Şimdi Ara

LG 730v ? 670v? 652v? mi almalıyım lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun artık kafayı yemek üzereyim :) Sony mi alsam plazma mı alsam vs vs en sonun da LG nin bu 3 modeli arasında kaldım. PS4 de makineye bağlayacağım. Sizlerden değerli görüşlerinizi rica ederim.Bunların haricinde biraz daha çıkıp SONY 50 inç w815 mi alsam yoksa siz ne dersiniz?



  • kakman kullanıcısına yanıt
    vallahi forumlarda ne varsa okuyorum bu 3 modelden panel hızı en yüksek olan lg 42lb730 (gerçek 200 hz). kağıt üzerinde özellikleri çok iyi ama forumda da aratabilirsin sorun yaşayanlar çok ama hiç sorun yaşamayanlar da var. sony 805 serisinde yazılımsal sorunlar var diyorlardı mesela film izlerken filmi göstermesine rağmen bu film oynatılamıyor gibisinden bir yazı çıkıyormuş ve hiç kaybolmuyormuş. sony 815te de böyle bir sorun olabilir. playstation kullanacaksan en iyisi yanında götür ve bir yerde dene. bir teknoloji mağazasına git zaten bu lg tvler açıkta vardır denemek istiyorum ps4te dersen kimse hayır demez. en mantıklısı bu değil mi?
  • Dediğiniz mantıklı ancak uygulaması biraz meşakatli :) PS4 te kullanan arkadaş falan varsa yardımcı olursa sevinirim.Gerçi 200Hz çok mu gerekli şuan için değil ama insan almışken iyi birşey almak istiyor sonuçta uzun yıllar kullanacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.