Şimdi Ara

★★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Klübü ★★★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.978
Cevap
63
Favori
226.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biraz kamera resimleri ekleyin lütfen yeni güncellemeden sonra çekilmiş olanlardan arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvothe6

    bu telefonun 32 gb.lık versiyonu 1499 liradan girerse efsane olur.

    Bence olmaması için hiçbir neden yok. 700$ dan piyasa çıkan Iphone 5s'in 2060 TL'den satıldığını düşünürsek 399$ olan Nexus 5'in 1499 TL den satışa çıkması oldukça normal bir tercih olacaktır. Daha yüksek bir fiyattan çıkarsa hem biz üzülürüz hem Google üzülür. Çünkü cihaz için Google'ın fazla bir arge masrafı yaptığını düşünmüyorum. Google her zaman yaptığını yaptı ve Android 4.4'ü çıkardı. Bunu N5 olsa da olmasa da yapacaktı zaten. İşlemci olarak da Snapdragon 800 kullanıldı. Kamera ve pilde de yenilik sayılabilecek bir geliştirme yok. Cihaz sadece piyasada olan en iyi yonga setinin ve en son Android sürümünün iyi bir tasarımla harmanlanması sonucu çıktı. Zaten birçok kişinin görüşüne göre de denek cihaz olarak kullanılıyor. Bu fikirler bağlamında değerlendirildiğinde Amiral gemisi olarak tabir edilen telefonlar kadar fiyatının uçuk olması için hiçbir neden yok, zaten LG'nin amiral gemisi LG G2 ismi altında piyasaya çıktı gerek kamera gerek pil gerekse ekran ve tasarım konusunda oldukça ses getirdi. Şu an bahsettiğimiz telefon Android çekirdek sürümü ile gelen sade bir telefon sonuçta. Benim düşüncelerim bunlar tabi ne kadar elimizi ve dilimizi yorsak da 32GB 1499'dan ucuza gelemeyecek.




  • Evet ama türkçesi baya zayıf, swiftkey ya da swype bu konuda daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bohemian1 -- 29 Aralık 2013; 4:01:57 >
  • 1399'dan aldım telefonu, 16 GB Beyaz 311K. Türkiye garantili. Gittigidiyor falan değil. Ancak ellerinde 310K vardı, 311K Pazartesi kargoya verilecek. Alacak arkadaşlara tavsiyem 310K almayın, aldıysanız iptal edin, kalitesiz malzemeye gerek yok. Yeni serilere dikkat edin daima, telefon alıyorsunuz, senelik alet olacak sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CryFone

    1399'dan aldım telefonu, 16 GB Beyaz 311K. Türkiye garantili. Gittigidiyor falan değil. Ancak ellerinde 310K vardı, 311K Pazartesi kargoya verilecek. Alacak arkadaşlara tavsiyem 310K almayın, aldıysanız iptal edin, kalitesiz malzemeye gerek yok. Yeni serilere dikkat edin daima, telefon alıyorsunuz, senelik alet olacak sonuçta.

    Nerden aldın link koysan?
  • Batarya yoksa muhtesem telefon.
  • Gold'da gorunmus alet ama tukendi diyor. Fiyatini goren oldu mu acaba?
    http://www.gold.com.tr/lg-nexus-5-d821-beyaz-cep-telefonu_u
  • maldiyani M kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş 1200 diye görmüş ama kendim görmedim doğrusu.
  • Bir samsung klavyesi değil diyorsunuz yanı kelime ekleyebiliyorsak aslında zamanla eğitebiliriz. Swpe kullandım pek tarzım değil ama diğer bahsettiğin klavyenin tarzı da kaydırma ile yazma mi?
  • Swiftkey paralı ama kelime tahmin etme konusunda en iyisi. Ayrıca kaydırma da var ama istersen kapatabilirsin zaten yeni eklenmiş bir özellik. Kullanmak şart değil.
  • Klavye olarak TouchPal x klavye ye bakmadan geçmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alırken 310k mı 311 k mı nasıl anlayabilirim?
  • king1403 kullanıcısına yanıt
    Kutunun üzerinde yazıyormuş, bende sormuştum bu soruyu böyle cevap aldım.
  • telefonu 5 gündür kullanıyorum. batarya bir G2 ya da Note3 performansında değil tabi ama Nexus 4 gibi yarım günde de bitmiyor. genelde sabah şarjdan alıp iş çıkışına kadar görüyor pil. şahsen iphone dan iyi olması bile bana yetti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavemanturk

    telefonu 5 gündür kullanıyorum. batarya bir G2 ya da Note3 performansında değil tabi ama Nexus 4 gibi yarım günde de bitmiyor. genelde sabah şarjdan alıp iş çıkışına kadar görüyor pil. şahsen iphone dan iyi olması bile bana yetti.

    LG G2 kadar olmasına gerek yok Galaxy s4 ile karşılaştırma imkanı olursa bataryası bir s4 kadar gitse yeterli bence :) 2600mah batarya ile Octa 5'te 20-30dk oyun, 1 saat web gezintisi ve yaklaşık 300 whatsapp mesajı ile 12 saat pil ömrü alıyordum. Sizce yaklaşabilir m bu değerlere?
  • ART sanal makinasını kullanan arkadaşlar varmı? Bende şimdi geçiyorum bakalım ne fark var göreceğiz. Yada farkı görebilecekmiyiz. Batarya konusundada fark ediliyor deniliyor bakalım nolcak.
  • Sanki uygulamalarda biraz daha hızlı gibi gibi geldi gözüme ama bakeceğiz duruma artık. batarya ömrü ne olacak bakalım.
  • @ oguz6577

    Art son kullanıcı için değil ,

    Google bunu özellikle belirtti ve uyardı

    Art videolarını izlerseniz ŞUANDA hiç fark yok

    N5 için özel güncellemeler daha faydalı olacaktır

    Art için en az 2 farklı android sürümü daha yayınlanması/gelişim süreci gerekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memko35 kullanıcısına yanıt
    bence 10 saat rahat alırsınız
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Biliyorum geliştiriciler için zaten şuan bu sanal makina...

    Okumuştum ama deneyenlerde var internette okudum biraz fln yabancı forumlar +2 saat kattı bana diyenler fln var bakalım ne olacak zaten pek fazla program fln kullanmıyorum. Oyun flnda oynamıyorum telefonda. Mesela 2,5 gün şarjı gitti telefonun hafta sonu dahil ve telefonla görüşmelerde yaptım internete girdim hem wireless ile hemde 3g ile vs. Şarjım %48 lerdeydi. 30 lara inince şarja taktım tekrardan bakalım. Şuan şarjından fln çok memnunum önceki 2,5 senelik nexus s me göre...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.