Şimdi Ara

LG LD 751 LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçenlerde teknosaya uğradım amacım sl 9500 almaktı fakat orda başka bi tv ye takıldım özellikleride baya güzel geldi bana kafam karıştı.LG LD 751 LCD bu tv hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı nasıl bir tv bilgi verebilirseniz sevinirim.saygılar.



  • Ben bu televizyonu İstanbul Bilişimden 2126 TL ye aldım. Gayet memnunum. Ancak USB girişinden DAT uzantılı dosyalar okunamıyor. MKV ve çoğu formatta sıkıntı yok.Görüntü kaliteside iyi. Netcast özelliği ile bir kaç tanımlı siteye bağlanabiliyorsunuz.DLNA özelliği var. AV Wireless özelliklerini şu an kullanamıyorsunuz. Netcast ve AV wireless özelliğni bir kenara koyarsan LH7000 ve LH5000 modelleri il arasında ciddi bir fark yok. Hepsi de 200 Hz. Ama bir adım sonrası bu özellikleri kullanabilirsinde tercih sizin. Genel olarak alınabilecek bir tv..Umarım yardımcı olmuşumdur.Ayrıca bazı MPEG2 dosyalarını her nedense tam ekran oynatmayı başaramadı, konuyu inceliyorum
  • arkadaşlar konu dışı ama bişey sorabilirmiyim ? Plazma izliyorum sd smart var, görüntü gayet güzel ama altın uçlu scart la görüntü dehşet güzel oluyo deniliyo, bunun doğruluk payı nedir arkadaşlar ? yani sd yayın daha da düzelebilirmi normal scart yerine altın uçlu scart takınca ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falconr

    Ben bu televizyonu İstanbul Bilişimden 2126 TL ye aldım. Gayet memnunum. Ancak USB girişinden DAT uzantılı dosyalar okunamıyor. MKV ve çoğu formatta sıkıntı yok.Görüntü kaliteside iyi. Netcast özelliği ile bir kaç tanımlı siteye bağlanabiliyorsunuz.DLNA özelliği var. AV Wireless özelliklerini şu an kullanamıyorsunuz. Netcast ve AV wireless özelliğni bir kenara koyarsan LH7000 ve LH5000 modelleri il arasında ciddi bir fark yok. Hepsi de 200 Hz. Ama bir adım sonrası bu özellikleri kullanabilirsinde tercih sizin. Genel olarak alınabilecek bir tv..Umarım yardımcı olmuşumdur.Ayrıca bazı MPEG2 dosyalarını her nedense tam ekran oynatmayı başaramadı, konuyu inceliyorum

    teşekkürler falconr aydınlatıcı bilgi için emeğine sağlık arkadaşım.
  • arkadaşlar yokmu bu tv yi kullananlar fikirlerinizi alabilirmiyim?
  • selam ben bu tv yi kullanıyorum goruntu kalitesi gayet iyi tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albawarden

    arkadaşlar konu dışı ama bişey sorabilirmiyim ? Plazma izliyorum sd smart var, görüntü gayet güzel ama altın uçlu scart la görüntü dehşet güzel oluyo deniliyo, bunun doğruluk payı nedir arkadaşlar ? yani sd yayın daha da düzelebilirmi normal scart yerine altın uçlu scart takınca ?

    Altin uclu kablolar sadece daha iyi iletir. Oyle ahim sahim bir sey farkettirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.