Şimdi Ara

★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
15.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba,

     ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★
     ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★  ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

     ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★ ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

    Yapabileceklerinin Sınırı Yok
    LG G2 D802
    Temel Nitelikler
    İşletim Sistemi Android 4.2.2 (Jelly Bean)

    İşlemci Qualcomm® Snapdragon™ 800 2.26 GHz


    Ekran

    Full HD IPS Ekran, 423 ppi
    5.2 inç

    Dahili Hafıza 16/32GB
    RAM 2GB


    Kamera
    Ön Kamera 2.1 MP
    Arka Kamera 13 MP OIS Camera


    Veri Bağlantısı
    GPS Var

    Bluetooth Versiyon 4.0 (Apt-x)
    USB 2.0
    NFC Var
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

    Batarya 3000 mAh SiO + Li-Polimer (İnce Tasarımlı)


    SİZDEN İLHAM ALARAK TASARLANDI


    G2 çok yönlü bireyler için tasarlanmış deneyim odaklı dinamik bir akıllı telefondur. Üstün donanımıyla uyum içinde çalışır, içgüdüsel tasarımıyla etkiler ve benzersiz, sezgisel ve içeriğe dayalı kullanıcı deneyimi özellikleriyle sizi kendine çeker. Ürünü, hızlı performans ve paylaşım becerileri için kullanacak olan sosyal bağlantılara sahip gençlerden, cihazın üretken özelliklerini kariyerlerini geliştirmeye yoğunlaşırken kullanacak azimli profesyonellere ve ürünün gelişmiş kamerasını kullanarak her büyüleyici anı yakalayacak ailesine odaklı bireylere kadar —G2 herkesin telefonudur.
    3D VR


    3D VR
    SİHİRLİ TUŞ


    Avucunuzun içindeki üstün görüntüleme deneyimi sizi büyüleyecek. G2'nin seçkin ve minimalistik tasarımı sezgisel parmak kullanımı sağlayan entegre bir arka tuş ve ergonomik el içi kullanım imkanı sunan ince ve özenle tasarlanmış bir pil içerir.
    5.2" FULL HD IPS EKRAN


    Görüntüleri canlı renklerle ve net olarak görün. G2'nin 5.2" Full HD IPS ekranı doğal renkleri, keskin metinleri, yüksek çözünürlüklü ayrıntıları ve sinemayı andıran 16:9 en boy oranıyla size üstün bir görsel deneyim sunar.

    Zengin, 423 piksel/inç çözünürlüğü her ayrıntıyı gösterir ve Full HD IPS ekranı size, aşırı doygunluk ya da göz yorgunluğunu olmadan, parlak beyazlar ve daha hassas ve gerçeğe uygun renkler sunar. Bu yüzden ister Full HD bir doğa programı izliyor olun, ister gökyüzünün gerçek mavisinin yer aldığı bir fotoğrafa bakıyor olun, ya da kırmızının mükemmel bir tonunda renge sahip ayakkabılar satın oluyor olun, baktığınız şeyin otantik bir görünümünü izleyebileceksiniz.

    13 MP GELİŞMİŞ KAMERA

    G2 ile net fotoğraflar ve akıcı videolar çekmek için elinizin sabit olmasına gerek yoktur. Yüksek çözünürlüklü 13 MP kamerası, siz kamerayı tutarken merceğinizi sabitleyen, çığır açan optik görüntü sabitleme (Optik Görüntü Sabitleyici) teknolojisine sahiptir ve bu sayede fotoğraflarınız daha az bulanık olur ve videolarınızda daha az titreme olur.

    Bu özellik gece çekilen fotoğraflar için de harikadır. Daha düşük aydınlatma ayarları, daha uzun pozlamalar gerektirir ve bu da daha fazla hareket potansiyeli yaratarak görüntüleri bulanıklaştırır. Ancak OIS ile, telefonunuzu tam olarak sabit tutamadığınızda bile, inanılmaz düşük aydınlatmalı çekimler yapabilirsiniz.

