Şimdi Ara

LG LW 5500 Ekrana Su Değmesi Sonucu Ekran Giderse? Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 42 lw 5500 tv ye ekranın ön yüzüne su dökülmesi sonucu ekranda önce renk bozukluğu oluştu, ardından tamamen siyah ekran kapladı ve görüntü yok.. ses geliyor sadece .. tv yi alalı yaklaşık 1 yıl olacak. garantinin bunu kapsamadığını söylediler.. servisle görüşmedim henüz.. sizce garanti kapsamına alınabilir mi? nasıl bir yol izlemek gerekir... (1 bardak su içmek dışında)..



  • Kötü bir durum, garantinin bunu karşılayacağını sanmıyorum. Ama aklınızda bulunsun; benzer durumlar elektrikle çalışan aletlerde başınıza gelirse, sıvı dökülür dökülmez bütün elektrik bağlantılarını kesip kuruyana kadar açmayın.

    Ben laptopumun üzerine bir bardak su devirmiş ve anında ters çevirip pilini çıkarmıştım. 3 - 4 gün hiç kullanmadan bekledikten sonra tekrar açtığımda sorunsuz çalışmıştı. Bu olay olalı 3 yıl kadar oldu, bu mesajı aynı bilgisayarla yazıyorum. Halen sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer8888 -- 21 Mart 2013; 11:05:29 >
  • Bu tip bir durum kullanıcı hatasıdır ve hiçbir firmada tamiri garanti kapsamına girmez maalesef. Tek önerim bundan sonra satın aldığınız elektronik ürünlere kasko yaptırmanızdır. Kaskolu olsaydı ücretsiz tamiratı yapılırdı.

    Anakart ya da panel arızasına göre farklı bir meblağda fiyat çıkaracaklardır. Eğer yüksek gelirse tamir masrafı o zaman yeni TV arayışı başlayacaktır muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.