Şimdi Ara

LG G2 video inceleme 'LG'nin süper telefonu testte'' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
4
Favori
14.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxSpecter

    quote:

    Orijinalden alıntı: fx57 

    Samsung'un ürünlerini her defasında ballandıra ballandıra anlattığınızı gerek Lg kullanıcıları gerekse Sony kullanıcıları biliyor forumda. Ne hikmetse her defasında aynı şeyi diyorsunuz: "Nerede yaptık?" Nerede mi Erdi Bey? Plastik kasa mı metal kasa mı deseler plastik kasayı seçerim diyen de yabancı kaynaktakiler o zaman.

    Merhaba,

    Videoları izlemediğiniz yorumlarınızdan net bir şekilde anlaşılıyor zira Note 3 videosunda, Samsung'un cihazları hafif tutabilmek için plastik kullanımını tercih ettiğini ancak Apple'ın metal kasa ile daha hafifni yapabildiğini, mevcut kasa kalitesinin Galaxy S4'e kıyasla daha iyi olduğunu fakat HTC One gibi metal kasalı cihazlarla ya da Nokia Lumia ailesinin standartlarında olmadığını ifade ediyoruz.

    İyi geceler.




  • 1020 ne zaman gelecek Erdi bey? Asiri gecikmedi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 27 Ekim 2013; 2:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utku

    1020 ne zaman gelecek Erdi bey? Asiri gecikmedi mi?

    Daha sırada Samsung"un çıkmamış telefonları var ondan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    Merhaba, Videoları izlemediğiniz yorumlarınızdan net bir şekilde anlaşılıyor zira Note 3 videosunda, Samsungun cihazları hafif tutabilmek için plastik kullanımını tercih ettiğini ancak Appleın metal kasa ile daha hafifni yapabildiğini, mevcut kasa kalitesinin Galaxy S4e kıyasla daha iyi olduğunu fakat HTC One gibi metal kasalı cihazlarla ya da Nokia Lumia ailesinin standartlarında olmadığını ifade ediyoruz. İyi geceler.


    erdiye katılıyorum kendısınıde tebrık edıyorum cok realist bakıyor olaya

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utku

    1020 ne zaman gelecek Erdi bey? Asiri gecikmedi mi?

    Merhaba,

    Gecikmedi, zira Lumia 1020 bize geldikten hemen sonra araya bayram girdi, geçen hafta itibariyle detaylı kullanım testlerine başladık.

    Hafta içerisinde Lumia 1020'nin video incelemesini yayınlamış olacağız.

    İyi geceler.
  • Bu dead triger 2 oyunu internet baglantisi olmadan calismiyo mu arkdaslar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    quote:

    Orijinalden alıntı: xxSpecter Note 3ün plastik kasasını öve öve bitiremeyen Mesut ve Erdi bey bakalım bu telefonu nasıl yorumlamış. Her iki telefonunda inceleme videosundaki sürelerede dikkat çekerim. Neredeyse yarı yarıya.
    Merhaba, Eleştri sınırlarını da aşan ve var olanı bambaşka göstermeye çalışan bir girişimde bulunmuşsunuz. Galaxy Note 3ün kasasını nerede öve öve bitirememişiz lütfen gösterir misiniz. İncelemesinde bile telefonun, o segmenteki bir cihaza yakışmayan düşük malzeme kalitesine sahip olduğunu söylüyoruz. Video süreleriyle ilgili kısma gelecek olursak eğer, her cihaz için eşit uzunlukta video çekeceğiz gibi bir kaide olmadığı gibi Galaxy Note 3ün daha uzun olmasını sebebi , beraberinde gelen kalemin özellikleri ve iki farklı donanım seçeneği gibi unsurlardır. Kaldı ki sizin bakış açınıza göre hareket edecek olursak eğer; LG G2 için - Amerikada yapılmış kapsamlı LG G2 ön inceleme videosu - IFA Fuarında yapılmış satışa hazır LG G2 ön inceleme videosu - LG G2 kutu açma videosu - LG G2 röportajı videosu - LG G2 İnceleme videosu Samsung Galaxy Note 3 içinse; - IFAda yapılmış Note 3 ön inceleme - Note 3 İnceleme videosu Madem süreye göre değerlendiriyorsunuz; G2 ile ilgili içeriklerin toplam süresini hesaplarsanız, Note 3ten bir hayli fazla olduğunu görürsünüz ;) Eleştriye sonuna kadar açığız ancak eleştrimek için yapılmış yalan yanlış ithamlara değil. İyi geceler.