    Üstelik, Çok Noktaya Otomatik Odaklanma (Multi Points AF) 9 Otomatik Odak noktasıyla birden fazla yüze veya hareketli nesneye hızlı ve hassas odaklanma sağlarken, Süper Çözünürlük (Super Resolution) kaliteden ödün vermeden daha yakından zumlama yapmanızı sağlayarak, normal zumlamaya kıyasla 8 kat detaylı ve net görüntüler elde etmenizi sağlar.

    YÜKSEK KALİTE SES

    Her sesin arkasında birçok detay vardır - ve Yüksek Kalite Ses ile bu detayların hepsini duyacak ve kaydedeceksiniz. Bu özellik sesi yüksek çözünürlüklü videonun görüntüleri etkilemesiyle hemen hemen aynı şekilde etkileyerek daha fazla netlik ve kalite sağlar ve bu sayede ana derin tonu, ince ses ayrıntılarını veya bir güç akorunun tatlı sesini asla kaçırmazsınız.

    G2 hem kaydederken hem de dinlerken yüksek kalite ses sunar ve FLAC ve WAV dosyaları için 24- it, 192 kHz Hi-Fi oynatmayı destekleyerek Studio Master dosyalarında bozulmaya neden olmaz. Ek olarak, G2 gelişmiş gürültü engelleme özellikli çoklu mikrofon kayıt özelliğine sahiptir ve bu sayede gürültülü ortamlarda bile net ses kalitesini yakalar ve kaydeder. Müziklerinizi ve kayıtlarınızı Yüksek Ses Çözünürlüğüyle dinlenebilecek şekilde deneyimleyin.

    QUALCOMM® SNAPDRAGON™ 800 İŞLEMCİ İLE BİRLİKTE 2.26 GHZ DÖRT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

    Video izlerken veya oyun oynarken inanılmaz netlikteki grafiklerin tadını çıkarın, internette daha hızlı gezinin ve sıfır gecikme süresi ile birden fazla uygulamayı kullanın. G2'nizi nasıl kullanmak isterseniz isteyin, Qualcomm® Snapdragon™ 800 İşlemci ile 2.26Ghz Dört Çekirdekli CPUlar ile çalışan bu cihazla daha kusursuz bir deneyim yaşayacaksınız.

    G2 görevleri dört çekirdeği arasında verimli şekilde bölerek, aynı anda kolayca birden fazla işlem yapabilir, grafik performansında yüzde 50'ye kadar artış sağlar ve daha yüksek CPU hızları sunar.

    UZUN ÖMÜRLÜ PİL

    G2'NİN 3.000 mAh SiO+ pili incelikten ödün vermeden size şaşırtıcı bir güç sağlar ve bu sayede tüm gün telefonunuzu kullanabilirsiniz.

    Pilin özenli tasarımı ve silikon anot malzeme, geleneksel lityum iyon pillerle karşılaştırıldığında, çok ince bir ebatta maksimum depolama kapasitesini ve verimliliği sağlar. Üstelik eklenmiş olan GRAM yonga seti %10 daha az güç tüketilmesini sağlayarak pil ömrünü uzatır.

    MİSAFİR MODU

    Telefonu her zaman yalnızca siz kullanmazsınız. Misafir Modu ile kendiniz veya bir misafir için kullanıcı deneyimini kişiselleştirerek, hangi modu etkinleştirdiğinize bağlı olarak hangi uygulamaların ve özelliklerin kullanılabileceğini kontrol edebilirsiniz.

    Bu özellik kendiniz veya örneğin misafiriniz olan bir çocuk ya da bir arkadaşınız için elinizle ana ekrandan seçim yapmanızı ve ilgili kullanıcı için ayrı kullanıcı modeli kilitleri oluşturmanızı sağlar. Böylece telefonunuzu ne zaman isterseniz paylaşabilirsiniz ve içerik ve ayarlarınız aynı bıraktığınız gibi kalır.

