Şimdi Ara

LG DVD rw sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar yeni DVD rw aldım LG marka

    daha önce CD rw de vardı bunları ide çıkışları aynı slotta birini master diğerini slave yaptım ve bilgisayar görüyor 2 gündür bununla uğraşıyorum DVD yazdıramıyorum! neronun 3 adet sürümünü hatta premium sürümünü bile indirip denedim ama hata illegal disc error oldu!
    DVD RW hakkında fazla bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum!
    yardım eden herkese teşekkür ederim.



  • arkadaslar lg ana sitesine girip frimware yi indirdim ama uptade edemiyorum
    sebebi nedir?
  • Bende GSA-H42N LG DVDRAM var....
    Ben de yazdıramıyodum dvd, servise götürdüm geri aldım... Geldim bi tane dvd yzdırıp "iii yazdırabiliyorum nihayet" deyip uzun bir süre dvd yazdırmadım.. Ama arada cd yazdırıyodum... Dün bi deneyeyim dedim, gene yazdıramadım...
    Neroda yazdırırken, alt taraftaki status bar %1 veya %3 de hep takılı kalıyo. Bekliyorum bekliyorum, hâlâ aynı şekilde kalmış buluyorum... Programı görev yöneticisinden sonlandırmama rağmen dvdrom çalışmaya devam ediyo ve içindeki diski çıkartmıyo; hâliyle reset atıp öyle çıkarabiliyorum...
    Acaba kullanılan dvd 'nin kalitesiyle alakalı mıdır?

    *NOT: LG 'nin sitesinde hiçbir açıklayıcı bilgi de yok..Sadece ürün tanıtımı var.Destek hattı yalan.. (Kendi görüşümdür.)
  • arkadaşlar arkadaşımda lg GSA-H42N dvd writer var ama henüz internet bağlantısı yok.ben kendim güncellemesini internetten indirip cd'ye atıp onun bilgisayarında yapabilir miyim yoksa illa güncelleme için internet bağlantısı şart mı?
  • Firmware dosyasını indirip, arkadaşına götürebilirsen tamamdır... İnternet bağlantısına gerek yok bu işlem için...

    Ama güncelleme yaparken dikkatli olmanız gerekli, içinde CD olmaması lazım, o dosya açıkken bilgisayarı kasabilecek herşeyin kapalı olması lazım... Yoksa kuratarayım derken DVD-RW'den olabilirsiniz...
  • sağolun arkadaslar meğer ide kablosundan kaynaklanıyormuş!
    ama baska bir sorunum daha var!
    bilgisyar çok yavasladı ama DVD rw yi iptal edince normal hızda açılıyor! DVD takılı iken bilgisyarın açılması çok uzun sürüyor işlevler keza aynı bunun sebebi ne olabilir?
  • Sistemde takılı başka bir sürücü varmı eğer yoksa bu sürücüyü master yap.O şekilde dene.Biosdanda bi bak bakalım nasıl görünüyor diskler ve sürücüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.