Şimdi Ara

LG 65sm8200 ayıplı ürün değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mayıs 2020 tarihinde LG 65sm8200 modelini aldım 8100 TL ye. Çeyiz paketi olarak kaydettim. Geçen gün ürünü kurmak için servis tarafından açıldığında arkasında yamukluk çerçevenin üstünde altında ve yanında ayrıklık gördük. Bundan birşey olmaz dedi servis ama yinede ben değişim istedim. Ürün ellerinde yoksa para iadesi yapılır zararlı çıkarsın diye uyardı servisteki arkadaş. O kadar para verdikten sonra içime yediremedim böyle bir şeyi değişim için yolladım. Ürünü servis aldı gitti. Sonuç bekliyorum.


    sorum şu;

    ürün ellerinde yoksa bana başka ürün vermek zorunda değiller mi? Nano serisi televizyon alt sekmentide değildi nano serisinin orta sınıfı bir seriyi almıştım bana televizyonuma denk tv vermek zorunda değiller mi? İllaha ücret iadesi mi oluyor?

    servisci arkadaş ürünün düşük modelini verirler parana göre değişim olur yada iade ederler dedi


    ben tvyi alırken 8100 TL ciddi paraydı. En pahalı televizyonlardan biriydi aldığımda şimdi aynı ayar tv 10 bin TL 11bin TL olmuş. 6 ayda TV ellerinde bittiyse bunun suçlusu benmiyim? Saçma geldi bana ben daha açtırmadan ürünü kurdurmadan ellerinde bitmiş böyle saçmalık olur mu. Ne olacak şimdi bilgi verebilirmisniz bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soiren07 -- 25 Aralık 2020; 21:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.