Şimdi Ara

Lg g2 Deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mutlaka telefonla ilgili kullanıcıların incelemeleri olmuştur.Fakat ben telefonu alalı yaklaşık 6 ay oldu o yüzden daha uzun bir süreç dahilinde kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.

    1.Knock on yani çift tıklama özelliği çok iyi düşünülmüş.Arkadaki tuşları kullanmaya gerek kalmıyor ayrıca o kadar alışıyorsunuz ki bu özelliğe elinize başka bir telefon aldığınızda ekrana çift tıklıyorsunuz istemsiz bir şekilde :)

    2.Telefon gayet stabil ve akıcı.Arka planda 10 tane uygulama açık bile olsa telefonda kasma olmuyor.Eskiden android kullananlar bilir telefonlarda sürekli kasma,donma filan olurdu.Ama bu telefonda böyle bir sorununuz olmayacak.

    3.Şarj konusunda da başarılı diyebilirim.Telefon gün boyu elimde olmasına rağmen sarjı rahatlıkla 1 günden fazla gidiyor.Fakat yüksek kalitede oyunları sık oynuyorsanız şarj daha çabuk bitecektir.Ayrıca pilin çıkarılamıyor olması şu ana kadar sorun yaratmadı.

    4.Yüksek kalitede oyunları bir süre oynadığınızda telefonda biraz ısınma oluyor.Bunun da gayet normal olduğunu düşünüyorum.

    5.Fotoğraf kalitesi beklediğimden kötü ancak ben bu konuda çok iyi olmasını bekliyordum yoksa çekimleri kötü değil tabi ki.Yine de şunu söyleyim ışık iyi durumda olduğunda çok güzel çekiyor.Ön kamerası için de idare eder diyebilirim.

    6.Video çekiminden memnun kalacağınıza eminim.FHD (30fps)yi tercih ederseniz daha iyi sonuç alırsınız.

    7.Ekran kalitesi mükemmel.Kendi içinde gelen videoları izlediğinizde bunu anlıyorsunuz zaten.Parlaklığı yüzde 60 70 civarında kullanıyorum.Güneş ışığı vurduğunda da herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.

    8.Ahize sesi ile ilgili boğuk diyenler olmuş fakat bende böyle bir sıkıntı olmadı.Ayrıca ahize sesi gayet yüksek yakınınızda biri varsa o da duyabilir şimdiden uyarayım :) Gürültülü ortamlar için ses iyileştirme özelliği de var.Bir de karşı taraf telefonu açtığında titreme özelliği var yani telefonu sürekli kulağınızda tutmanıza gerek yok.

    9.Kablosuz depolama da gayet kullanışlı.Laptop ile çok kolay bağlantısını kurdum yalnız videoları,fotoğrafları atarken biraz yavaş olduğu için kablo yolunu tercih ediyorum.

    10.Hoparlör stereo değil mono.Pek yüksek değil diğer özelliklerine göre bu konuda sönük kalmış.Fakat bunun da çözümü var telefonu root ederseniz sesi yükseltebilirsiniz.

    11.Yanında gelen kulaklığı kaliteli normalde kulaklıkları erken bozarım fakat bunda sıkıntı çıkmadı.Ses kalitesi de gayet iyi.

    12.Miracast özelliğini kullanamadım maalesef son model televizyonum yok :)

    13.Akıllı ekran ve akıllı video özelliklerini kullanmıyorum çünkü bu teknoloji henüz çok kullanışlı değil.Ayrıca şarjın da daha çabuk bitmesine neden olacaktır.

    14.Bildirim led ışığı da çok güzel.Mesela whatsapptan mesaj geldiğinde farklı renk mail geldiğinde farklı renk yanıyor ya da cevapsız arama olduğunda farklı renk.Siz ışığı gördüğünüzde rengine göre önem derecesini anlıyorsunuz :)

    15.Ellerim küçük olmasına rağmen bu telefonu rahatlıkla tek el kullanabiliyorum

    16.Telefonu 1 kez düşürdüm o da yakın mesafe idi bir sorun çıkmadı.O yüzden telefon ne kadar sağlam bu konuda tam emin değilim.

    17.Android 4.4.2 ile ön dokunmatik tuşlar oyunda veya videoda kayboluyor bu da daha iyi oldu.

    18.Telefonu ilk alanlara kılıf ücretsiz idi bende aldım ilk başlarda kullandım sonradan çıkardım çünkü çerçeveleri bu kadar ince bu telefonu kaba gösteriyordu.

    19.Hafıza olayına değineyim bende 16 gb olanı var ve bana ayrılan kısım 10 gb.Fazla video çekiyorsanız hafıza çabuk dolabiliyor.Ancak şunu da söyleyeyim telefona otg kablosu ile harici harddisk ya da flash disk bağlamak mümkün.

    20.Bir yana kaydır özelliği de bazen çok işimize yarayabiliyor.Çalışan uygulamayı depoluyoruz ve diğer işimize geçebiliyoruz.Sonra depoladığımız işleme tekrar geçiş yapabiliyoruz.Ayrıca 3 tane uygulamayı birden depolama şansımız var.


    Arkadaşlar telefonda daha birçok özellik var fakat şimdilik aklıma gelenler bunlar.Kendimce deneyimlerimi aktarmaya çalıştım.Genel olarak telefondan çok memnunum ve bu telefonu tercih edenler de çoğunlukla memnun diyebilirim.Sorusu olan arkadaşlar sorabilir.







  • gayet açık olmuş ama bu cihazı bugün 1100 tl alıyorsan bütün açıklarıda kapatır.bende g2 kulanıyorum gayette memlunum her işimi görüyorum 2000 tl vermeye de gerek yok.
  • Aynen hocam zaten f/p olarak tartışmasız en iyi telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.