Şimdi Ara

LG 55UB950V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi lg 55ub950v modeli tv'yi almayı düşünüyorum. Fakat 55ub850v modeli de aklımı karıştırıyor aralarında 250 hz ve harman kardon ses sisteminden başka fark var mı ? Arada 500 tl fark var biri 4500 diğeri 5000 tl. Gerçekten çok kararsızım panelin 950v de farklı olduğunu söyleyende var arkadaşlar internette araştırıyorum ama türkiyede ki sayfalarda 55ub950v den kimse bahsetmemiş tv hakkında net bir bilgim yok. Alıp kullanan ya da hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşımda bulunabilir mi ? Konu benim gibi bilgisi olmayan kişilere de eminim çok yardımı olacaktır.



  • takip.Ben de iki model arasındaki farkı tam çözemedim.Çerçeve ve ses sistemi farkı var gibi görünüyor.
  • quney Q kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce ikisi arasında kalmıştım. Hala da almış değilim ama satıcı 850v nin yeterli olacağını söylemişti. Dediğiniz gibi ses sistemi farkı var + birisi 2.0 HDMI diğeri 4K HDMI yazıyor ama 4K HDMI gerekli midir onu da anlamış değilim. 850V yi N11 den 4000 TL ye alabilirsiniz.
  • Ben de bugün teknosada aynı şeyi yaşadım. 55UB950'de ses aparatı vardı. ama internette görsellerde göremedim. Ancak bariz görüntü farkı vardı 850 ile arasında. Bu arada ilk defa başıma geldi. Teknosadaki ürünü tanıtan arkadaş alıcı isem 200 TL indirim yapacağını söyledi:)
    Bilginize..
  • Arkadaslar cevaplar icin tesekkur ederim. Samsung 55hu7500 de karar kildim ve aldim. Dogru bir secim yaptigimi dusunuyorum. Ama ps veya xbox yada herhangi bir oyun konsolu takip kullanacak olanlar icin sunu soyleyebilirim. Televizyonun gecikme suresi lg lere gore daha fazla(input lag) o biraz rahatsiz edebilir. Ama samsung oyun modu diye bir mod koymus tvye. Onu etkinlestirdiginizde input lag sorunu ortadan kalkiyor. Grafik kalitesinin dusecegini belirtiyor tv ama gozle gorulur bir farkta olmuyor. Tvden cok memnunum yorumlar icin tekrar tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55lb670 televizyonumuz var
    Kutu icerisinden ustunde NFC TAG ON yazan hgs gibi birsey var
    Bende iphone 5 var bunu destekler mi ?
    Ve nasil calisiyor
  • Gençlik selam, bu televisyonu almayı düşünüyorum ama başlık altında LG'nin diğer modellerine göre çok az yorum yapılmış.
    Alıp kullanan ve/veya TV'yle ilgili bilgisi olan arkadaşların tecrübelerini paylaşırlarsa çok yardımcı olurlar. Artıları Eksileri nelerdir?
  • 55ub950v bu tv yi bende takip ediyorum, bimeks te biraz izledim 850v si vardı ama bunu canlı göremedim. 4k lı ve fhd iki lg tv yan yana idi, uzaktan fhd karanlık sahnelerde arkaplan ayrıntıları daha iyi olmasına karşın yaklaştığınızda pikseller görünmeye başladı 4k ise ayrıntılar fhd kadar net değildi ama yakından da baktığınızda uzaktaki görüntünün aynısını alıyorsunuz piksel görünmüyor. bu nedenle 950v inceleyen arkadaşlar özellikle panel kalitesi olarak yorumlarını yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.
  • arkadaşlar bende 950v ile 850v arasında kalmış durumdayım, alıp kullanan arkadaşlar aradaki farkları belirtebilirse çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mynak19

    arkadaşlar bende 950v ile 850v arasında kalmış durumdayım, alıp kullanan arkadaşlar aradaki farkları belirtebilirse çok sevinirim.

    950 birkaç gömlek üst.. panel hızı zaten orjinal 200hz o bile yeterli
  • Arkadaşlar ,

    Yeni LG 55UF8500 modeli tv aldım. Bunlarda sadece bluethoot ( kablosuz ) özellikli ses sistemlerinde LG Sounbar larınımı
    kullanabiliyoruz ? elimde TDK nın Bluethoot 360 modeli var bluethoot ile eşleştirmeye çalıştıgımda görmedi bile.

    Farklı markalar alırsam örnegin Harman Kardon , Bose gibi kullanabilme imkanım olabilirmi ? Konu hakkında tecrübe
    eden arkadaşlardan desteklerini rica edecegim. Tşlkler

    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55UF850V
  • webOS 2.0 ile ilgili gelişme var mı? 2014 tvlere verilecek dediler ama 3 ay oldu neredeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.