Şimdi Ara

LG F1447TD çamaşır makinası kullananlara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nasipse evleneceğim beyaz eşyaları yeni aldım, bu işle uğraşan bir arkadaşımınn her markanın uzman olduğu bir makina var tavsiyesi üzerine bütün eşyaları farklı marka aldım, yalnız çamaşır makinesini doldurup start düğmesine bastıktan sonra garip bir şekide su alıyor, her defasında değişmek üzere 3-5 kere 1 saniye kadar su alıyor sonra duruyor tekrar alıyor ve 3-5 saniye bekliyor, sonra normal gayet güzel çamaşırları yıkıyor ama su alması acaip, sonra servise sordum LG ye has bir özellik diyor çamaşırlar daha iyi ıslansın diyeymiş, sensörleri varmış ama bana bozuk gibi geliyor kullanan var mı bu normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somagiz -- 11 Nisan 2011; 21:57:56 >



  • yazın okunmuyor öncelikle bunu belirteyim.
    bende bu makineden aldım ancak daha kullanmadık.
    LG ye has bir teknoloji olabilir belkide.
  • ebrarkara kardeşim, cevabın için teşekkürler, soruyu cep telefonundan yazmıştım o yüzden karakter hatası oluşmujş sanırım, işin özü LG çamaşır makinası yıkama başladığında ilk su alırken fasılalı olarak 1sn lik 4 ila 5 defa kısa kısa su alıyor bana garip geldi, makinayı kullanırsan lütfen su almasına dikkat edip bana da bildirir misin?
  • bi anormallik yok bendeki makine de öyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: somagiz

    ebrarkara kardeşim, cevabın için teşekkürler, soruyu cep telefonundan yazmıştım o yüzden karakter hatası oluşmujş sanırım, işin özü LG çamaşır makinası yıkama başladığında ilk su alırken fasılalı olarak 1sn lik 4 ila 5 defa kısa kısa su alıyor bana garip geldi, makinayı kullanırsan lütfen su almasına dikkat edip bana da bildirir misin?


    Dostum ben çeyizlik olarak aldım makineyi, yani 1 seneden evvel kullanma imkanım yok. Ancak makineyi getiren servis elemanları, kendilerinin de aynı makineyi kullandıklarını ve gayet memnun olduklarını beyan ettiler. Ha keza ben mağazada incelerken de bakmıştım gayet güzel bir makine. Özellikle beni cezbeden yanı şuydu: fişi takılı değilken bile, çamaşır konulan hazneyi çevirdiğin zaman içindeki dinamo sistemi sayesinde kendisi elektrik üretebiliyor, ve makine bu sayede sıkmaya geçtiği zaman elektrik almayı kesip kendi ürettiği elektriği kullanıyor. Bu çok güzel bir özellik. Zaten direck drive motoru ayrı bi şaheser :) Ben çok araştırıp almıştım bence çok iyi bir tercih yapmışsınız, daha önce de söylediğim gibi bu kesik kesik su alma durumu da bence LG nin teknolojisidir diyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.