Şimdi Ara

LG LB Serisi mi SONY KDL Serisi mi tercih etmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hadi hayirli olsun

    Umarim sorun cikartmaz mutlu bir birliktelik yasarsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah, cerceve kenarlarinda dort kosede hafif bir golge sorunu disinda sıkıntısı yok gibi. Ona da razi geldim alirken cunku gercekten cok pratik SMART TV v.s bildigin mouse gibi kullabiliyorsun magic controlu. Filmi ileri sarma, film degistirme, mod degistirme v.s cok pratik. Sadece sanki biraz kenarlara gittikce hafif degisiyor renkler. SONY de de degisiyorduk muhakkak. IPS panel siyah o kadar da doygun degil biraz ayar yapinca eh iste oluyor. SONY de nasildir acaba diye hep bir merak olacak tabi ama o da olur birgun.

    47 v.s baka baka 42 cok ufak gelmeye basladi. Yoksa 42 ve ozellikle SONY KDL 42W829 serisi gercekten cok net goruntusu var. Asiri net diyebilirim X pro ile ozellikle. Ama iste 50" alamadiktan sonra SONY de sanirsam etkisi fazla yok gibi. 4K fiyatlari ve yazilimi iyice kivama gelene kadar idare ederim diye dusunuyorum bu tv ile. Sonucta SONY ile ayni class 4K oncesi son seri yani.

    Dedigim gibi tek gozumu tirmalayan bembeyaz ve acik renkli ekranlarda hep boyle bir kararti olmasi kenarlarda. O da LG nin tum tvlerinde var gibi hemen hemen.

    Ama sinema keyfi gercekten iyi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.