    Dağılın millet adam haklı sözlerinde sonuna kadar note 3 ün üzerindeki yazılımsal özellıkler g2 den 10 kat fazla gerçektende ona daha fazla vakıt ayırmaları doğal ben erdi ve mesutun haklıya hakkını teslım ettıgıne yurekten ınanıyorum unutmayın hakemlerde taraftardır aynı zamanda ama yansıtmazlar bunlarınkide böyle birşey erdi ve mesut lumia kullanmıyor dıye nokiayı kötüledikleri falanda yok.Ona bakarsanız ikiside iphone 5 kullanmadıkları halde sitede en cok apple haberi cıkıyor isteseler minimuma düşürürler bunu.Bence bazı arkadaslar önyargılı erdi ve mesuta karşı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Utku 1020 ne zaman gelecek Erdi bey? Asiri gecikmedi mi?
    Merhaba, Gecikmedi, zira Lumia 1020 bize geldikten hemen sonra araya bayram girdi, geçen hafta itibariyle detaylı kullanım testlerine başladık. Hafta içerisinde Lumia 1020nin video incelemesini yayınlamış olacağız. İyi geceler.


    2005 ten beridir bu siteyi takip ediyorum ve bütün teknoloji portallarınıda takip ederim ayrıca; ben hayatımda bu site kadar her detaya girilen video ceken baska bir site daha gormedım editörler abd standartlarında iş yapıyorlar bence.Bir ürünü kağıt üzerindeki teknik detayları ve duydukları ile anlatmaya kalksalar cihazın lansmanı yapıldıgı gun bile video cekerler, ama adamlar cihazın bakmadık kullanmadık hiçbiryerini bırakmıyorlar ve saygıyıda hak ediyorlar aldıkları parayıda hak ediyorlar.Eminim 1020 içinde mükemmel bir çalışma hazırlıyorlardır daha önce mesut soyledı biz sizin istedıgınız gıbı video cekemıyoruz ilkelerimiz var diye bence bizim onlara karsı hakettikleri saygıyı gostermemız gerekıyor sonucta burası paralı üyelik isteyen bir yer değil ve bu siteye aidat ödemiyoruz bu bilgileri almak için, adamlar en iyinin peşinde olmasa turkıyenın en kapsamlı ve en kalıtelı sıtesı olamazlar en cok zıyaretcısı olan sıtesıde olamazlar ben erdi ve mesut cevık ın hazırladıgı vıdeolardan aldıgım zevki baska hıcbır sıteden alamıyorum acıkcası.Konuya bu kadar hakim başka editörlerde görmedim türkiyede inanın bir erdi yada mesut tanıttıkları ürünün özelliklerini o ürününün lansmanını yapan yöneticisinden bile daha iyi anlatıyorlar tecrübeleri itibariyle.Basarılarının devamını diliyorum ikisinede.





  • Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler Erdi ve Mesut

    Biraz geç oldu ama olsun ;)

  • 1020 incelemesini de istiyoruz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ken Block43

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Avutun kendizi avutun. FİRMA eskik özellikle yollasın aman kim kullanacak deyin. Lg bunu yapsa teneke çalarsınız.

