Şimdi Ara

lg lw5500 youtube açılmıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
28.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Temizlik yapıp denerim bu akşam. Ya ne nalet iş bu bir daha LG TV almam hayatta. LG telefona tövbe etmiştim şimdi TV ye de ettim. Zaten TV yi alalı 6 ay oldu 1.5 yıl daha bekleyip ya supersize bir Sharp alıcam ya da Panasonic plazma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 2 Ağustos 2012; 16:44:45 >
  • Acaba internette problem yoksa, acaba fazla bir APP yükleme yapmış olabilirmisiniz? Acaba TV lerimiz arasındaki farklar nelerki de böyle farklı problemler meydana geliyor..

    Birde TV ye yüklenen bütün uygulamaları kaldırıp bir deneyiniz.

    Not: TV de internet bağlantım Kablo ile sağlanıyor. TV nin usb sinde Wirelees alıcı yok.. Bunu belirtmeyi unutmuşum bundan kaynaklanabilirmi acaba. Denemek için kablo takmanız mümkünmü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 2 Ağustos 2012; 18:19:54 >
  • TV hali hazırda kabloyla bağlı, üşenmedim bütün uygulamaları sildim, tarayıcıda temizlik yaptım ama yine açılmıyor.

    Peki bir de şöyle bir şey yapalım, açılan videoları denk geldikçe paylaşalım, bakalım hepimizde aynı videolar mı açılacak yoksa farklı videolarda mı sorun olacak.
  • Kablo ile bağlantı sağlıyorum.App'ları silmek sonuç getirmez ,çünkü tvyi fabrika ayarları moduna getirdim toplamda 2 defa işe yaramadı.Fabrika ayarlarına dönünce zaten app'lerde siliniyor.

    Açılan videolar ilgili şunu belirtim.Bazı videolar açılmazsa başka açılan videonun üstüne gidip açıp , açılmayan videoya geri dönüş yaptığımda açıldığına şahit oldum.

    Son günlerde düşe kalka youtube çalışıyor .Bakalım sonu ne olucak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rossoscuderia

    TV hali hazırda kabloyla bağlı, üşenmedim bütün uygulamaları sildim, tarayıcıda temizlik yaptım ama yine açılmıyor.

    Peki bir de şöyle bir şey yapalım, açılan videoları denk geldikçe paylaşalım, bakalım hepimizde aynı videolar mı açılacak yoksa farklı videolarda mı sorun olacak.


    http://www.youtube.com/playlist?list=PL0A72FF846C6EBC5A
  • Bu playlistteki videoların hepsi açılıyor mu yani? Öyleyse şanslısın valla. :)
  • playlist
  • LG'ye geçenlerde bu sorun için mail atmıştım geri dönüşleri bu şekilde oldu...

    Youtube şu anda LG Smart TV lere verdiği servislerde geçici bir teknik arıza yaşıyor, serverlarında bakım yapıyor, yakında düzelecektir.
    Saygilarimizla...

    Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradoX_666_x

    LG'ye geçenlerde bu sorun için mail atmıştım geri dönüşleri bu şekilde oldu...

    Youtube şu anda LG Smart TV lere verdiği servislerde geçici bir teknik arıza yaşıyor, serverlarında bakım yapıyor, yakında düzelecektir.
    Saygilarimizla...

    Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

    Bakalım sonuç ne olacak.
    Bazı günler çalışıyor bazı günler çalışmıyor.(youtube)
  • sorun hep aynı ben 10 ay önce almıştım tvyi ilk 6ay hiç sorun yoktu youtubeye giremeyen herkese soruyorum tv nizi ne zaman aldınız sorun kaç ay sonra başladı bu çok önemli bir ayrıntı. lw seilerinde sanırım sorun
  • Benim cihazı nisan ayında satın aldım haziran başında sorun çıktı.
  • Mayısın ortası ya da sonuydu.
  • haziran sonunda aldım hiçbir video açamadım
    lg 47lw 5500
  • Arkadaşlar merak ettim. Ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum. Youtube si çalışmayan arkadaşlar hangi internet servisini kullanıyorlar, Hızları nedir? İnternet ortakmı bireyselmi? Cihaz kablo ilemi yoksa Wirelees den mi bağlı? TV ye kaç adet uygulama yüklü? Ne bileyim başka ne gibi değişkenler varsa? Hangi şehirden bağlısınız?

