Şimdi Ara

LG Müşteri memnuyeti BERBAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aldığım Lg g2 telefonumu kullanırken tuşlarına bastığımda çıkan garip seslerden dolayı kaç gündür değişim için uğraşıyorum . Biraz evvel ssonunda beni sözde müşteri temsilcisine yönlendirdiler . Sıla hanım!!! Sıla hanımı oraya kim oturtmuş bilmiyorum ama bukadar basiretsiz açıklamalar yapan birini oraya oturtan kişide onun kadar vasıfsız biridir diye düşünüyorum . Telefonun tuşlarından gelen sesi telefonda bile duyurabilmeme rağmen ona ve bunu kabul etmesine rağmen bunun kullanımı engellemediğini düşünmüş onun bu düşüncesine görede ben bunu kabul edicekmişim ve bukadar ciddiyetsiz konuşmaları aşşağılamaya çalışan konuşmalarıda ben hiçbiryerde duymadım bu nasıl müşteri temsilcisi bu ne biçim müşteri memnuniyeti ne biçim kurumsallıktır anlamadım . Konuşmanın sonunda laubali şekilde bana mahkeme önerisi yapıyor bu şahıs .Şimdi hep görüyodumda bir de ben yazayım da tam olsun . Bir daha LG mi? İMKANSIZ !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga77777 -- 19 Kasım 2013; 17:19:54 >







  • Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın para verip aldığınız cihazlar kötü demek istemiyorum bence g2 çok çok iyi bir telefon onda sorun yok ama bu tabiri caizse iğrenç bir müşteri memnuniyeti politakısıdır, hatta öyle bir politikalarıda yoktur veya birbirlerinden haberleri yoktur bu insanlar müşteriyle nasıl iletişim halindedirler üst birimdekilerin haberi yok, denetim yok. Şimdi bana yardım eder misiniz bu sorunu bu kişiyi kimse şikayet edebilirim lg içinde hatta bir arkadaş lg Koreye mail attığını söylemişti oraya kadar mail atmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga77777

    Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın para verip aldığınız cihazlar kötü demek istemiyorum bence g2 çok çok iyi bir telefon onda sorun yok ama bu tabiri caizse iğrenç bir müşteri memnuniyeti politakısıdır, hatta öyle bir politikalarıda yoktur veya birbirlerinden haberleri yoktur bu insanlar müşteriyle nasıl iletişim halindedirler üst birimdekilerin haberi yok, denetim yok. Şimdi bana yardım eder misiniz bu sorunu bu kişiyi kimse şikayet edebilirim lg içinde hatta bir arkadaş lg Koreye mail attığını söylemişti oraya kadar mail atmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

    Valla bana denk gelse senden daha çok sinirlenirdim bence lg'yi ara ve müşteri temsilcisi şikayeti yapılacak ilgili birime yönlendirmesini söyle ve buradaki şekilde gerekli açıklamayı yap zaten kayıt altına alındı sonuçta tabii ki benden daha çok bilgi verecek arkadaşlar vardır ama iilk etapta bence üst birimden bir yetkili ile görüşülebilir..




  • bu sebeplerden ,bende nexusu elden cıkarıp sp ye terfı ettım cok şükür,gecmıs olsun ınsallah lehıne gelısır olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.