Şimdi Ara

LG G3 Kılıf Paylaşım Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
16.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

    quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_7

    valla ultra fit e bak derim. telefonu daha şık gösterdi. mint renginde aldım ben.
    T-Mac de beyazını almış. o da memnun.

    benim aklımdaki soru da bu tarz kılıfların telefonun ısınmasına neden olup olmadığı.
    birde çıkarıp takarken telefona zarar verir mi?


    bence hava akımını azalttığı için daha çabuk ısınmasına neden oluyor , ayrıca telefona öyle sıkı oturuy ki çıkarıp takarken telefonun köşelerini de aşındırıyor

    Kiliflar onemli, iyi secmek lazim... Benim onceki telim s2 idi ve temiz kullanirim dikkatli sekilde ve bir suru kilif almistim. Telefonun bir sene sonra kenarlari soyulup catladi hatta kiriklar olustu kilifsiz kullananlarin pek birsey olmamisti. Anladim ki sert ve telefonu sıkı sekilde sarmalayan kiliflar zarar vermis telefona. Sert ve sıkı olanlardan uzak durmak lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 14 Şubat 2015; 13:50:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ultra fitte boyle sorunlarla karsilasan varmi acaba.
    Hava akimina etki edecek bir kilifa benzemiyor, sadece arka kapagi sariyor zaten ama dedigim gibi bilemiyorum sanki biraz isiniyormus gibi geliyor bazen. Ultra fit kullanan arkadasim senin telde nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulcet


    quote:

    Orijinalden alıntı: med000

    http://www.youtube.com/watch?v=15V40OeW3ZU
    Kılıflarım. Artı olarak birde ince siyah silikon aldım.

    Arkasi metalik olanlari nereden aldiniz onlardan ariyorum ama bulamadim. Ici de plastik sanirim.

    Evet çok kaliteli malzemesi ve silikonu var ama marka yazmıyor, bir dükkandan almıştım, sadece içinde 'Designed For G3'yazıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • faydali konu olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitti gidiyordan aldığım kılıf orjinal mi nasıl anlarım? sadece içinden gelen kod ile mi? o kod çıktı ve sitesinde sorgulattım, orjinal. bundan emin olabilir miyim yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_7

    gitti gidiyordan aldığım kılıf orjinal mi nasıl anlarım? sadece içinden gelen kod ile mi? o kod çıktı ve sitesinde sorgulattım, orjinal. bundan emin olabilir miyim yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 18 Şubat 2015; 16:34:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_7

    Ultra fitte boyle sorunlarla karsilasan varmi acaba.
    Hava akimina etki edecek bir kilifa benzemiyor, sadece arka kapagi sariyor zaten ama dedigim gibi bilemiyorum sanki biraz isiniyormus gibi geliyor bazen. Ultra fit kullanan arkadasim senin telde nasil?

    hocam ultra fit tabi ki kılıfsıza göre ısınmayı arttırıyor fakat asıl sorun o değil. ısındığı için oyun oynarken ultra fit kılıfı çıkarıyorum ama çok sert ve çok iyi oturan bir kılıf olduğundan çıkara çıkara telefonu aşındırıyor.
  • Spigen ultra hybrid almayı düşünüyorum ancak kablosuz şarj cihazı da almak istiyorum kılıf kablosuz şarja engel midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf deri değilsede %100 deri hissi veriyor. Gizli mıknatıs var. Marka olara iç kısmında ZORE yazıyor.
     LG G3 Kılıf Paylaşım Konusu
     LG G3 Kılıf Paylaşım Konusu




  • Arkadaşlar
    linkini verdiğim kılıfı kullanan varmı nasıl ?

