Şimdi Ara

Lg l7 p700 optimus iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün Lg l7 p700 aldım akşam saatlerinde telefonum gelecek sizce iyi bir seçim yapmış mıyım? Telefoncu özellikle yazılımsal olarak bu fiyata alabileceğin daha iyi bir telefon yok dedi. (Bunun sebebi sadece Htc, Lg, Samsung telefonları bıraktığım için olabilir.) Telefonu bazu siteler de çok eleştirmişler moralim bozuldu biraz ama baktım Xperia Arc's gibi telefonlarla kafa kafaya gidiyor fakat telefonun yavaş olduğunu güncellemeyle düzelebileceğini söylemişler. Böyle bir güncelleme geldi mi? veya bu telefona uygun Rom vs. var mı internette?



  • çok iyi bir telefon değil 500 mb ram flash desteği de yok. ekran amoled değil ve adreno 200 gpu ile oyun performansıda çok iyi olmaz kanımca vs. olumsuzluklarını sayabiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaT1F

    çok iyi bir telefon değil 500 mb ram flash desteği de yok. ekran amoled değil ve adreno 200 gpu ile oyun performansıda çok iyi olmaz kanımca vs. olumsuzluklarını sayabiliriz.


    Hocam peki ben bu telefondan 720p veya 1080p film izleyebilir miyim veya max. açacağı çözünürlük ne kadardır? bir de hangi dosya uzantılarını açar?
  • Sarkos kardes herkes kafasından sallıyor inan bana dün aldım Lg Optimus L7'mi filmlerini rahatça izlersin.Sanarsın amoled olunca çok şey oluyor o kadar telefon kullandım ekran Nova Display zaten.Apple yıllardır Lg'den Nova ekranın kendilerinede üretilmesi için yalvarıyor,kimse amoled üretin bana demiyor nedense.Çok şeyler yapmayacaksan 512 mb ram sana fazlasıyla yeter.Oyunlardada çok takılma görmedim ben.Ayrıca arayüzde çok başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.