    SES YAKINLAŞTIRMA

    Ses yakınlaştırma videonuzu kaydederken, kaydettiğiniz sese yakınlaşarak belirli bir ses kaynağını sıfırlamanızı sağlar. Ardından, yeniden oynattığınızda kaydettiğiniz sesi daha net duyabilirsiniz.

    Bu benzersiz özellik üç adet stereo mikrofon kullanır ve bu da sesi belirli bir açıda yükseltir ve çevredeki gürültüleri azaltır. Böylece duymak istediğiniz seslere zumlama yapabilir ve duymak istemediklerinizi azaltabilirsiniz.

    KNOCK ON

    Tek gereken, basit bir dokunuştur. Telefonunuzu elinize almadan, veya güç düğmesine basmadan ekranı aydınlatmak için tek yapmanız gereken G2'ye nazikçe iki kere dokunmaktır. G2 bu hareketi hissederek ekranı aydınlatır.

    Elleriniz doluyken veya telefonunuza yalnızca iki kere dokunabilecek durumdayken, G2 yükünüzü hafifletmenize yardımcı olacak.

    TAK & BAŞLAT

    Müzik mi dinlemek istiyorsunuz? Tek yapmanız gereken kulaklıklarınızı takmak. Dosyaları senkronize etmeye hazır mısınız? USB kablonuzu takın. Plug & Pop ile, kulaklık veya USB kabloları taktığınızda, G2 sezgisel olarak size bu cihazları özelliklerin simgelerini göstererek istediğiniz uygulamaları daha hızlı kullanmanızı sağlar.
    ÇİFT KAYIT/ÇİFT KAMERA


    Kameranın arkasında olan siz olsanız bile fotoğrafta yerinizi alın.
    Çift Kayıt/Çift Kamera ön ve arka kameraları eşzamanlı olarak aktive etmenizi sağlar ve böylelikle kendinizi ve hedefinizi aynı anda kaydedebilirsiniz.

    Bu eğlenceli özellik hem fotoğraf hem de video kamerayla birlikte kullanılır ve çektiğiniz herhangi bir fotoğraf veya videonun içine yüzünüzü yerleştirmek için fotoğraf içinde fotoğraf teknolojisini kullanır.
    GÖRÜNTÜ TAKİP


    Büyük resmi kaybetmeden favori hedefinize odaklanın. Zum Takip özelliği resim içinde resim çerçevesi oluşturarak bir yandan seçtiğiniz hedefin hareketlerine yoğunlaşırken diğer yandan da sahnenin geri kalanının görülmesini sağlayan benzersiz videolar çekmenizi sağlar. Bu özellik seçtiğiniz hedefe zumlama yapar ve arka plandaki videonun üzerine binen ayrı bir çerçevede bu hedefin hareketlerini takip eder.

    YAKINLAŞTIR VE İZLE

    Yakınlaştır ve İzle (Zoom to Track) yeniden oynatma sırasında bir hedefe seçici yakınlaştırma yapmanızı sağlayarak, videolarınızı G2'nizde daha interaktif ve eğlenceli şekilde izlemenizi sağlar.

    Bu, daha yakından bakmak için kameranın arkasına geçmeye benzer— bunu video kaydedildikten sonra bile yapabilirsiniz.

    Capture Plus / Clip Tray

    Capture Plus

    Capture Plus ile internette gezinirken büyük resmi görün. Capture Plus, sınırlı bir ekran çekimi yerine, bir web sayfasının kesin sınır kontrolleri olan tam bir ekran görüntüsünü çekmenizi sağlar. Bu, makaleleri, yemek tariflerini, makbuzları veya daha sonra okumak ya da yazdırmak isteyebileceğiniz diğer belgeleri çevrimiçi olarak kaydetmenin çok daha iyi bir yoludur.