    Verus LG G3 Case Iron Shield

    http://www.veruscase.co...hield-series-kilif.html
  • arkadaşlar bu spigen slim armordan almayı öne de temperli cam mıdır o koruyucu jelatinden attırmayı düşünüyorum kılıf için çok farklı fiyatlar var 15 20 lira olanlar çakma mıdır bi sıkıntısı olur mu alan arkadaşlar aldığı linki gönderebilir mi
  • ideal seçim ile siparişi verdiğim andan tam 29 saat sonra elime ulaştı
    gold rengi 502k serisi
    kutu içeriği tam ve poşetleri kapalı
    ekran jelatini mevcut
    herhangi bir kılcal çizik vs. yok
    imei sorgulaması tamam
    priz için dönüştürücü mevcut
    delta garantili 1132 ye maloldu
    şu ana kadar herşey kusursuz gidiyor.
    son aşama kılıf koruyucu vs. ne önerirsiniz?
    ekran, kapak ve gövde için ayrı ayrı mı almak gerekir?
    amerikadan çinden mi yoksa gg den mi almak gerekir?
    hangi malzeme?
    kaliteden ödün vermeden, makul fiyat aralığı ne olmalıdır?
    alana kadar telefonu kullanmayı dusunmuyorum.
    forumdaki arkadaşlara tüm önerileri için teşekkür ederim.
  • 7 senedir dokunmatik ekranlı telefon kullanan biri olarak bir dönem 3-4 ay kadar invisible shield dışında kapak ya da jelatin hiç kullanmadım. Bir de Ipad 3'e kılıf almıştım. O da aşınınca 3 aydır onu da çıkarıp attım. Sadece Ipad air'da Apple smart cover tercihim. Telefonlarımı da defalarca düşürmeme rağmen çok şükür hiçbirinde kırılma çatlama yaşamadım. Ama şu an LG3 çok büyük geliyor ve Circle Case olayını çok başarılı bulduğum için kablosuz şarj özelliğini destekleyen orjinal LG G3 kılıf almayı düşünüyorum. Bu kılıf arka kapaksız kullanıldığından öndeki kılıf dışında çok fazla kalın olmuyor. Öneririm. Burada bahsedilen ve telefonu takoza çeviren kılıflar hem cihazın şıklığını bozuyor hem de bu cihazları biraz daha inceltmek için ar-geye milyon dolarlar harcanıp bu maliyetler telefon fiyatlarına yedirilirken siz hem telefonun daha ince olması için zaten bir bedel ödemişken bir de sağlamlaştırayım derken telefonu kalınlaştırıp bunun için de 2. bir bedel ödüyorsunuz. Bu da başka bir paradoks. Temperli camlar cihazın dokunmatik algısını azaltıp performansını düşürürken, jelatinlerde ekrandaki kaliteyi ve dokunma hissiyatını yok edip ayrıca 1-2 ay içinde kenarlarında pislik biriktirmesi de cabası. 2 sene kullandığım Iphone 3G'de iki ölü piksel, 4 sene kullandığım Iphone 4'ün ekranının iki yerinde clouding problemi yaşamış biri olarak bu cihazların ekranlarında en ufak bir çizilme yaşamadım. Demem o ki ekranın çizilmesine ya da kırılmasına gelinceye kadar ekranla ilgili başka problemler yaşamanız çok olası ki şu anki telefonlarda kullanılan gorilla glass 3 ekranlar bir önceki sürümüne göre çizilmeye karşı 3 kat daha dayanıklı. Bir önceki versiyon da öncekine göre %20 daha ince ve dayanıklıymış. Tabii ki kırılmaz cam yoktur ama cam teknolojisinde bu gelişim ile ekranların sağlamlığını artık siz düşünün. Kılıflar için bir tespitimde şu ki bu cihazların en büyük düşmanı ısıyken ve malum cihazlar da sınırlı hava sirkülasyonuna karşın aşırı derecede ısınırken bu cihazları bir kat daha sarmalamak ne kadar mantıklıdır? İlla alacaksanız LG orjinal kılıflarını öneririm. Orjinal kılıflar genelde lazer kesim gibi cihaza tam oturuyor, daha kaliteli malzemeden yapılıp daha uzun ömürlü oluyorlar.




