Şimdi Ara

LG DEN UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 tane lg telefon aldım görünüş olarak şık.Kullanış Olarak kullanışlı kaliteli telefonlar.Ancak yazılım konusunda çok kötü.ilk telefon dokunmatik sorunu vardı 2. el olarak verip üzerine ekleyerek (Para)km 900 modelini aldım telefon gayet güzel kullanışlı şık il bakışta...
    sonra konuşurken seslerin kesildiğini farkettim bayiiye götürüp servise gondermelerini istedim.Bana telefonun donanımsal değil yazılımsal problemi olduğunu söylediler ileride güncelleme çıkarırsa LG düzelir dediler.EE nolucak şimdi yaböyle kullanıcaksın yada başka modelle değiştiricez dediler.
    Onuda iade edip üzerine 800 tl verip optimus black aldım.Yine aynı şeyler şıklık vs.telefonda ilk baktığımda abuk sabuk yazılımlar var.Yok türkcell yok yapı kredi anlıycanız reklam amaclı yazılımlar ıvır zıvır.İşin garibi telefonun radyasu var ama türkiye yazılımında radyo yok.Ya alman Romunu kullanıcaksınız yada radyo yazılımı bulup yükliyeceksiniz.Navigasyon var çalışmaz.Telefon yazılım güncelleme var çalışmaz vs vs. internet teknik desteği ararım harici yazılım tavsiyesinde bulunurlar.Android 4 çıktı. Samsung Sony vs Kullanıcı arkadaşlarım Android 4 Kullanmakta LG ye sordum heniz tarih belli değil diyorlar el alem sony samsung Kullanıcıları çatır çatır android 4 kullanıyo Bizim LG daha tarih belirleyemiyo.

    UZUN LAFIN KISASI SÖZ KONUSU SMART PHONE İSE SAMSUNG VEYA SONY DEN ŞAŞMAYIN LG DEN UZAK DURUN DERİM.....







  • Samsung ve sony yazılım konusunda çok iyiler sanki,sony nin çıkardığı ics telefonları kastığı için çoğunluk tekrar 2.3 e geri döndü.Samsungun yazılımlarındada bug çokca bulunmakta.Lg yazılımda iyi değil fakat cihazları gayet iyi.
  • bence bu androıd'ın problemı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.