Şimdi Ara

LG LM620S 3D LED TV Kullananlar lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
16.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba . yakında düğünüm var 3d led tv bakıyorum ki kafayı yemek üzereyim tam birine karar verıyorum baska bır model görüyorum sonra ona bakıyorum derken sıyıracam :))

    en son bu modelde karar kıldım ancak SD yayınlarda altyazılarda titreme olduğu söylenmiş forumda . kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılır mı
    bu tv yi 2200 cıvarı fıyata buldum değer mi başka model önerisi olan var mı acaba ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kzm_ust@hotmail.com

    arkadaşlar merhaba . yakında düğünüm var 3d led tv bakıyorum ki kafayı yemek üzereyim tam birine karar verıyorum baska bır model görüyorum sonra ona bakıyorum derken sıyıracam :))

    en son bu modelde karar kıldım ancak SD yayınlarda altyazılarda titreme olduğu söylenmiş forumda . kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılır mı
    bu tv yi 2200 cıvarı fıyata buldum değer mi başka model önerisi olan var mı acaba ?



    Deger kardesım bende cok arasırdım ama en sonunda aldım tıtreme falanda yok kımseye kulak asma gıt gor dene al hd uydu alıcısı cok ıyı ayrıca dıgıturk yada d smart modulu alarak uydu alıcısız hd yayınları ızleyebılırsın bızzat sordum ve oluyor 3d olayı cok ıyı 1tb hdd takarak sorunsuz fılm ızleyebılıyorum dts sorunu yok 3d ses var goruntulerde sesı yakınlastırıyor smart tv cok guzel flash destegı var klavye ve mouse baglayarak ınternette dolasabılırsın vıdeo ve fılm ızleyebılırsın ozellıkle 2d den 3d cevırme olayı cok guzel ve ayrıca 3d goruntulerıde 2d ye cevırıyor sımdılık soyleyecekleerım bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emre hocam 2d den 3d ye cevrıldıgınde görüntüsü nasıl?
    bır de sd yayınlarda kalıtesı güzel dımı ?

    1900 ün bulabılırsen hocam bana da söyle ben de alayım:D
  • merhaba,
    BİM marketten Logitec MK220 klavye aldım 40 TL bilgisayar gibi kullanıyorum şıkır şıkır tavsiye ederim
  • Hala almadiysaniz Teknosa turuncu indirimi ile 1899 tl bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle herkeze selamlar. bende burada uzunca bir araştırmadan sonra bugun teknosadan 1890 tl. 12 ay taksit ile aldım.
    yarın kuruluma gelecekler. teknosadaki eleman flashdan filimleri oynattı.
    avi ve mkv uzantılıydı filmler. 3d si çok hoştu. birde balıklar vardı 3d li o ise tam bir harıkaydı gerçek bir 3g di sanırım. yani son izlediğim balıkların 3d kalitesine gerçekten şaşırdım. yanımda flash disk olsa alacaktım ama malasef alamadım. yarın evde kurulduktan sonra bakalım nasıl olacak izlenimlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achina

    Hala almadiysaniz Teknosa turuncu indirimi ile 1899 tl bugün.