  • fahoge F kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarjı desteklemiyorsa kullanamazsın. Kapağın üzerine takılan kılıfların hiçbiri desteklemiyor kablosuz şarjı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabriaga

    7 senedir dokunmatik ekranlı telefon kullanan biri olarak bir dönem 3-4 ay kadar invisible shield dışında kapak ya da jelatin hiç kullanmadım. Bir de Ipad 3'e kılıf almıştım. O da aşınınca 3 aydır onu da çıkarıp attım. Sadece Ipad air'da Apple smart cover tercihim. Telefonlarımı da defalarca düşürmeme rağmen çok şükür hiçbirinde kırılma çatlama yaşamadım. Ama şu an LG3 çok büyük geliyor ve Circle Case olayını çok başarılı bulduğum için kablosuz şarj özelliğini destekleyen orjinal LG G3 kılıf almayı düşünüyorum. Bu kılıf arka kapaksız kullanıldığından öndeki kılıf dışında çok fazla kalın olmuyor. Öneririm. Burada bahsedilen ve telefonu takoza çeviren kılıflar hem cihazın şıklığını bozuyor hem de bu cihazları biraz daha inceltmek için ar-geye milyon dolarlar harcanıp bu maliyetler telefon fiyatlarına yedirilirken siz hem telefonun daha ince olması için zaten bir bedel ödemişken bir de sağlamlaştırayım derken telefonu kalınlaştırıp bunun için de 2. bir bedel ödüyorsunuz. Bu da başka bir paradoks. Temperli camlar cihazın dokunmatik algısını azaltıp performansını düşürürken, jelatinlerde ekrandaki kaliteyi ve dokunma hissiyatını yok edip ayrıca 1-2 ay içinde kenarlarında pislik biriktirmesi de cabası. 2 sene kullandığım Iphone 3G'de iki ölü piksel, 4 sene kullandığım Iphone 4'ün ekranının iki yerinde clouding problemi yaşamış biri olarak bu cihazların ekranlarında en ufak bir çizilme yaşamadım. Demem o ki ekranın çizilmesine ya da kırılmasına gelinceye kadar ekranla ilgili başka problemler yaşamanız çok olası ki şu anki telefonlarda kullanılan gorilla glass 3 ekranlar bir önceki sürümüne göre çizilmeye karşı 3 kat daha dayanıklı. Bir önceki versiyon da öncekine göre %20 daha ince ve dayanıklıymış. Tabii ki kırılmaz cam yoktur ama cam teknolojisinde bu gelişim ile ekranların sağlamlığını artık siz düşünün. Kılıflar için bir tespitimde şu ki bu cihazların en büyük düşmanı ısıyken ve malum cihazlar da sınırlı hava sirkülasyonuna karşın aşırı derecede ısınırken bu cihazları bir kat daha sarmalamak ne kadar mantıklıdır? İlla alacaksanız LG orjinal kılıflarını öneririm. Orjinal kılıflar genelde lazer kesim gibi cihaza tam oturuyor, daha kaliteli malzemeden yapılıp daha uzun ömürlü oluyorlar.

    Hocam drop testlere baktım, 1.5 metreden filan yüzüstü düz zemine düşmesiyle ekran tuz buz oluyor... Ne düşünüyorsunuz?
    Ben Buff ekran koruyucu almayı düşünüyorum, 55-60tl civarında... Bir de spigen slim armor. Circle Case pahalı geldi ve kapak dert olabilir benim için. Cihaz da 2 güne elimde olacak, bir karsr veremedim hala :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam,
    Desene telefonu tesettüre sokuyorsun. Bu telefon çok ısınıyor. Bahsettiğin kılıfla telefonu bir kat daha sarmalayacaksın. Telefonun çok güzel bir formu var. Gelsin bir incele. Bana hak vereceksin. Orjinal kılıf dediğin gibi biraz pahalı ama 55-60 TL vereceğin ekran koruyucu içine pislik dolmadan seni ne kadar idare edecek. Forumda bu temperli cam ekran koruyucularıyla ilgili telefonun dokunmatik hissiyatını mahvettiği yazıyor. Ben telefon bu kadar büyük ve kaygan olmasa hayatta kılıf almazdım ama tek ele zor sığdığı için sık düşme ihtimali sebebiyle arka kapağı çıkarılıp takılan orjinal modelini tercih ettim. Malzeme kalitesi, uzun ömürlü olması ve quick circle olayı da hoşuma gitti. Bir çoğumuz telefonu günde 40-50 kez açıp kapatıyorsak bunun yarısı bildirim ve çağrılara bakmak için oluyor. Çakma kılıfların çoğu kapağın boyasının atmasına sebep oluyor. Çakma quick circle kılıfların yuvarlağındaki metal kısmın ekranı çizebildiğini okudum.http://pdateknoloji.com/lg-d855-g3-orjinal-quick-circle-flip-cover-kilif-siyah-ccf340gageutb_46414.html ben bu kılıfı havaleyle 94 TL'ye aldım. Son siyah renkte olanı almışım ama diğer renkleri mevcut. Üstüne de şu ürünü n11.com uygulamasını yükleyip 5 TL'lik indirim ilehttp://www.n11.com/lg-wcd-100-kablosuz-lg-g3-orjinal-masaustu-sarj-dock-beyaz-P44026508 64 TL'ye malettim. Kılıf henüz ulaşmadı ama şarj cihazıyla kullanabileceğim için bunu tercih ettim. Kılıfsız kullanırsan tabii ki kırılma riski fazla ama bu senin nasıl kullandığına bağlı ve şans meselesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabriaga

