Şimdi Ara

LG G2 ALACAĞIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen yardım lg g2 alacağım ama hafıza kartı takılmıyor deniyor birincisi bunun bir çözümü var mı ikincisi müzik uygulaması bulamadım ve radyo yok sanırım bunların bir çözümü var mı lütfen yardım



  • -Bero- kullanıcısına yanıt
    LG G2 kullanıcısıyım. SD kart takılamıyor bu doğru ve bunun SD kart takmak şeklinde hiçbir çözümü yok bildiğim kadarıyla. Ancak 32 GB olan sürümü alırsanız fazla sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben şahsen SD kart takma ihtiyacı pek hissetmiyorum. İsterseniz OTG ile telefona USB bellek bağlayabilirsiniz. Bu sayede telefondaki fotoğraflarınızı falan yedekleyebilir, USB bellekteki filmlerinizi izleyebilirsiniz. Tabi küçük bir USB bellek almanız yararınıza olacaktır. Mesela şunlar gibi:

    http://www.hepsiburada.com/sandisk-32-gb-usb-3-0-dual-drive-usb-bellek-sddd2-032g-g46-p-BD803089

    http://www.hepsiburada.com/kingston-32gb-dt-microduo-usb-2-0-micro-usb-otg-dtduo-32gb-p-BD500950

    Müzik uygulaması olarak neyden bahsettiğinizi tam anlayamadım ancak telefonda müzik çalan bir uygulama mevcut. Sizin ihtiyaçlarınız ne olur bilemiyorum ancak bu uygulama benim ihtiyaçlarımı karşılayabiliyor.

    Benim Delta garantili paralel ithalatlı LG G2 telefonumda radyo mevcut. Hiçbir şey yapmadan kullanabiliyorsunuz. Ancak bazı diğer firmaların getirdiklerinde aktif olmayabilir. Bazı firmalar telefon içinde radyo devresi olmasına rağmen ekstra vergi ödememek için yazılımla kapatıyor. Sanırım bu tür kapatılanlar açılabiliyor ama tam bilmiyorum.




  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arkadaşımdan lg g2 ve lumia 1320 aldım hangisini kullansam bilemedim birbirlerine göre üstünlükleri var aldığım lg g2 fm radyosu yok onu sonradan kurabilir miyim acaba ?
  • -Bero- kullanıcısına yanıt
    Root yapılarak aktif edilebiliyormuş. Ancak bazıları Root olmadan da farklı programla radyo kullanmışlar sanırım:

    http://forum.shiftdelete.net/android-uygulamalar/357168-lg-g2-rootsuz-radyo-aktif-programi.html

    LG G2'nin alacağınız ithalatçı firmaya göre radyolu halde gelebileceğini de hesap etmenizde fayda var.

    Ben olsam bu karşılaştırmada LG G2 seçerdim. Hem uzaktan kumanda özelliği gibi özellikleriyle çok yetenekli bir telefon hem de Android işletim sistemli olduğu için uygulama sıkıntınız olmaz. Stabilite konusunda da sıkıntınız olacağını hiç sanmıyorum. Cihazın yazılımı gayet stabil çalışıyor. Kasma ya da çökme gibi şeyler olduysa da 6 ayda birkaç defa olmuştur. Donma nedeniyle cihazı yeniden başlatmam gerekmesi gibi bir durumla karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.