Şimdi Ara

Lg g4 1.039,00 TL (100 tl chip para ile 939 tl) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • g4 maduruyum almayın . Net sadece almayın yok sayın öyle bir cihazı
  • ilk cıktıgı zamanlar bi arkadaşa aldırmıştım. 7-8 ay sıkıntısız kullandı. sonra dertler başladı kameraya giremiyordu menüde kasılıyordu. servise verdik servis sırada bekleyen 100+ cihaz oldugunu isterse fark verip başka bi tel verebilecegini söyledi şu adı çıkan paralel ithalat firmalardan biri. tabi düşüğe sayıyordu telefonu. yapılsın diye bekledi arkadaş epey süre. telefon geldi şuan çalışması fena degil ama oda ne. ram 2gb olmuş. ve hızlı doluyor ram sürekli açıkları temizlemesi gerekiyor. nasıl bir oyun yaptılarsa. g4 alacaksanız distribütör alın. en azından yapamazlarsa g5 falan verirler. ithalatçı g4 den uzak durun. çok seviyor olmama ragmen bende almıyorum.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Adam telefonu şarj olurken kullanamıyor yani telefon asli görevini yerine getiremiyor ve arkadaşımız bunu bir sıkıntı olarak görmüyor gerçekten ilginç bir bakış açısı..

    Arkadaşlar g4 kronik sıkıntılı, anakart arızasını en geç 10 ay içinde gösteren ve lg Türkiye' nin bile doğru dürüst arkasında durmadığı bir telefon. Bırakın bu adı sanı alınmamış satıcıdan almayı lg Türkiye'den bile alınmaması gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belirli serilerde bootloop sorunu çıkaran ve sadece anakart değişimiyle giderilebilen sıkıntıya sahip bir cihaz. ama 2016 yılının ortaları ve daha sonrasında piyasaya çıkan cihazlarda sıkıntı olmadığına bir çok tanıdığımda şahit oldum. f/p olarak gerçekten alınabilir bir telefon. ama yinede temkinli yaklaşmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.