Şimdi Ara

LG Optimus Me Türkiye'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG'nin Android'li telefonu LG Optimus Me, avantajlı bir fiyatla Türkiye'de piyasada. İşte detaylar.
    "Eski Telefonunu Getir, Yeni Akıllı Telefon Optimus Me (P350)'yi Götür" kampanyası ile Türkiye pazarına giriş yapan LG Optimus Me, LG Electronics (LG)'nin Türkiye'de piyasaya sunduğu en yeni akıllı telefonlarından.

    108x57,5x12.2 mm ebatlarında ve 130gram ağırlığında tasarlanan LG Optimus Me (P350)'de, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.2 "Froyo" sürümü kullanıldı. 2.8 inç boyutunda ve 240x320 piksel(QVGA) çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekrana, 150 MB dahili belleğe, microSD kart girişine(32 GB'a kadar genişletilebilen), microUSB portuna, 3.0 megapiksel kameraya, Bluetooth, GPS, Wi-Fi desteğine sahip. Mikro Titan, Doğal Gümüş ve TOZ Pembe renk seçenekleri ile şıklıkta sınır tanımayan, taşımayı ve kullanımı kolaylaştıran yuvarlak tasarımıyla Optimus Me kampanya kapsamındaki uygun fiyatıyla kullanıcıları etkileyebilir. Turkcell İletişim Merkezleri'ne eski telefonun getiren tüketiciler, 50 TL indirimle LG'nin bu cebine 399 TL'ye sahip olabilecekler...

    LG Optimus Me, 600 MHz'lik CPU işlemcisiyle hızda ve performansta kullanıcılara gücü hissettiriyor. İnternet tarayıcısının hızı kullanıcılara telefonda PC hızı yaşatıyor.

    LG Optimus Me kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri ile de rakiplerine oranla bir adım öne çıkıyor. Hızlı ve kullanıcı dostu sesli arama uygulaması ile bilgilerinize ulaşmanız için
    seslenmeniz yeterli. Sezgileri güçlü "zoom" özelliği bütün içeriklerin detaylarını görmek için bir dokunuşunuzu yeterli kılıyor.

    Kaynak: chip.com.tr







  • SE Xperia X10 mini'ye 1.5 yıl aradan sonra rakip olarak gelmiş , fotoğrafı yok mu
  • Bunun yeni romu 2 hafta mı önce mi ne çıktı. Olsun alt taban froyo telefon iyidir.
  • T10 dan çok farkı yok bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: promised

    T10 dan çok farkı yok bence


    Optimusun Ekranı kapasitif arkadaşım. Ben eşimin T10 unu kullanırken baya zorlanıyorum. Multimedya özellikleri ve foto kalitesi LG daha önde.
  • Bende bu telefondan aldım geçen gün gayet memnunum internette surf için çok kullanışlı . Bir problemim var yanlız telefonda oyunlar ve radyo bulamadım özelliklerinde yazıyor? Markettede abuk sabuk uygulamalar var normal radyosunu nasıl bulabilirim?
  • Tam F/P cihazı.
    Galaxy Mini'den üstün olduğu noktalar AF olması ve 24FPS@VGA video kaydı.
    Üstün olduğu halde Galaxy Mini'den ucuz.

    Bence bu fiyata çok iyi.

    Edit: Oha 512 Mb Ram olduğu yazıyor bazı yerlerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 28 Nisan 2011; 19:48:18 >
  • Kullanan yok mu arkadaşlar bu cihazı?
  • Ürünü alalı 1 ay gibi bir süre oldu herşeyi ile mükemmel diyebilirm ama ürün özelliklerinde belirtilen radyoyu bir türlü bulamadım :)
  • Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.