Şimdi Ara

LG E2381VR Süper Slim Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende bu monitörü gecen gün vatandan aldım. kdv dahil 400TL'ye, yüzde 25 indirim vardı. Yalnız benim şikayetim sanki normal LCD ekran gibi geldi bana. aşırı bir canlılık filan göremedim. Gerçi benim pc baya eski. FX5200 gibi tarihi bir grafik kartım var ve VGA girişinden bağlanıyorum. ATİ HD7850 gibi ekran kartı olan pc toplarsam ve hdmı ile bağlanırsam arada gözle görünür bir fark olur mu?
  • Şimdi normal LCD değil, neticede LED aydınlatmalı LCD teknolojisi ama TN panelli bir monitör bu E81VR. Yine de elbette grafik kartının etkisi yok diyemeyiz. Neticede iyi bir kalibrasyon çekerseniz, daha iyi görüntüler elde edersiniz.
  • Valla 10 ay oldu hala tık yok görüntü her açıda mükemmel android telefondan hdmi bağlanıp online filim mi izlemedim xbox360 bağlayıp oyunmu oynamadım gerçekten tekrar tekrar önerebileceğim bir monitör en önemli özelliği 2 bilgisayar bağlayıp tek tusla 2 si arasında görüntü geçişi yapması çok büyük bir artısı tabi benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.o.s58

    Valla 10 ay oldu hala tık yok görüntü her açıda mükemmel android telefondan hdmi bağlanıp online filim mi izlemedim xbox360 bağlayıp oyunmu oynamadım gerçekten tekrar tekrar önerebileceğim bir monitör en önemli özelliği 2 bilgisayar bağlayıp tek tusla 2 si arasında görüntü geçişi yapması çok büyük bir artısı tabi benim için.

    Hocam renk ayarlarınızı paylaşırsanız belki arkadaşın da işine yarayabilir bu şekilde.
  • monitör super + resolution özelliği sayesinde bulanık yada bozuk video ve resim görüntülerini normal olmakla beraber 4 çeşit netleştirme seçeneği ile netleştirebilmektedir bunun yanında enerji tasarrufuda yapabilmektedir örneğin enerji tasarrufunda bilgisayarı kullanırken ekrandaki renk değişikliklerine göre sürekli görüntü haraket etmekte koyu renklerde ekran görüntüsü yükselirken parlak renklerde kısılmaktadır parlaklık konusunda ise parlaklık %50 de çok canlı iken %100 yaptığımda inanılmaz bir görüntü sunuyor tabi bir hayli göz yoruyor :) görüntü ile ilgili 3 adet koyu,açık ve daha açık tonlarda fabrika ayarlı görüntü seçeneği mevcut geri kalan özellikler ise zaten hepimizin bildiği monitör özellikleri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.