    Clip Tray

    Clip Tray, daha sonra kullanmak isteyebileceğiniz görüntü, metin ve bağlantıları depolayan PC-benzeri bir pano görevi görür. Çevrimiçi karşılaştırmalı alışveriş veya arkadaşlarla bilgi paylaşımı için harika bir özelliktir ve ekranın alt kısmındaki hareketli bir panoda birden çok öğeyi kopyalamanızı ve depolamanızı sağlayarak görsel bir bilgi porföyü oluşturur. Zamanla öğelerinizi biriktirin ve bir e-postaya, gönderiye, belgeye veya kısa mesaja hangisini ekleyeceğinizi seçin.
    Dizayn, özellikler ve spesifikasyonlar önceden haber verilmeksizin değişmeye tabiidir.

    İhtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılamak üzere tasarlanmış bir cihazla duyularınızı genişletin, anlayışınızı zenginleştirin ve günlük yaşamınızı geliştirin.
    G2’nin yenilikçi teknolojisinin ilhamı sizsiniz ve onunla ne kadar fazla etkileşim içine girerseniz deneyiminiz o kadar iyi olacak.
    Siz konuştuğunuzda, o dinler. Siz dokunduğunuzda, o tepki verir. Siz sorduğunuzda, o cevap verir. Hareketlerinizi hisseder, sesinizi tanır ve hayatınızı kolaylaştıran benzeri görülmemiş organizasyon ve bilgilere erişmenizi sağlar.
    Aynı zamanda kendi dünyanız üzerindeki kontrolünüzü artıran özelliklerle donatılmış ve bu kadar kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunan bu telefon olmadan nasıl yaşamış olduğunuza şaşıracaksınız. Kendi sezgisel deneyiminizi yaratın.



    24.09.2013 Saat 15:40 itibari ile telefonuma kavuştum.

    Bir tanıdık sayesinde 16 GB Siyah olan modeli Trcell den satın aldım.

    LG türkiye lansmanından önce sahip olmak heyecan vericiydi :)

    Kutu içeriği

    Telefon + Şarj aleti + Data Kablosu + Kulaklık + G harfinde Simkart yuva çıkartma aparatı + Kitapçıklar

    Pili Dolu olarak çıktı gece 2 ye kadar tam kullanımda %35 de şarja taktım.

    Ses kalitesi ekran kalitesi malzeme kalitesi olarak 10 üzerinden 10

    Telefonun Üretimi Kore yani bu bile bence gayet başarılı bir durum (LG kore firmasıdır)

    Yazılım 4.2.2 geliyor henüz bir güncelleme yok.

    Hız muazzam böyle bir hız henüz hiçbir telefonda yok.

    Ram genellikle 650 mb free 1.2-1.35 arası kullanılıyor.

    15 yıllık müzikle uğraşan zamanında profesyönel anlamda müzikle uğraşmış biri olarak telefonun ses kalitesi ve kulaklığı gayet başarılı.

    Eq ayarı mevcut extra başka efektler yok.

    internet hızıda hem wireless hem 3g olarak müthiş.


    Şimdilik benden bukadar bugün telefona herkes sahip olur zaten detayları paylaşırız.


    Telefona Sahip olan kullanıcılar bana pm le isimlerini bildirerek 1. mesaja isimlerini kaydedebilirler.

    Fotoğraf kalitesi açısından resim paylaşıyorum.