    9999 TL'ye 4k TV alacak mısın? bunu avutmakla alakası yok

    http://www.teknosa.com/urunler/110012764/sony-kd55x9005-4k-uhd-3d-dvb-s-smart-led-lcd-tv

    4k tv lerin fiyatı 10 bin TL ye sabitlenmiş değil hem 4k tv yi hemen mi alması gerekiyor? İleride anılarını yüksek kalitede izlemesinmi? Kimse kalkıpta bu telefon 4k video çekiyor almıcam demez. En son teknoloji ile donatılsın ama en yüksek kalitede çekmesin diyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    quote:

    Orijinalden alıntı: azsussan

    Guc tasarrufu modunda tabiki real racing frame atlamalari yapar. Buna sadece g2 degil note3 ve diger tum cihazlar dahil. Bu cihaz f/p ozelliginin yaninda en performansli cihaz olmaya aday. 4.3 guncellemesi gelsin bir gorelim. Bir de abartarak isiniyor demisler. 450 nit parlaklikta en agir oyunlari oyna, sonra laf et. Sanki note3 isinmiyor. Oda ayni b*k. S4'ten hic bahsetmesem daha iyi. Isinmadan bataryasi sisti birsuru insanin. G2 kraldir.

    Benim izlediğim kadarıyla güç tasarruf modu yanlışlıkla açılıyor ve batarya %30'un altına inince güç tasarrufu moduna geçiliyor. Güç tasarrufu modu açık olsa da nerdeyse %90 olan bi batarya için aktif değildir. Bende de sürekli açık bu mode, şarj yüksekken asla bir performans kaybı olmuyor.

    Guc tassarrufu modu islemci ve gpu saat hizlarini pil performansini artirmak icin dusurur. Eger pil belli bir seviyelete gelirse telefon size parlaklik dusurme ve wife kapatma gibi onerilerde bulunur. Ben performans dusuklugu yuzunden asla o modu acmam. Lutgen bilmedoginiz konu hakkinda yorum yapmayin. Videoda kasitli acilip oyun performansindaki dusukluhun isinmaya baglanmasi cok zoruma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oncelikle inceleme için teşekkürler, ayrica donanimhaber tr icin cok onemli bir site oldu ve bence eksisozluk ile web de turkler tarafindan yapılmış en iyi iki işten biridir.

    Hem note3 hem g2 sahibi olan biriyim. Cevahirden 25 eylülde 4000 verip note3 ve g2 32gb aldim. Telleri eşimle 1 aydir kullaniyoruz. Ben g2 den çok memnunum o da note3 ten.

    Sadece samsungun teshire n9005 koyup eve geldiğimde n9000q çıktığını soylemek isterim. Boyle ucuz oyunlar can sıkıcı...

    Videolar içinse sadece sunu söyleyeceğim note3 u anlatirken kendinizden geciyorsunuz, heyecanla anlatıyorsunuz, g2 incelemesinde ise sanki lg nin fire osli orta yollu bir telefonunu anlatir gibisiniz, en çok bu uzdu beni...

    Son olarak su anda islemci acisindan tr deki en üstün telefon g2 dir. Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim ve alttaki 7 saatlik ekran kullanimimi paylasip kacacagim.


    LG G2 video inceleme 'LG'nin süper telefonu testte''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperklz -- 27 Ekim 2013; 8:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctor5945
    Ona bakarsanız ikiside iphone 5 kullanmadıkları halde sitede en cok apple haberi cıkıyor isteseler minimuma düşürürler bunu.Bence bazı arkadaslar önyargılı erdi ve mesuta karşı.

    Bir tek bu kısma dair yorum yazacağım, aynı mantıkla yola çıkarsak sitenin kurucusu ve sahibi olan Gün Bey gayette Apple fanatiğidir, altyazılı videolar onun elinden çıkar, ayrıca canlı yayınları izlemeni hatta ipad etkinliğine tekrar bi bakmanı isterim ('mesut vs gün') Kaldı ki Apple haberi yapanlar da zaten Mesut ve Erdi Bey değil, Shady Ekrem Mavit falan oluyor :)

    Benim yegane beklentim Erdi Bey'in direk olarak donanım konusuna geri dönmesi, telefonları falan boşvermesi, olmuyor ya, böyleyken çok iyi gelmiyor gözüme...
  • Erdi ve Mesut kardeşlerim, bu ülkenin en iyi editörleridir. Net!

