Şimdi Ara

LG Optimus G mi Nexus 4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar ilk defa akıllı tel. kullanıcam aklımda lg optimus g ve nexus 4 var.daha iyi kapasite ve multimedya için optimus g istiyorum.hepsiburada da tel 1300tl World card ile 1200e geliyor.bu fiyata almaya değer mi yada 100tl az verip nexus 4 mü alayım.bi de bu linkteki ürün lg türkiye garantili mi sorun çıkmaz dimi ? ek olarak optimus g android 5 i alırmı ?
    http://www.hepsiburada....gp975&categoryId=371946



  • Açıkçası ben de aynı ikilemdeyim şu an. Bugün ikisini de yan yana kullandım uzun bir süre İzlenimlerimi aktarayım:

    Nexus 4 16 GB Optimus G 32 GB öncelikle, ikisinin de sd girişi yok yani aldığınızda Size ayrılan 12 GB veya 28 gb hafıza ile geçinmeniz gerekli, bu önemli)
    Nexus 4 Şu an için en hızlı güncelleme alacak telefondur. Optimus G 4.1.2 de sanırım daha, ama Nexus 4 4.3 sürümüne güncellenmiştir.

    Optimus G'de Quick Memo diye güzel bir özellik var. Çeşitli yerlerde telefon ekranına not alabiliyorsunuz parmağınızla, eğlenceli bir özellik, kullanış açısından tartışılabilir.
    Nexus 4 daha akıcı geldi bana, aksini iddia edenler de var. Ama Uyarlama bir UI ile Nexus 4 kıyaslanamaz bence. Stock UI ler için konuşuyorum
    Kameralar için çok bir beklentiniz olmasın ama Nexus'un arayüzü daha iyi geldi bana.
    Nexus 4'te Ekranın bir bölümü tuşlar tarafından işgal edilirken Optimusta tuşlar ekran altında kapasitif şekilde olduğu için ekranın tüm boyutu sizin.

    Seçim de sizin, Zor bir karar




  • Optimus g derim ben. Oyunlarda şaşırtıcı şekilde optimus g fark edilir şekilde daha iyi multimedya ve hafızada da g önde. Bana göre nexus'un tek artısı güncellemedir ki g'nin şu anki yazılımı gayet yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.