Şimdi Ara

★ LG L7 II ANA KONU ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
51.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birde p713 ile p710 aksesuarları aynımıdır p713 modelini aldım ben kardeşimede aksesuar alıcam p710 modeli ne var hep aksesuarlar
  • DorSey kullanıcısına yanıt
    Normal sim. Aksesuar hakkinda bir bilgim yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirverenkral

    Arkadaslar tamam ben de bu telefonun kullanicilarindanim ama artik bu telefonda eskidi yani a15 mimarili telefnlar cikms bu telefonunkiler a5mimarisi hani artk yeni bir telefon almak isteyenler bu telefon eskidi l70bile eskidi yanls duymadiysam l70max filn cikmis her zaman en yeni telefonu alin bu telefona daha guncelleme filn glmz bir yila kdr da ure5imi durdurulur teshir telefonu olur aramzdahala guncellemeyiyuklememis arkadaslar var neyden korkuyorsunuz telefon 4.1.2de de 4.4.2de de her turlu kasiyor zaten sun bu mesaji size yazarkn bile ynls yazim hatalarnifarkedyr olmaniz lazim garantisi bitsn rootlatip bi yil daha kullanrm sonra olmadi satarm.

    rcknrll yazmış ama ben de bir iki şey ekliyeyim. Hangi ürün olursa olsun artık f/p kıyaslaması yapmayı unutmamak lazım. Bu sayfaya gelen ve bu telefonu kullanan kişilerin %99'u kısıtlı bir bütçe ile android ve akıllı tlf. nimetlerinden
    uzak kalmamak adına bu ürüne sahip olmuştur. Üretiminin durdurulmuş olması çok da önemli değil. Her zaman en yeni telefonu kullanın demek, 2005 Ford kullanan birine, "her zaman 2014 BMW" kullanın demek kadar mantıksız.

    Adamın onu yapmaya imkanı olsa zaten kimse tutamaz :).

    ------
    Bir de şöyle bir kural geçerlidir artık sanırsam :

    En yeni modelleri her zaman hanımlar ve evin büyük çocuğu kullanır.

    Ondan kalanı veya piyasadaki bir alt modelleri kocalar ve diğer çocuklar kullanır.

    En az 10 yılını doldurmuş, her tarafı darbe ve çizikten tanınmaz hale gelmiş, sadece kırmızı ve yeşil tuşları düzgün çalışabilen ve 2.el telefoncuların vitrin altlarında bulunabilecek modelleri ise anneler, babaanneler vs. kullanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 15 Aralık 2014; 11:02:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcknrll

    Guncelleme yuklememek icin birseyden korkmaya gerek yok. Benim icin telefon hala stabil calisiyor. Kasma takilma s3te ne kadar varsa o kadar. Kendi kendine kapanma sorunu disinda bir sorunum da yok. Onunda 4.4.2 de bir cozumu yok. Yukleyen arkadaslar da da ayni sorun olduguna gore.
    Cogu flag ship telefonlar bile bir iki guncellemeden fazlasini almazken,bizim l7lerle lolipop gormemiz biraz hayal.
    Telefonu alirken ozelliklerini hepimiz biliyorduk.Asagi yukari tahmin edilebilir birseydi.
    Kisacasi; Benim ihtiyaclarimi karsiliyor.

    Bence baskalari hakkinda elestiri yapmadan once durumu iyi degerlendirmelisin.

    Daha iyi telefon konusunda hakli olabilirsin. Teknosaya gidip 550 tlye tercih edilmemeli. Ki burada alan bir cok arkadas 400 450 liraya denk getirdi.