    Sayın Achina çok ama çok teşekkür ederim. Uzun bir süre Lw5500 ile lm 620s kıyasladım. Tam karar verip bilindik bir firmadan peşin 2099, 5 taksit 2144 alacaktım ki son bir araştırmada sizin mesajınıza rastladım.
    Hemen gidip turuncu indirimden faydalandım. Henüz kurulum yapılmadı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Tekrar teşekkürler...
  • bende dün bu tv yi aldım teknosadan 1899'a 12 taksit + 3 ay ötemeli yanında hediye d smart verdiler bende sd vardı d smart şimdi hd ye geçeceğim bugün kurulum yapacaklar evet titreme kesinlikle yok teknosa da ki testlerimde mükemmel sonuc aldım 3d si çok kaliteli hd yayın keza öyle bugün kuruluımdan sonra daha detaylı bilgi veririm bilgi işlemciyim bu yüzden size bütün özelliklerini artı ve eksilerini 3-4 güne yazarım
  • Bende pazar gunü turuncu indirimden aldım bugün kuruldu gayet güzel 3d görüntü gercekten başarılı broşür flash destegi olmazında gayet gayet güzel fakat tam ekran yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ek özellikler buldukça yazacağım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mat panel mi kullanılmış bu modelde.SD görüntü kalitesi nasıl ? Özellikle samsung ile kıyaslarsak.Şu 3 modele kadar geldim tercih aşamasındayım.LG 620S , Samsung ES 6710 , Philips pfl 5507 yada 4307 .LG tercih edenler bu modellere bakıp kıyasladılar ise yorumlarını okumak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12nomurat

    Arkadaşlar mat panel mi kullanılmış bu modelde.SD görüntü kalitesi nasıl ? Özellikle samsung ile kıyaslarsak.Şu 3 modele kadar geldim tercih aşamasındayım.LG 620S , Samsung ES 6710 , Philips pfl 5507 yada 4307 .LG tercih edenler bu modellere bakıp kıyasladılar ise yorumlarını okumak isterim.

    bide yanına et5 i koyalım bu hafta sonu alıcam ama hangisini?
  • 42LM620S bu pazar aldım. Almaz olaydım görüntü orta degil berbat sadece full hd görüntülerde iyi diyebiliyosun. 32lw4500 diger odada mevcut inanın bundan görüntü bazında cok cok iyi. Bu gun gidip iade etmenin yoluna bakıcam. Anladımki ekran olarak 82 veya 94 ün dısına simdilik cıkmayacaksın
  • slm arkadaşlar 23 haziranda teknosa da güzel bir indirim vardı. 1900 tl ye aldım bu cihazı. kullanmaya nisan ayında başlıycam umarım memnun kalırım. hep kafamda samsung vardı 5500 5300 arasındaydım. 1500 tl yi geçmeyecektim ama bu cihazı görünce resmen vuruldum. planlarıma göre 400 fazla verdim ama hd uydu alıcısına 100 150 vermiycez artı 3d si var değdi diye düşünüyorum. kullananlardan da çok iyi yorumlar aldım. inşallah öyle çıkar
  • lm620s güncellemesini indirdim zip olarak bunu nasıl yükleyebilirim tv ye? Evde internet bağlantım yok şu an.
  • Hmm... Yorumları okudum ağzım sulandı :) Ben de alacağım!
  • LG LM620S Almaya tam karar vermiştimki sayısal karasal yayına geçiş haberleri düştü internete. Bu ürün DVB-T2'yi destekliyor mu aceb? bilgisi olan var mı?
  • merhaba arkadaşlar güncelleme yapan oldu mu ve değişen birşey var mı? Donanımhaber deki yorumlara bakarak bugün ürünü 1899 a aldım. Kablo tv de görüntüde karıncılaşma var iyileştirme yapabilirmiyim?

    Yorumlarınız için teşekkürler..
  • ben şimdi bu modelde dahili HD uydu alıcısı var mı anlamadım BİMEKS'e gittim sordum bana var ama HD değil dediler almaya gitmiştim arabada bulmuştum şimdi olduğunu duydum yardımcı olur musunuz?
  • DVB-S2 TUNER(HD UYDU ALICISI) Mevcut..
  • 18 agustos c.tesi 55lm620s aldım bimeks ten bayram indiimi vs baya uyguna geldi sd yayınlarda hiç bir problem yok gayet problemsiz.
    3d deneme gayet güzel su ana kadar bir problem yok gayet memnunum

    karasal dijital yayını bildigim kadarı ile destekliyor
    uydu alıcısı HD
    gözlükler rahat en güzel yanı ve cinebonus ta verilen 3d real d gözlükler gayet güzel çalışıyor gözlük sıkıntısı yok:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.