Şimdi Ara

LG G2 SEBEKE SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
50.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sorunun maalesef benim kesilmiş olan avea hattımdan kaynaklandığını tespit ettim. Nexus 4 e taktığım kart çalışmadı; eşimin kartı ise benim telde çalıştı. Boşuna formatladık telefonu

    Sorunla karşılaşanlara naçizane tavsiyem önce sim kart kontrol etmeleri ve en güzeli kartı kestirmek yerine mikro sim kullanmaları.

    Benim gıcırtı ve aldığımdan beri 4-5 kez kapanması dışında bir şikayetim yok. Yine alsam bu telefonu alırdım. Tek sıkıntım 16 GB hafıza bu telefonda! yetmiyor yanarım ona yanarım.

    Bence hala F/P telefonu bu. Şarjım kesin 2 gün gidiyor. Çok kasarsam akşamı kesin çıkarıyor süper.
  • kanmet kullanıcısına yanıt
    Benim kartım kesilmiş kart değildi. Yeni kart da çıkardığım halde çalışmamıştı ve yukarıda bahsettiğim çözüm yöntemi ile bu sıkıntı hallolmuştu.
  • mkemalyigit M kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayıpta çözülemeyen yok sanırım. Ben yanarım da aldığım yedeğin her nasılsa çalışmamasına yanarım. O kadar ayarım, yüklediğim 70 uygulama, ana ekran kısayolları herşey gitti. Mecburen eski yedeğe geri döndüm.

    Telefonumu seviyorum. Keşke böyle sorunlar yaşanmasa ama ilk güncelleme ile bunların da azalacağını düşünüyorum.
  • Benim bazen bu veri açılmıyor mecbur uçak modu aktıf edıp sonra tekrar kapatıp veriyi açıyorum anca oyle oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uurpro

    Benim bazen bu veri açılmıyor mecbur uçak modu aktıf edıp sonra tekrar kapatıp veriyi açıyorum anca oyle oluyor

    avea mısınız?
  • Aveada şebe sorunu yaşıyorum hem iç hem dış alanlarda tel bi anda çekmemeye başlıyo. Karşıdakini net duysam bu sefer sesim kesik kesik gitmeye başladığı söyleniyor. Servise verip bekleme korkusuna katlanıyorum.
  • Yok turkcell hattım şebekede bazı yerlerde az çekiyor konuşmayı etkilemiyor ama bu veri açılmıyor bazen.Genelde akşam telefonu yeniden başlatıyorum şarja takmadan önce sabah ise şarjdan cıkarıp veriyi açmaya kalktıgımde hıc gelmıyor ucak modu ıle duzeltıyorum sonra
  • Eski telefonuma gore cekimi daha az onun icin yanlizgsm sectim biraz faydasi oldu. Konusma esnasinda tık tık diye ses duyuyorum sizdede oluyor mu bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynı sorun bende var arayanlar sövüyor bildiğiniz ve mobil veride de sıkıntı oluyor garantiye gönderecem değilse böyle bişey olmaz ya sen kaç ay araştır bul hevesle ana işlevini yerine getirmesin cihaz.
  • Arkadaşlar, çok şükür bende böyle bi sorun yok ama arkadaşımda var maalesef. Moralim bozuldu çünkü telefonu ben önermiştim kendisine.
    Bu şebeke sorunu güncellemeyle ya da farklı bir ülke romuyla çözülebilir mi?
  • arkadaslar bende de aynı sorun var telefonu bi kenara koyuyorum arayanlar ulaşamıyorum diyor cekiyor gostersede ulasılamıyor cozum olarak simdilik ağ ayarlarından wcdma/gsm otomatik olan kısmı sadece gsm yaptım çekim gücü bi hayli arttı ve şebeke sorunuda oluşmadı fakat internete baglanınca haliyle 3g ile baglanmıyor edge ile baglanıyor daha 1 ay oldu telefonuda insanında canı sıkılıyor o kadar para verip tam verim alamamak can sıkıcı
  • sonra lg neden sadece 2 milyon satabildi diyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar ayni sorundan esimle ben de muzdaribiz. Telefon disaridan aramalari genelde alamiyor, arandigi zaman ulasilamiyor hatasi veriyor , fazlasiyla can sıkıcı bir durum. Esim arama yaptiktan hemen sonra mesaj geliyor size ulasamayan numaralar diye, birkac gun daha devam ederse servise gonderecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum, bu telefondan önce İphone ile kullanıyordum problem yoktu her yerde çekiyordu ama G2 ile birlikte problemler yaşamaya başladım. Şebeke konusunda bir problemi var G2'nin umarım yazılımsal bir problemdir ve giderilir bu sorun. Geri bildirim sağlayalım LG'ye belki farkında bile değillerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wiperagain

    Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum, bu telefondan önce İphone ile kullanıyordum problem yoktu her yerde çekiyordu ama G2 ile birlikte problemler yaşamaya başladım. Şebeke konusunda bir problemi var G2'nin umarım yazılımsal bir problemdir ve giderilir bu sorun. Geri bildirim sağlayalım LG'ye belki farkında bile değillerdir.