  • bu senen çıkmış en kıral 2. telefon bence fiyat olarak 1 numara performansolarakta 1 numara ben bu telefonu almak isterdim am 32 gb yanında birde micro sd kart girişi olsaydı direk alırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azsussan


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    quote:

    Orijinalden alıntı: azsussan

    Guc tasarrufu modunda tabiki real racing frame atlamalari yapar. Buna sadece g2 degil note3 ve diger tum cihazlar dahil. Bu cihaz f/p ozelliginin yaninda en performansli cihaz olmaya aday. 4.3 guncellemesi gelsin bir gorelim. Bir de abartarak isiniyor demisler. 450 nit parlaklikta en agir oyunlari oyna, sonra laf et. Sanki note3 isinmiyor. Oda ayni b*k. S4'ten hic bahsetmesem daha iyi. Isinmadan bataryasi sisti birsuru insanin. G2 kraldir.

    Benim izlediğim kadarıyla güç tasarruf modu yanlışlıkla açılıyor ve batarya %30'un altına inince güç tasarrufu moduna geçiliyor. Güç tasarrufu modu açık olsa da nerdeyse %90 olan bi batarya için aktif değildir. Bende de sürekli açık bu mode, şarj yüksekken asla bir performans kaybı olmuyor.

    Guc tassarrufu modu islemci ve gpu saat hizlarini pil performansini artirmak icin dusurur. Eger pil belli bir seviyelete gelirse telefon size parlaklik dusurme ve wife kapatma gibi onerilerde bulunur. Ben performans dusuklugu yuzunden asla o modu acmam. Lutgen bilmedoginiz konu hakkinda yorum yapmayin. Videoda kasitli acilip oyun performansindaki dusukluhun isinmaya baglanmasi cok zoruma gitti.

    Bilmediğim konularda yorum yapmak: :)

    Şimdi telefonu elinize alıyorsunuz ve Antutu'yu açıyorsunuz. Telefonu resetleyin ki gereksiz çalışan programlar kapansın ama başlangıçta açılanlar açık kalsın. Küç tasarrufu modu kapalıyken aldığım sonuç: 35274
    Sonra yeniden resetliyoruz telefonu ki aynı şartları sağlayalım. Açıldıktan sonra güç tasarrufu modunu açıp Antutu ile tekrar test ediyoruz. Aldığım sonu: 33905
    35274-33905=1369
    Fark var mı? Evet. Ama öyle "oooo güç tasarruf modu açıkken işlemci ram grafik birimi gram vs hepsi çok yavaş çalışıyor telefon çok zorlanıyor oooo" dedirtecek kadar bi fark değil. Çünkü zaten normalde de ard arda 2 kere Antutu testi yaparsanız arada buna yakın bi fark oluyor çünkü Antutu telefonu zorlayan bi test yazılımı :) Öyle bi şey yok derseniz diye söylüyorum, bu testlerden sonra telefonu resetleyip ard arda 2 kez antutu yaptım güç tasarruf modu kapalıyken. İlkinde 33843 puan alırken ikincisinde 32637 puan aldım. Aradaki fark 1206 puan. Bu fark güç tasarruf modu kapalıyken ard arda yapılan 2 test arasındaki fark. Yani ikisinde de güç tasarruf modu kapalı ve arada 1200 puan var. İlk testteki puan farkı kaçtı? 1369. Aradaki fark kayda değer mi? Bence değmez. Sizce değebilir belki bilemiyorum :)

    Kısaca maddeler halinde özetlemem gerekirse;
    Güç tasarruf modu kapalıyken ilk testte 35274 puan aldı G2
    Güç tasarruf modu açıkken ve ilk testin hemen ardından yapılan testte 33905 aldı G2
    Bir süre beklenildi ve güç tasarruf modu kapatılıp yeniden test yapıldı. Alınan puan 33843.
    Ardından güç tasarruf modu yine kapalıyken test yapıldı ve 32637 aldı G2.
    Her test önce resetlendi cihaz.

