Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.667
Cevap
70
Favori
368.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

    Almış olduğunuz yayının karşılığıdır. Yani 50 hertz ve 576i (dvd kalitesi) yayın alıyorsunuz. Bu şartlarda full hd yayın almıyorsunuz demektir. Receiver olarak tv yi mi yoksa harici bir receiver mı kullanıyorsunuz. Eğer harici ise mutlaka receiverınızın kendi ayarlarından tv sistemi ayarlarınızı 1080i 50 hz ayarına getirin.

    Harici. Dreambox 500s kullanıyorum. Cihaz hd uydu alıcı değil, sanırım o dediğin ayarlarda yok cihazda.
  • kızılcıklı42 kullanıcısına yanıt
    Sanırım çalışır ancak bunları almak bence mantıklı değil. Birincisi noname yani markasız. İkincisi tanesi 30liraya gelir ki bence pahalı. Ben samsung marka iki adet gözlüğü 70 tlye aldım. Ayrıca yurtdışından kargo beklemek de mantıklı değil. Birçok defa gümrükte kargosu takılmış ve geri gönderilmiş biri olarak söylüyorum bunları...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    O zaman normal dostum. Sd yayın kalitesi de zaten 576i dir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın dostum. Digitürk'ün sadece HD kanallarına üye olma şansımız var mı? Uydu alıcısını veriyorlardır zaten öyle bir uyanıklık yapma şansım varmıki :)
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    Dostum sanırım olmaz çünkü digitürk kampanyasında uydu alıcı verilmiyor galiba. Tvnin hd uydu alıcısını kullanmak zorundasın. Bunun dışında iq box veriliyor.

    http://www.kliksa.com/bilgi/lg-digiturk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosunpasha26 -- 29 Aralık 2013; 23:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nandoo

    Bende rodaj süresini hızlandırmak için gece yatmadan önce full hd bir film açıp yatmıştım,film alt yazılıydı fakat alt yazıyı menüden kapatmıştım.Sabah kalkıp baktığımda alt yazılı oynuyor film film bitip tekrar başa döndüğünde alt yazı tekrar açılıyormuş.kanal değiştirirken geçişlerdeki gelen siyah ekranda alt yazıların çıktığı yerlerde hafiften izler oluşmuş belli oluyordu,sonra akşam eve geldiğimde tekrar baktım o izler gitmişti,nitekim böyle gece yatmadan önce film açmak isteyen olursa alt yazılara dikkat etse iyi olur.

    Bende çoğumuzun indirdiği renkli ekran görüntülerini gece yatmadan önce slayt yapıyorum sabaha kadar çalışıyor,fakat hoodan dostuma sormak istiyorum bu renkleri slayt yaparken enerji tasarrufunu açamıyorum,menüde bir yer var orayı açtığımda video görüntüsü 3 sn içinde gidecek diyor ve kapanıyor ekran,başkada bir seçenek yok.



    dostum kusura bakma anca fırsat bulabildim :)

    Slayt gösterisi çalışırken ortalığa bir kere smart kumanda imleç i ile tık lıyorsun.Altta menü açılıyor. Orada opsiyon seceneği mevcut.opsiyon a girince orada enerji tasarrufunu maximum a alabiliyorsun.
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 29 Aralık 2013; 23:53:29 >
  • KaRaSSS K kullanıcısına yanıt
    Dostum bu tv yi teknomarketlerde görüpte beğenmek cok zordur :) Begenende toplasan 3-5 kişi ya çıkar ya cıkmaz.

    Plazma karanlıkların efendisidir :) Loş ışıkta,ev ortamında cok daha iyi görüntü ve renkler sunar. Mağazalar cok fazla spotlu,ışıklıdır. Ayrıca bir kaynaktan 50 tv ye görüntü dağılır.Bağlantılar dandiktir.TV ler ayarsız,rodajsızdır.Mağazada tüm tv ler mağaza modunda çalıtırılır.Dinamik mod ve tüm ayarlar 100 dedir. LED tv ler için heleki mağazada bu ayarlar oldukça iyidir verimlidir.O yüzden led tv ler dinamik modda mağazada cok daha şık durur.Fakat evine al , dinamik modda ayarlar 100 de , 30 dakika izleyemessin led tv yi, gözlerin ağrır , hatta mide bulantısına kadar gider :) Plazmalar için ise Dinamik mod plazmanın doğasına aykırıdır. Plazma tv lerin bundan cok daha fazla etkilendiğini düşünüyorum. Bu ortamda bırak LG yi , panasonic plazma bile ledlerin canlı ve parlaklığına ulaşamaz.

    Mağazada tv yi görüp, incelemiş doslarım evime geldiğinde aynı tv olduğuna inanamaktadır :) Hatta son örnek , forumdan tanışıp dost olduğum nandoo arkadaşımda oldu. Evim vatan bilgisayara cok yakın.Nandoo ile vatanda buluşacaktık.Ben 5 dk filan geç kaldım.O sırada da Nandoo 60PH670S inceliyormuş. Nandoo yu vatandan aldım 3 dakika sonra eve geldik , iki tv arasında dağlar kadar fark olduğunu belirtti :) Gerçi tv yi kullanan herkes bunun bilincinde :) Mağazada çamur gibi ,soluk mat görüntüyü görüpte nasıl bu tv yi evimize aldık diye hala düşünüyoruz :) İyiki de almışız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 29 Aralık 2013; 23:53:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: self_control

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker369

    Merhabalar ,

    Ben televizyonu şimdi almak istiyorum fakat , 5 ay sonra evleneceğim için servis konusunda nasıl haklarım doğuyor.
    Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

    şimdi alıp açtırıp kurdurduktan sonra tekrar kutuya mı koysam ?
    ya da 5 ay sonra servis hakkım doğuyor mu tekrardan ?

