Şimdi Ara

LG F1481TD Çamaşır Makinası ALINDI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • candogan62 cevabınız için teşekkür ederim bide size küçük bir sorum olacaktı kullandığınız çamaşır makinenizde yıkama programına buhar ekleyince lekeleri çıkartıyormu lgde öyle yazıyordu merak ettim(bu arada çok meraklı biriyim)cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim makinemde yıkamaya buhar eklenmiyor. Buharlı kırışık açma ve koku giderme programları var. Temizlik konusunda çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 1481 mevcut ve son derece memnunuz..
    bu makinada hangi yıkama ayarının daha ekonomik olduğu konusunda bilgisi olan varmı? özellikle candoğan bey cevaplarsa sevinirim..
  • Uzun zamandır foruma girmiyorum, sırf bu makine ile ilgili yorum yazmak için girdim.. Aslında benim aldığım model F1496TDP3 8 Kg kapasiteli.. Almadan önce bayağı araştırdım, hatta profilo yada bosch almayı kesinleştirmiştim, fakat son kez donanım da neler yazıyor diye girdim ve kesinlikle doğru bir karar verdiğimi gördüm.

    F1496TDP3 modelini 3 aydır kullanıyorum, sadece evdeki battaniye ve yorganların kuru temizleme masrafını düşersek şimdiden en az 100 TL kazancım oldu.. Yorgan onun için çok basitti, ama ne yalan söyleyim zorla içine tıktığım XXL bol tüylü battaniyeden ötürü korkmadım desem yalan olur. Sonuç mu! banamısın demedi.

    Hemen hemen her programında sıcaklık ve sıkma devrini ayarlamak çok daha ekonomik olmasını sağlıyor, yaz boyu genelde spor giysiler bölümünü kullandık 45 dakikada makine dolusu çamaşır tertemiz...

    İlk başta bazı yorumlar LG nin elektronikte iyi olduğunu yazıyordu ama çamaşır makinesinde de muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Makinanın sesini sadece program bittiğinde çalan müzik sayesinde duyuyorum.. Tek kelime ile muhteşem bir makine, bence alışılagelmiş markaları seçmeyi bırakmanın zamanı geldi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.