor herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonsahiden

    Hard disk konacak olsa sabitleyici falan denirdi bence...başka birşey olmalı...acaba elimizi koyduğumuz bir yerlerde falan mı olacak bu şey :)



    Alırken kutu içeriğinde görünce teknosa satış elemanına sordum. Bilmiyorum dedi :)))
  • Norton antivirüsün süresi doldu diyor neyapacağız bunu?
    Yeniden aktif yapma imkanı varmı acaba?
  • SRS Tuşunu hâlâ aktifleştiremedim... Yardım edecek kimse?
  • HDMI kullanıldığında srs çalışmayabilir yazıyor user guide da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AHZ

    SRS Tuşunu hâlâ aktifleştiremedim... Yardım edecek kimse?



    http://www.lg.com/ae/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=R590-U.AAH1BT&matchedModelCode=NOT_MATCHED&searchEngineModelCode=R590-U.AAH1BT&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile

    buradan
    [OSD/WIN7] OSD program for LG Notebookl.(Ver.5.01.0912.0401) başlığındaki sürücüyü yükleyeceksin. Eğer 64 bit sistem yükledisyen [OSD/Win7_64bit] OSD driver for LG Notebook.(Ver.6.01.1001.0701) bunu

    Ekleme: bu tavsiye herşeyi yüklemene rağmen o işaretlerin çıkmamasıyla ilgiliydi realtek bulamadıysan yine burdan yüklersin ilgili sürücüyü

    ama herifler öyle sayfa hazırlamışki işin içinden 15 dakkada ancak çıktım bazı sürücüleri 2 kere yazmışlar, kendi modelime girmeme rağmen başka modellerin sürücüleri de var yada ortak kullanılabilendir bilmiyorum. Ama ben hepsini 32 bittekilere göre yükledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 13 Temmuz 2010; 17:39:14 >




  • Arkadaşlar sistem derecelendirme puanınız kaç???
    64 bit olanlar 64 bit diye uyarı yazsın lütfen.

    Ben 64 bit ultimate kurdum...

    Valla şok oldum 4,1 gösteriyor. Hemde o kadar övülen i5 bu puana sebep olmuş

    İşlemci: 4,1
    Bellek: 4,5
    Grafikler: 6,4
    Oyun Grafikleri: 6,4
    Birincil Sabit Disk: 5,5


    acaba 2 tane sanal işlemciyi hesaba katmadı mı? Neden böyle çıktı normal midir bilenler yorum yapsın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 14 Temmuz 2010; 0:31:07 >
  • Arkadaşlar şimdilik yorumlarım bunlar alacakları aydınlatmış olalım. Daha motoru zorlamadım ama

    Ekran acayip hoşuma gitti şuanda kendi dizüstümden yazıyorum yan yana koydum ikisini ve benimki miğdemi bulandırdı resmen. Sarı ekrana bakıyomuşum ne zamandır meğerse. Sanırım led olmasının avantajı da var; çok canlı ve güzel duruyor.

    Ama fanı maşallah masaüstü bilgisayar fanına benziyor sesi çok gibime geldi. Üstelik fanı sessiz moda aldımda kontrol ettim normal modda sanırım dahada artar ses. Fanın benim bilgisayar gibi arada coştuğu olmadı hep sabit çalışıyor. Sanırım daha hiç kasmadığım için olsa gerek.

    Hard disk ve diğer parçalardan fazla ses çıkmıyor. DVD çalışırken normal olarak ses artıyor belli şekilde. SRS olayı güzel olmuş tek tuşla kontrol edebiliyorsunuz ama 2 hoparlör olduğu için öyle süper derecede haz almıyorsunuz.

    Teknosa görevlisi oyunlarda filan turbo ya geçeceğini söylemişti ama ben sağdaki işlemci simulasyonundan turbonun aktif olduğunu gördüm üstelik öyle fazla işlemde yapmıyordum. Arada 2.53 ghz a çıkıyor frekans.