    Hocam sim kestirenler bu sorunları yaşamış microsim ile denerseniz belki sorununuz düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero bulls

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wiperagain

    Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum, bu telefondan önce İphone ile kullanıyordum problem yoktu her yerde çekiyordu ama G2 ile birlikte problemler yaşamaya başladım. Şebeke konusunda bir problemi var G2'nin umarım yazılımsal bir problemdir ve giderilir bu sorun. Geri bildirim sağlayalım LG'ye belki farkında bile değillerdir.

    Hocam sim kestirenler bu sorunları yaşamış microsim ile denerseniz belki sorununuz düzelir.

    Benimki orjinal micro sim. Romla alakalı bir sıkıntı olabilir dedi arkadaş. denicem.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de Lg G2 kullanıcısıyım ve ben de bu şebeke sorunundan muzdaripdim. Şebekem de sık sık dalgalanma ve şebeke çekmeme gibi sıkıntılar yaşıyordum. Neyse. Size çözümünü söyliyim;Ayarlardan İnternet paylaşımı ve ağlara gidin. Mobil şebekelere tıklayın. Ağ modunu ''Sadece GSM'' yapın. Gsm seçeneği şebekenizin daha kaliteli çekmesini sağlar. Şebekeden sıkıntı yaşayanlar bu yolu denesinler. Ben de işe yaradı. Umarım sizde de işe yarar. Çünkü gerçekten çok iyi telefon..
    WCDMA modunu merak edenler için ise nette gördüğüm bu yazıyı alıntılıyorum;


    Ayarlar,mobil şebeke,şebe moduna giriyoruz,üç seçenek var,peki neye yarar bu seçenek,
    YALNIZCA WCDMA: şebeke kalitesi düşer,internet kalitesi artar(3g).
    YALNIZCA GSM: şebeke kalitesi artar internet kalitesi düşer(2g,edge).
    GSM/WCDMA OTOMATİK:gelen veri ikiye bölünür,şebeke kalitesinde ve internet hızında düşüş olur,3g den 2g ye düşüş olabilir.




  • pproject mayhem . söylediğinizi yaptım gerçekten işe yaradı şebekem full olarak durmuyodu sürekli 3 veya dör diş çekiyodu dediğinizi yapar yapmaz full oldu şebeke çok teşekkürler...
  • enjoythelife34 E kullanıcısına yanıt
    Şebeke gsm modda full oluyor evet ama o zaman da doğru düzgün internete giremiyorsun.Benim hattım avea kapalı alanda durmadan dalgalanıyor şebeke büyük bir sorun değil ama ben sorunun avea dan kaynaklandığını düşündüğüm için hattımı vodafone a taşıma talebinde bulundum.Bakalım vodafone da nasıl bir çekim gücü olacak genel olarak avea da bir sıkıntı var pek çekmiyor lanet hat.
  • 4 gün önce aldığım G2'de şebekede dalgalanma ve konuşma esnasında karşımdakiyle anlaşamama sorunları yaşıyorum. Ses kesiliyor ya da deriden geliyor. Benim sesim de aynı şekilde gidiyor karşıya. Ayrıca konuşma esnasında sesi yüksek ayara alırsam patlak hoparlör gibi cızırtı yapıyor.

    Vatanbilgisayar'a gittim, servise git dediler. Gideceğim ama Mecidiyeköy'deki Vintek yetkili servis için de şikayetvar'da epey atıp tutmuşlar. Tamir istemiyorum. Birebir değişim de... Serviste para iadesi için rapor yazdırmaya çalışacağım. Yazmazlarsa Vatan bilgisayar kanalıyla isteyeceğim bunu. O da olmazsa birebir değişim isteyip gelen yeni telefonu paketini bile açmadan satıp HTC One alacağım.

    Bir telefon şebeke ve konuşma sorunu yapıyorsa neden kullanayım? Gider tabet alırım diğer özellikleri arıyorsam. Enayiliğin lüzumu yok. LG de adam olsun artık. Biz kobay olduk, G2 alacaklar iyi düşünsün.


    Bazı arkadaşlar ağ ayarlarını değiştirmekten bahsetmişler. Sadece GSM yapacakmışız! O zaman da 3G vs. yavaşlayacakmış. Zorumuza ne olmuş? Zırp pırt ayar ı yapalım, web gerekti haydi, değiştir, arama yapacağım, haydi değiştir... Telefon değil mi bu? Akıllı da sözde! Yerim ben onun aklını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetturk52 -- 30 Ocak 2014; 16:06:42 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.