    Komşunuzun internetinden deneme şansınız varmı? Benim aklıma gelmeyipde değişken olabilecek diğer koşullar.. Mehtemelen en son firmwareler yüklüdür..
  • Ben TTnet Kullanıyorum 6mbit Youtbe'da birçok vidfeoyu gezdim çok nadirde olsa bazılarını açıyor, o yüzden internetle alakalı olacağını sanmıyorum, daiylmotion uygulaması falan aradım ama bulamadım, onları da denemek lazım
  • internetle alakalı değil bu sorun benim televizyonuma 3 kere servis geldi aldı götürdü onlarda youtubeyi açamadılar bazen açıldı bazen açılmadı tv nin ana kartını değiştirdiler sabahta akşama açıldı akşamdan sabaha açılmadı.şu an serviste televizyon. dungle cihazıyla veya internet kablosuylada bağlanıyorlar onlarda açamıyor youtubeyi servisteki arkadaşlarda şaşkın vaziyetteler.sorun anladığım kadarıyla fabrikasyon bir arıza olabilir çünkü benim dungle cihazımla 3 sefer değişik zamanlarda televizyonu aldığım kadıköy natiliustaki teknosa bayisinde aynı marka televizyonda deneme yaptım. sonuç orada ne zaman dungle cihazı ile deneme yaptıysam youtube açılıyordu. sorun bizim tv lerde sanırım .tv nin değiştirilmesi için gerekli işlemlere başlıyacağım. servis durumu lg yetkililerine mail attı cevabını bana bildirecek onu bekliyorum.yapmanız gereken servis çağırıp benim yaptığım işlemleri sizde yapın youtubenin açılmadığını servise teyit ettirin önce ,sonraki aşamayı beraberce göreceğiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradoX_666_x

    Ben TTnet Kullanıyorum 6mbit Youtbe'da birçok vidfeoyu gezdim çok nadirde olsa bazılarını açıyor, o yüzden internetle alakalı olacağını sanmıyorum, daiylmotion uygulaması falan aradım ama bulamadım, onları da denemek lazım

    Kuruluma>Ağ>Smart TV Ayarı> ülke ayarı>manuel>ARNAVUTLUK dan Dialymotion u premiumda görebilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesudiyeli52

    internetle alakalı değil bu sorun benim televizyonuma 3 kere servis geldi aldı götürdü onlarda youtubeyi açamadılar bazen açıldı bazen açılmadı tv nin ana kartını değiştirdiler sabahta akşama açıldı akşamdan sabaha açılmadı.şu an serviste televizyon. dungle cihazıyla veya internet kablosuylada bağlanıyorlar onlarda açamıyor youtubeyi servisteki arkadaşlarda şaşkın vaziyetteler.sorun anladığım kadarıyla fabrikasyon bir arıza olabilir çünkü benim dungle cihazımla 3 sefer değişik zamanlarda televizyonu aldığım kadıköy natiliustaki teknosa bayisinde aynı marka televizyonda deneme yaptım. sonuç orada ne zaman dungle cihazı ile deneme yaptıysam youtube açılıyordu. sorun bizim tv lerde sanırım .tv nin değiştirilmesi için gerekli işlemlere başlıyacağım. servis durumu lg yetkililerine mail attı cevabını bana bildirecek onu bekliyorum.yapmanız gereken servis çağırıp benim yaptığım işlemleri sizde yapın youtubenin açılmadığını servise teyit ettirin önce ,sonraki aşamayı beraberce göreceğiz

    Lg yetkililerinden mesaj gelince bizimle burada paylaşırsan bizde sonuca göre hareket ederiz.
    Sonuçta anakart değişimi fayda etmemiş.
    Ve halen açılmayan bir youtube var.




  • Evet yazı bizim için de önemli, eğer paylaşırsanız bizler de cihazların iadesi için başvurabiliriz.
  • Her gün deniyorum ama çalışmıyor arkadaşlar... 2 Gün önce yeni yazılım bulundu yüklendi dedi, heveslendim bir an -ahan oldu diye ama malesef
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.