    Windows 7 64 bit ultimate kurdum 4gb ram i gördüm. Bence sizde 64 bite geçin. Çünkü işlemci zaten 64 bit destekli ve 1gb ram bu zamanda artık gerekli. Ayrıca bazı arkadaşlar ekran kartının ramdan gerekli durumlarda 1gb alabildiğini yazmışlar oyun oynayanlar için süper birşey. Ama bana tam tersi lazım Oyun oynamıyorum aksine GUI çalışan programlar yaygınlaşırsa benim işime yarayacak ekran kartı ram e destek çıkacak bu sefer.

    Hem 15.6 olması hemde numpadinin olması çok iyi birşey bende kendi dizüstümü buna göre almıştım(15.4) Benim işime çok yarıyor madem sıkıştırıp yapabiliyorlar bence hepsini öyle yapsınlar.

    Piano black kasa diye geçiyor ama tam olarak öyle değil ve bence öyle olmaması da daha iyi. Çünkü benimki komple piano black elimi attığım an leke oluyor çok çirkin duruyor. Bunun klavye bölümünü mat yapmışlar parmak izi filan çıkmıyor kolay kolay.

    K Lite Codec Pack son versiyonunu ve 64 bit versiyonunu indirdim. Bilgisayarda teknosadan aldığımda 2 hd video vardı onları denedim. Gerçekten çok etkileyici video oynatma performansı var. Ben klasik windows media player ile büyük boyutlu video açsam takıla takıla ilerliyor ama bunda çat çat istediğim anda istediğim saniyeye geliyor. Ekran kartından kaynaklanıyor sanırım kendi bilgisayarımda 512 ati var. Tabi bilgisayarın daha bomboş olduğunu ve az işlem ile çalıştığını düşünürsek ileride ufak tefek takılmalar olabilir.

    Amaaaa gelin görünki kıl olduğum bir olay var. İlk aldığımda da K Lite Codec Pack i yükledikten sonra video açtığımda explorer çökmüştü. Format attım yeni sistem kurdum yine aynı hatayı verdi. Bu hatayı ben kendi bilgisayarımda da almıştım ama benim sorun giderici ffdshow dan kaynaklandığını belirtmiş ve uninstall seçeneği sunmuştu ama bunda herhangi bir uyarı gelmedi daha. Aratıyorum ama yine aynı. Fakat önceki sürüm codec pack de sorun çıkarmadı. ffdshow güncellemelerini adam gibi beceremiyorlar her seferinde sorun çıkıyor

    Bluetooth kablosuz bağlantıdan bağımsız çalışmıyor mu?? Benim bilgisayarda fonksiyon tuşu ile bluetooth u kapatabiliyordum ama bunda ne fonksiyonlu tuşlarda nede denetim masasında özel bluetooth ayarı yok. Normal ayarının kapalı olmasını istiyorum istediğim anda hemen açabileyim.

    Uzaktan kumandası yok. Ben bilgisayardan film izlediğim için zor bir durum.

    Dokunmatik ses tuşlarında mavi led ışıklar yanıyor iyi güzel hoş da bunu müşteriye bıraksalarmış keşke. Dediğim gibi film izlerken keyif kaçırır o ışıklar, kapatmanın yolunu bilen varsa yazsın.



    Bence güzel alet... Tavsiye ederim. Özellikle bu fiyata alabilen varsa kaçırmasın. Ama şu yukardaki mesajımda sistem derecelendirme puanına kıl oldum ona bir açıklama yazsın bilen biri yoksa içimde kalacak valla.




  • Bir hata olması lazım o derecelendirmede ben 64 bite geçmediğim halde ondan iyi diye hatırlıyorum.....
    64 bit e geçince performansla birlikte sorunlarda artıyor hehalde :)
    Taransformers(wfc) ve star wars clone wars oyunlarını denedim sıcaklık 50ye falan çıkıyor yarım saatte bu normalmidir?
  • 32 bit

    İşlemci: 6,4
    Bellek: 6,4
    Grafikler: 6,4
    Oyun Grafikleri: 6,4
    Birincil Sabit Disk: 5,5
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.