    Ben de bu telefonu taksit yasagi gelmeden hemen once almistim taksit yasagi olmasa bi ay daha bekleyip g almayi cidden dusunuyordum fakat tamam dedim napalim dedim aldim ilk baslarda cok oyun meraklisiydim subwayler temple runlar filan hepsinden oynuyordum fakat simdi telefonubaksaniz okey ve 2048den baska oyun bulamzsnz ha simdi daha cok sosyal medya urunu kullaniyorum snpcht twittr whatsapp swarm vine instagram vs. ha ben uni ogrencisiyim slaytlari acan polars .. Diye bi program var iyi filan
    Benm esas demek istedigim telefn cidden eskide kaldi hani l70in camerasini begenmesemde rami filan daha iyi hem tv remote filn ozlligi var hatta galiba l70 plus filan cikmis diye duydum butcesi dusuk olan arkadaslar bi onlara baksinlar derim ama size general mobile disco.. Ondan almanzi onermem zaten bunun sarji beni zor goturuyor 2500ma olmasina ragmn o hic gtrmz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kamera çok mu kötü lg de, samsung grand neo ile bunun arasında kaldım samsung da 5 mp kamera var. selamlar.
  • On kamera kotu,vga. Arka kamera 8mpx. Isikli ortamda basarili,karanlik ortamda pek birsey beklemeyin her ne kadar 8mpx olsada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cep telefonu tercihinde kamera belirleyici olmamalı, çünkü,

    -birincisi amiral modeller haricinde kameralar ve dış görünüş hemen hemen birbirine yaklaştı,
    -ikincisi tercihe etki edecek daha önemli kriterler var. Batarya, RAM, işlemci türü ve hızı, kronik problemi varmı (şarj soketi, kasa açıklığı, ısınma vs.), dahili ve harici kapasite, ekran büyüklüğü, ağırlık, fonksiyonellik (LG deki quick memo, çift tıklama)
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için, telefonu anneme alıyorum :) . o yüzden kamera üzerinde durdumuştum, kullanım fotoğraf çekme ve görüntülü konuşma şeklinde olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için, telefonu anneme alıyorum :) . o yüzden kamera üzerinde durdumuştum, kullanım fotoğraf çekme ve görüntülü konuşma şeklinde olacak.

    Dostum skype uzerinden goruntulu konusma yapabilirsin sadece hat uzerinden mumkun olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.LG L7 II P710 telefonumu kitkat 4.4.2 versiyona yükselttim..Yükseltme yapmadan önce 4.1.2 de facebook messenger,watsapp,viber vb. programlardan gelen mesajda home tuşu etrafındaki bildirim ışığı yanıyordu fakat güncellemeden sonra cevapsız arama ve şarj ederkenki durumlar haricinde hiç bir bildiride bildirim ışığı yanmaz oldu güncelleme yapan diğer arkadaşlardada durum aynımıdır veya ne yapabilirim fikri olan varmı acaba?
  • slm arkadaslar. 1 senedir Lg p710 kullanmaktayım.

    yaklaşık 1 aydır kendi kendine kapanma problemiyle karşılaşıyorum. son zamanlarda daha da fazlalaşmıştı. yazılımdan olduğunu düşünüyordum. geçen hft 4.4.2 ye yükselttim. 1 hft kadar kapanma problemiyle karşılaşmamıştım. tam düzeldi galiba diye sevinirken, bugun tekrar kendi kendine kapandı :(

    canımı sıkmaya başladı bu olay.

    bu arada 4.4.2 ile benim tel. daha fazla kasmaya başladı. çağrı geleceğini önceden hissetmeye başladım :) çünkü çağrı geleceği zaman önce ekran ışığı yanıyor, sonra üstte telefon simgesi çıkıyor, sonra zil sesi çalıyor. ekrana bakıyorum arayan numara 2sn. sonra gözüküyor

    yüklemeden önce pc suite otomatik yedek almıştım ama tekrar yükleyice 4.1.2 ye geçer mi denemedim. bi ara deneyesim var. bide fabrika ayarına dön denemek lazım galiba .




  • Serkanick S kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de oldu. watsapp da msj gelince bildirim ışığı bende de yanmıyor. ayarlarda açık gözükmesine rağmen.
  • monur86 M kullanıcısına yanıt
    Kendu kendine kapanma/yeniden baslama sorunu telefonlarin kronik sorunu sanirim. Ben de dahil kullananlarin cogunda var bu sorun. Cozum de bulabilmus degiliz zaten. Yazilimsal oldugunu dusunuyorum ben.

