Şimdi Ara

LG G3 Şarjda Telefon Görüşmesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    LG G3 32 GB modelini kullanıyorum. Telefonu şarja taktığımda ya da usb'den bilgisayara bağlayıp, kulaklıkla telefon görüşmesi yaptığımda karşıya sesim çok kötü gidiyor. Acayip sesler geliyormuş, kulaklığı çıkarınca sorun çözülüyor.

    Bunun dışında telefonda herhangi bir sorun yok, böyle bir sorun yaşayan var mı, şarjdayken kulaklıkla konuşmayı denediniz mi ?

    Yine şarjda mikrofon takılıyken ses kaydı yapıldığında da sorun oluyor. seste bozulmalar oluyor. Şarjdan çıkarınca normal alıyor sesleri kulaklık.

    Not: başka kulaklık takıp denedim aynı sorun devam etti. Sorun kulaklıktan kaynaklanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conbay -- 29 Ekim 2014; 21:30:03 >



  • Kulaklıkta mikrofon yoksa ondandır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi orjinal kulaklığı. doğal olarak mikrofonu da var.
  • acaba şarjda deneme yapabilecek bir arkadaşımız var mı ? telefonu şarja takın sonra kulaklığı takıp, ses kaydı yapın ve dinleyin. ilginç sesler geliyor. Bu sesler telefon konuşması sırasında karşıya da gidiyormuş. yabancı forumlarda topraklama nedeniyle ses giriş soketinde bir yalıtım olduğu yazılmış bundan dolayı mikrofonun ses almasında bozulmalar olabiliyormuş.

    Ama bu sorun sadece şarjda kulaklık takıldığında ortaya çıkıyor.
  • Arkadaşlar hiç deneme yapabilecek biri yok mu. Şarjda kulaklıkla ilgili bir problem var.

    Telefon şarjda ve kulaklık takılıyken; Telefon görüşmesi ya da ses kaydı yapmayı dener misiniz ? Ses çok kötü gidiyor, kayıtta da bozuk çıkıyor.
  • Bugün Servise götürdüm ve telefonun en az 10 gün boyunca kalması gerektiğini söylediler. 2 Bin lira verip sorun olmasın rahat edelim diye telefon alıyoruz, 20 günde servis yollarına düşüyoruz.

    Kimseye LG G3 tavsiye etmiyorum. Yazıktır, bu gibi sorunlar belli ki üretim hatası, ya geçici telefon verin ya da değişim yapın. ben daha yepyeni cihazımı neden servislere açtırtayım.

    Yazıklar olsun verdiğim paraya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conbay

    Bugün Servise götürdüm ve telefonun en az 10 gün boyunca kalması gerektiğini söylediler. 2 Bin lira verip sorun olmasın rahat edelim diye telefon alıyoruz, 20 günde servis yollarına düşüyoruz.

    Kimseye LG G3 tavsiye etmiyorum. Yazıktır, bu gibi sorunlar belli ki üretim hatası, ya geçici telefon verin ya da değişim yapın. ben daha yepyeni cihazımı neden servislere açtırtayım.

    Yazıklar olsun verdiğim paraya.


    Sen yine sanslisin, ben sim kartı bile takmadan servise gönderdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sonuç ne oldu peki ve sorun neydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conbay

    sonuç ne oldu peki ve sorun neydi

    Ekranın ortasinda parlak beyaz bir nokta var... telefonu sali günü aldim, eve gidip jelatini cikarinca ekran hatasini gördüm.... Çarşamba ürünü aldığım yere verdim, Perşembe ürün kargoya verildi.... Sanirsam urfadan istanbula gonderdiler ( guncel digital bilişim ) Yapacak bir şey yok. .. prosedür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bunlar LG'nin en iddialı olduğu cihazlar. İlk üretimlerin hepsi çatladı, şimdi de böyle sorunlarla dolu forum.

    Ne kalite kontrol var, ne malzeme kalitesi, ekranı çok güzel ama şarj dayanmıyor o ekrana. Bize de kazıklanması düşüyor.

    Ayıptır ne kadar zor şartlarla alınıyor bu cihazlar. Böylesine çok sorun çıkar mı ?

    Hergün yeni bir sorun okuyorum forumdan.
  • Evet arkadaşlar, cihazı birinci mesajdaki sorundan dolayı servise verdim ve değişim kararı çıktı. Yaklaşık 25 gün sonra 411 serisi yeni cihaz gönderdiler. Sorun aynen devam ediyor.

    Demek ki neymiş, LG G3'ler fabrikasyon üretim hatalı.

    Şarjdayken kulaklıkla görüşme yapamıyorsunuz. Yine şarjdayken kulaklıkla ses kaydı yapamıyorsunuz.

    Öte yandan yeni telefon görüşme sesleri çok bozuk ve kalitesiz. Çekim gücü ve telefon görüşme kalitesi iphone4s ile karşılaştırılamayacak kadar kötü. İkisini de kullandığım için söylüyorum.
  • Şarjdayken kulaklık takıp hiç konuşmadım ama kulaklıkla konuştuğum zaman bi kaç kere sesimin iyi gitmediğini söylemişti karşıdakiler
  • Çünkü üretim hatası var, şarjdayken kulaklık takılı olunca ses karşı tarafa berbat gidiyor. Ses kaydı da bozuk oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.04.2015 tarihinde vatan bilgisayardan aldığım LG G3 D855 32GB telefonumda aynı sorunu yaşıyorum normal görüşmede sorun yok ancak telefonu şarja takıp arama yaptığım zaman karşı taraf sesimi hışıltılı geliyor aynı şekilde telefon şarjdayken kendim denemek amaçlı ses kaydı yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.