Şimdi Ara

LG LW serisi ve diğer 3D TV ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle benim acı dolu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ASLA 5 yıldan az uzatılmış garantili TV almayın(benim LCD 2 yılda paneli bozuldu Samsung 46N serisi).
    2. olarak LCD bozulunca samsung olmayan bir LCD alayım özellikle yeni filmleri daha zevkli seyredeyim diye 3D TV leri forumlardan ve mağazalardan takip ettim 1 yıl boyunca. Malumunuz forumlarda hiç bilmediğimiz ve bilmek de istemediğimiz bir sürü ayrıntı veren ve genelde firma veya mağaza adamları olan bir sürü kişi var(teknolojinin sıkı takipçileri alınmasınlar lafım firmacılara ve satıcılara) ama asıl önemli olan bizim kişisel deneyimlerimiz.
    Öncelikle bu forumda veya diğer yabancı forumlarda ÜSTÜN olduğu farzedilen SONY ve Panasonic modellerinde konuşursak bu pilli gözlükler artık çağdışı veya çağdışı kalacak ve başağrısı ve pilin bitmesi dışında bir de çok ağırlar.
    O zaman elimize yeni nesil polarize pilsiz gözlükleri ile LG LW serisi kalıyor. 20/07/2011 tarihinde teknosa ve vatan bilgisayar da LG 55LW5500ve 507s serilerini denedim. Yanımda AVATAR HALF SBS AC3 kodekli 3D filmimi de aldım.
    Sonuç hayal kırıklığı. Avatarı sinemada izlemiştim2 kez ve özellikle kahramanımıza ağaç tohumlarının konduğu sahnede tohumlar sinemanın önünden sanki benim önümden gelmişlerdi ve ben çok etkilenmiştim ama LG de sanki 3D LED TV ye bir içe doğru derinlik katmış yani görüntüler TV nin dışına taşmıyordu.
    sonra LG nin orjinal demosunu izledim inanılmaz biçimde frizbi adamın elinden bana doğru geliyordu.
    Kısaca internetten 3D olarak indirdiğim filmi 2D olarak izlesem daha keyif alırdım(çoğumuz 3D blu-ray film almayacağımıza veya bulamayacağımıza göre)
    Avatar 3D yi özellikle seçtim çünkü sinemada 3D olarak en iyi film avatardı bence hala öyle ama TV de sanki Transformers dark side of the moon u sinemada 3D izlermişcesine yavan bir 3D deneyimi yaşattı.
    3D TV ler ve mkv filmler için daha erken olduğunu ve en az 1 yıl beklemek gerektiğini düşünüyorum.
    Saygılar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.