    Su 4.1.2 yedegine dondurme olayini denerseniz,sonuclar burdanda yazin. Denemedim,ama fabrika ayarlarina donmenin fayda edecegini zannetmiyorum ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcknrll

    Kendu kendine kapanma/yeniden baslama sorunu telefonlarin kronik sorunu sanirim. Ben de dahil kullananlarin cogunda var bu sorun. Cozum de bulabilmus degiliz zaten. Yazilimsal oldugunu dusunuyorum ben.

    Su 4.1.2 yedegine dondurme olayini denerseniz,sonuclar burdanda yazin. Denemedim,ama fabrika ayarlarina donmenin fayda edecegini zannetmiyorum ben.

    Bunu L serisine has bir olumsuzluk gibi görmeyin. Aynen söylediği gibi en yeni amiral modellerde de var. Eşime G3 alacaktık, günlerce piyasaya çıkmasını bekledik, sonra piyasaya çıkınca biraz bekledim yorumları okumak için ve hemen vazgeçtim. Vazgeçme nedenim çok fazla kişide kendi kendine kapanma sorunu olmasıydı.

    Şu an note4'lerin biraz ucuzlamasını bekliyoruz, onda da böyle bir problem var mı bilmiyorum.

    Ben de son birkaç ay içinde 3-4 defa karşılaştım, ama zamanlama çok dengesiz. En son dün oldu, ondan önce 1 ay filan olmamıştı. Ondan önce de 3 gün arayla olmuştu.




  • monur86 M kullanıcısına yanıt
    4.4.2 ye güncellemeden önce PC Suitte 4.1.2 yedek almıştım.. Şunu söylemeliyimki yedeğe geri dönmek istediğinizde geri yükleme sırasında hata veriyor yani yedeği yükleyemiyorsunuz arkadaşlar.. 4.1.2 türkçe orjinal romu tekrardan bulup telefonumu flashladım..(sanırım adı flaşlamak bende bu siteden bakıp yaptım) .. 4.1.2 ye geri döndükten sonra tekrar LG pc suite ile yedeği yükle dediğimde tamamen geri yükledi ve telefonumun son haline geri kavuşmuş oldum arkadaşlar sizleride bilgilendirmek istedim,durum böyle oldu..Ayrıca 4.4.2 de fabrika ayarlarına geri dönmeninde hiçbir faydası olmuyor boşuna denemeyin..
  • LG ye has bişey mi acaba diğer anroidli samsumg vs. olsun onlar da kapanıyo mu acaba bole.


    hmm rom mom anlamamıyom cok fazla oyle seylerden. hftya da yurtdışında olcam. telefonsuz kalmayalım :) gitmeden kitlemeyim tel.i.

    bole idare edelim hftya denerim eskiye donmeyi ;)
  • monur86 M kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim çoğunda var.. Ama bazıları bizimki gibi kronik oluyo hissettiriyor..Bundan önceki telefonum çift hatlı samsung galaxy win gti8552 idi. Sırf kapanıyor diye sattım çünkü kapanınca alarmda çalmıyor çok kez işe gec kaldım :)) Şuanki LG p710 telefonum ofiste iş yaparken gözümün önünde günde bikaç defa kapanıp açılıyo , en azından açılıyo samsung açılmayıp kapalı kalıyordu :))
  • Bu telefonu alırken böyle açılıp kapanma gibi kronik sorunlara göz yummanz lamzdı sonucta bu diyata bu performans. Bendeki led sorunsuz calisiyor bildirim isiginda sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilip kapanmayi Fiyat performans olarak degerlendirmek sacma bence. Orta sinif bi tel aldik die kapanmasina goz mu yumalim. Hepimiz hatri sayilabilir para vermisizdir bu telefona. 100-200e aldiysan o ayri ama 500-600 arasi para veren olarak kapanmasi hosuma gitmiyor. Tamam bende super bi hiz beklemiyorum. Kasilmalarina, nette her sayfayi acmayisina, oyun oynayamasima bisey demiyorum. Performans dedigin odur. Ama durduk yere masanin ustunde dururken kapanmasi hos deil.

    Bir de 1 senedir biseyi yoktu. Uzun sure 4.1.2nin son haliyle duruyodu. son 1 aydir bole. 4.4.2 de cozum olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum ama benim için şebeke üzerinden görüntülü görüşme önemli. bu telefonda şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mı? şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.