    Görünen düşüş, ard arda yapılan testlerden dolayı kaynaklanıyor, güç tasarruf modunun kapalı ya da açık olmasından değil yani.
    Sizde de telefon var, açın deneyin. Bilip bilmeden konuşmadım bakın, denedim, test ettim, yazdım.
    Yine de inanmıyorsanız her testin ekran görüntüsünü aldım gösterebilirim ama uğraştırmayın beni, kendi telefonunuzda test ediverin :)

    Not: Akşama şarj %20'nin altına inince aynı testleri yeniden yapacağım. O zaman inanıyorum ki güç tasarruf modu açıkken ve kapalıyken arada fark oldukça fazla olacaktır.

    Şimdilik ulaşılan sonuç: Güç tasarruf modu açık olsa bile telefonun performansını düşürecek bir müdahale olmuyor yazılım içinde.
    Akşam ulaşmayı amaçladığım sonuç: Güç tasarruf modu açık olsa bile şarj belli bir yüzdenin altına inmeden telefonun performansını düşürecek bir müdahale olmuyor yazılım içinde.


    Şimdilik demek istediklerim bu kadar, akşamki testlerde görüşmek üzere, iyi forumlar :)



    Ekleme:
    İncelemede 13:20'de güç tasarruf modunu yanlışlıkla açıyor Erdi. Şarj ise neredeyse %100'e yakın. İnceleme boyunca da hep yüksek, hiç %30-40 'larda olmuyor. Kaldı ki eğer videoyu iyi izlemiş olsaydınız Dead Trigger 2 oyunu kapatılıp Real Racing açılırken (40:15'lerde) güç tasarruf modu logosunun status barda olmadığını, yani bu modun KAPALI olduğunu farkederdiniz. Demek ki Hem Dead Trigger 2'de hem de Real Racing'de güç tasarruf modu kapalıymış. Sadece Most Wanted oynanırken açık mı kapalı mı göremiyoruz çünkü oyun başlarken ve bundan Dead Trigger'a geçiş yapılırkenki ekranlar görüntülenmemiş videoda daha uzun olmaması için muhtemelen. Ama test edilen 3 oyundan 2sinde güç tasarruf modunun kapalı olduğunu size ispatladım şu anda. İncelemeyi tekrar izleyip gözlerinizle görebilirsiniz. Erdi de manyak değildir heralde güç tasarruf modunu bi açacak bi kapatacak :) Hatta kendisine de soralım, eğer Most Wanted'ın açılış anındaki video arşivlerindeyse onu da eklerler de tam inanırsınız artık :)

    Tekraren iyi forumlar :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • lg markasının pazarda hakettiği yeri alamamasına şaşırıyorum.
  • Oldukça güzel bir inceleme olmuş, tek eksik zamanlama.

    Teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: doctor5945 Ona bakarsanız ikiside iphone 5 kullanmadıkları halde sitede en cok apple haberi cıkıyor isteseler minimuma düşürürler bunu.Bence bazı arkadaslar önyargılı erdi ve mesuta karşı.
    Bir tek bu kısma dair yorum yazacağım, aynı mantıkla yola çıkarsak sitenin kurucusu ve sahibi olan Gün Bey gayette Apple fanatiğidir, altyazılı videolar onun elinden çıkar, ayrıca canlı yayınları izlemeni hatta ipad etkinliğine tekrar bi bakmanı isterim (mesut vs gün) Kaldı ki Apple haberi yapanlar da zaten Mesut ve Erdi Bey değil, Shady Ekrem Mavit falan oluyor :) Benim yegane beklentim Erdi Beyin direk olarak donanım konusuna geri dönmesi, telefonları falan boşvermesi, olmuyor ya, böyleyken çok iyi gelmiyor gözüme...


    Arkadaşım donanımhaber mahalle kahvehanesi değil sen ocağı bırak servise bak diyesin orası ticari bir işletme ve oradada erdi'nin görev tanımı bellidir bize düşmez ne yapmasını söylemek.Ben Gün beyinde haber kovalayan arkadaslarına siteyi sürekli iphone haberleriyle doldurun yoksa sizin için iyi olmaz diyeceğini hayal bile etmiyorum.Orada bir hiyerarşi var heryer gibi ve sorunsuz çalışıyor bence.





  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.