    Hocam,
    Desene telefonu tesettüre sokuyorsun. Bu telefon çok ısınıyor. Bahsettiğin kılıfla telefonu bir kat daha sarmalayacaksın. Telefonun çok güzel bir formu var. Gelsin bir incele. Bana hak vereceksin. Orjinal kılıf dediğin gibi biraz pahalı ama 55-60 TL vereceğin ekran koruyucu içine pislik dolmadan seni ne kadar idare edecek. Forumda bu temperli cam ekran koruyucularıyla ilgili telefonun dokunmatik hissiyatını mahvettiği yazıyor. Ben telefon bu kadar büyük ve kaygan olmasa hayatta kılıf almazdım ama tek ele zor sığdığı için sık düşme ihtimali sebebiyle arka kapağı çıkarılıp takılan orjinal modelini tercih ettim. Malzeme kalitesi, uzun ömürlü olması ve quick circle olayı da hoşuma gitti. Bir çoğumuz telefonu günde 40-50 kez açıp kapatıyorsak bunun yarısı bildirim ve çağrılara bakmak için oluyor. Çakma kılıfların çoğu kapağın boyasının atmasına sebep oluyor. Çakma quick circle kılıfların yuvarlağındaki metal kısmın ekranı çizebildiğini okudum.http://pdateknoloji.com/lg-d855-g3-orjinal-quick-circle-flip-cover-kilif-siyah-ccf340gageutb_46414.html ben bu kılıfı havaleyle 94 TL'ye aldım. Son siyah renkte olanı almışım ama diğer renkleri mevcut. Üstüne de şu ürünü n11.com uygulamasını yükleyip 5 TL'lik indirim ilehttp://www.n11.com/lg-wcd-100-kablosuz-lg-g3-orjinal-masaustu-sarj-dock-beyaz-P44026508 64 TL'ye malettim. Kılıf henüz ulaşmadı ama şarj cihazıyla kullanabileceğim için bunu tercih ettim. Kılıfsız kullanırsan tabii ki kırılma riski fazla ama bu senin nasıl kullandığına bağlı ve şans meselesi.

    Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam :)
    Demek öyle düşünüyorsunuz... Dock benim için önemli değil de, kılıf gelince koruma konusunda nasıl iş çıkardığını paylaşabilir misiniz?
    Ekran koruyucu kullanmayacaksınız sanırım :)
    Teşekkürler, güle güle kullanın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • spigenin sitesinden ürün almak isteyenler için %25 indiirm kodu SOLT25
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

    spigenin sitesinden ürün almak isteyenler için %25 indiirm kodu SOLT25
    spigen slim armor çok kalın bir kılıf olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımsewer -- 8 Nisan 2015; 0:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

    spigenin sitesinden ürün almak isteyenler için %25 indiirm kodu SOLT25


    Allah razı olsun. Spigen LG G3 gunmetal kılıfı kargo hariç 59.90 yerine kargo dahil 44.92 ye kapattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.