Şimdi Ara

LG, G Pad ile Android Tablet Piyasasına Geri Dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  LG, G Pad ile Android Tablet Piyasasına Geri Dönüyor



    2011’nin ortalarında Optimus Pad adındaki ürünü ile Android tablet piyasasına giriş yapan LG, yeni tablet hazırlıkları içerisinde. Şu an LG G Pad olarak anılan yeni tablet, güçlü donanımsal özellikleri ile dikkat çekiyor.

    LG G Pad ile tablet dünyasına yeniden merhaba demeye hazırlanan LG Electronics, oldukça güçlü bir tablet ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 8.3 inç büyüklüğünde 1920x1200 piksel çözünürlğe sahip yeni LG tablet, gücünü dört çekirdekli işlemci ve 2GB RAM’den alıyor. 8.3 inçlik ekranı diğer tabletlerden sıyrılan cihaz, alüminyum kasaya ve süper ince çerceveye sahip olacak. Hafif ve ince yapıda olacak LG G Pad'de SIM kart yuvası yer alacak. Bu sayede dileyen kullanıcılar tableti arama yapmak için de kullanabilecek.
    LG’nin yeni tablet ürünü G Pad’i Eylül ayında Berlin’de gerçekleşecek olan, dünyanın lider markalarının yeni ürünlerini sergiledikleri Uluslararası Tüketici Etkinliği Fuarı’nda (IFA) tanıtması bekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlpakkan -- 15 Ağustos 2013; 19:44:16 >







  • arkadaşlar bende lg 3d optimus marka tablet var fakat google play store a bağlanamıyorum hata veriyor ne olduğu jakkında bilgisi olan varsa yardımcıolabilir mi.tşk.hata da com.android vending işlemi beklenmedik biçimde durduruldu lütden yeniden deneyiniz gibi hata veriyor ne yaptımsa cevabını bulamadım.
  • uygun bölüme konu açtığında sorunun cevaplanacaktır.
  • fiyatı 300 dolar olacakmış bu türkiyede 800 900 lirayı bulur yinede çok iyi. lg g2 ve g pad ile bu yıl büyük bir patlama yapacak gibi.
  • Çıkış tarihi belli mi? Ben g2 geç gelir diye düşünüyordum Türkiye'ye ama LG yanılttı beni. Bir önceki modeller çok gecikmişti.
    Dünya'da satılmaya başladıktan hemen sonra bize gelirse çok iyi olur. Hele ScuttleButtin arkadaşın dediği fiyattan giriş yaparsa iyi satış rakamları yakalar diye düşünüyorum...
  • G Pad uygun fiyatla girer ulkemize. Ama cikis tarihi kesin olarak belli degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.