    1 Ersin TNT LG G2 16GB Black
    2 Mutlu DURMAZ LG G2 16 GB White
    3 !! Origin !! LG G2 16GB White
    4 Oztu LG G' 16 GB White
    5 Candeniz_1991. LG G2 16GB.White
    6 Deniz. LG G2 16GB White
    7 Kiral33 LG G2 16GB Black
    8 XxTuNixX LG G2 16GB Black
    9 Furkan Özata LG G2 16GB White
    10 FuatX LG G2 32GB White

     ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersintnt -- 3 Ekim 2013; 23:22:00 >







  • hayırlı olsun şimdiden (:
    Benim bir sorum var,telefonu aldığınızda 16 gb'den size kalan kullanım alanı ne kadar?
  • bende az önce teknosayı aradım noldu bizim telefon diye... adamlar akşama anca gelir diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuatX

    bende az önce teknosayı aradım noldu bizim telefon diye... adamlar akşama anca gelir diyor

    bende sabah aramıştım teknosa yı hala stokta yok dediler ne zaman başlayacaklar göndermeye sabırsızlanıyorum bilgisi olan arkadaşlar bir gelişme olursa haber verebilir mi acaba cok sıkıldım beklemekten
  • ooo yarınamı kaldı yani bizim telefon şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamilim90

    ooo yarınamı kaldı yani bizim telefon şimdi

    yarına kalsa iyi forumdan bi arkadaş a en gec cumartesi demişler kesin diil o da valla pişman oldum teknosa dan aldığıma bir daha da almam teknosa dan bişi
  • Arkadaş 25 i yazıyosan oraya 25 inde getir milletin telefonunu... kocaman teknosa bide telefonu teknosa aracılığıyla alıpta kavuşan olursa lütfen bildirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 25 Eylül 2013; 11:50:54 >
  • teknosa dan sipariş veren arkadaşlar gönderim konusunda bir gelişme var mı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ??
  • Boş ram konusuna aklım takıldı. G kullanıyorum ve arkada oyun çalışırken bile 600 mb civarı boşta ram oluyor. G2 nin o kadar yüksek ram kullanmasının nedeni ne olabilir acaba. Biraz daha inceledikten sonra oyun ve multitasking performansı ve ram kullanımı hakkında daha detaylı bilgileri bekliyorum.
  • Arkadaslar detayli bilgiler gelmeye devam edecek 16gb icin kalan kullanim alani 10gb :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar detayli bilgiler gelmeye devam edecek 16gb icin kalan kullanim alani 10gb :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarji dolu dolu kullanimda bir tam gun gidiyor optimasyon yapmadan kasmadan %70 aydinlatma ile sabag 9 gece 12 ssarj %19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersintnt kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın bende 2 gün önce aldım..Merak ettiğim bir durum vardı sormak istiyorum.Cihazın arkasındaki ses tuşlarının hemen altına hafif bastırdığınızda,kasadan gıcırtı geliyor mu?
  • Note 2 ye karar kılmışken bu telefon çıktı


    Pil ve ekran çok önemli benim için film dizi ve oyun merakım var.

    Note2 mi g2 mi sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senpaituyun

    Note 2 ye karar kılmışken bu telefon çıktı


    Pil ve ekran çok önemli benim için film dizi ve oyun merakım var.

    Note2 mi g2 mi sizce ?


    Herhangi bir gicirti sozkonusu degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senpaituyun

    Note 2 ye karar kılmışken bu telefon çıktı


    Pil ve ekran çok önemli benim için film dizi ve oyun merakım var.

    Note2 mi g2 mi sizce ?


    Note 2 bir sinif dusuk kaliyor hicbir acidan kiyaslanmaz pil haric

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOTE 2 ALMAYA GİTTİM G2 ALDIM :)

     ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★
  • merhabalar
    telefonu dün aldım, daha kullanamadım ama, boş ram 300 mb-400 mb arası görünüyor. Ram boşalt deyince 800 mb çıkıyor. Acaba programlar arka planda çalışıyor mu?
    Bu arada beyaz renk çok güzel ve kamera performansını beğendim.
  • arkadaşlar telefonu teknosadan önsipraişle aldım ama daha geri dönüş yapmadılar. Teknosa dağıtıma başladı mı bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

    NOTE 2 ALMAYA GİTTİM G2 ALDIM :)

     ★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★


    Değdi mi ilk izlenimler nasıl acaba bende note2 derken bu telefon çıktı napsam diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.