    Arkadaşım benzer durumlardayız.

    Ben de Mayıs 2014 de evleniyorum ve tv seçimimi kesinlikle 60ph670 den yana kullanmak istiyorum. Fakat sizin gibi birkaç çekincem var bu konuda,

    İlk düşüncem tv yi şimdi alıp, kurulumunu yaptırıp, testler vb. hatta rodajı falan uğraşıp tekrar kutusuna kaldırmak.

    Diğer yol ise, bekleyim Nisan gibi tv yi almak,

    Acaba, 2014 Nisan da tvnin kapalı kutusunu bulmam zorlaşır mı?
    Tüm tvler bitmiş, sadece teşhir ürünlerinin kalmış olma ihitmali nedir acaba?

    Arkadaşlar öncelikle düğünler şimdiden hayırlı olsun :)

    plazma devi pana piyasadan cekilirken hala plazmanın dünyada önemli bir yeri mevcut.Özellikle led ler bu kadar sorunluyken , oled ve 4k tv ler bu kadar pahalıyken...

    LG ise pananında çekilmesi ile 2014 te, lg plazma satışlarının cok daha artacağını düşünüyor ki 2014 te de plasma üreteceğini açıklamış.Kaynak : http://www.tvpredictions.com/lg110613.htm

    LG 2014 seri plazmalar mart ayında cıkacak ve tr ye gelişi nisan mayısı bulur. Sizinde evlilik dönemleri :) Tabi ilk gelişte fiyatlar biraz daha tuzlu oluyor ama LG nin ben plazma serisinde fiyatları düşük tutacağını düşünüyorum. Heleki TR de düşük fiyat ile son zamanlarda yapılan ciddi satışlarıda göz önüne alırsa 2014 modeller de cok pahalı olmayacaktır diye düşünüyorum.Heleki bu gereksiz maliyet pentouch tan da kurtulursa maliyetleri de aşağı çekmiş olur. Tabi bunların hepsi olasılık.

    Ayrıca 2012-2013 genel olarak plazma tv lerin TR de cok az sayıda satıldğını göz önüne alınırsa ve senenin ilk 6-7 ayında ph670s in satışlarının cok düşük olduğunu düşünürsek ben LG nin TR 'ye ilk etapta bu kadar cok plazma tv ithal etmiş olacağına olasılık vermiyorum.Muhtemelen son dönemdeki satış patlamasıyla , sürekli avrupadan , avrupada pek,tutulmayan, satlmayan LG plazmanın stok bittikçe , sipariş geçilip,elde kalan tv lerin ithal edildiğini düşünüyorum.Hal böyle ise muhtemelen mart,nisana kadar ellerinde stok olacaktır.2014 seri plazmaların gelişi ile de ph670s serisi ellerinde stok kalırsa fiyatlar bir parça daha aşağıya gelebilir.

    Biraz karmaşık oldu ama iyi düşünüp olasılıkları değerlendirmek gerek.Heleki bu plazmayı alamayıp sorunlu bir led e denk gelirseniz vay halinize :) Sonra kafaları duvarlara vurmayın

    Sonuç olarak eğer bütçeniz kısıtlıysa uygun bir kampanya yakalarsanız 2300-2400 arası fiyatlara denk getirebilirseniz hiç düşünmeyin alın derim.(daha önce kliksa da chip para ıvır zıvırla 2350 tl den satıldı) Bütçe kısıtlıysa risk almaya değmez,nisan a kadar kapalı kutu kalmaz ise büyük bir tv alabilmek için 3500-4000 tl yi gözden cıkartmak gerekir. Fakat bütçeniz cok kısıtlı değilse , risk alıp 2014 seri plazmaları bekleyip görebilirsiniz.Ben lg nin plazmada 2014 te cok daha başarılı olabileğini düşünüyorum.Pana nın yokluğunda pastadan büyük bir dilim alabilmek için iyi birşeyler ortaya cıkaracaklardır.Heleki şu pentouch katmanından kurtulabilirse :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 30 Aralık 2013; 0:22:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rydberg

    Arkadaşlar formda biraz araştırma yapıp bugüne kadar PH670S kullanıcıların vermiş oldukları rodaj ayarlarını topladım. Benim işime yaradı belki diğer arkadaşlarında işine yarar.
    Simplex: 40 Panel ışığı - 40 Kontrast - 40 Parlaklık - 35 Renk - Keskinlik 10

    Hoodan: Işık, kontrast 55, renk 40, parlaklık 45 , keskinlik 15 ve minimum enerji tasarrufunda (30 Ekim 2013; 22:45:11)

    TiSKE: Oyun modu 4 Kasım 2013; 15:12:45

    murat1981pls: Enerji tasarrufu:orta, Resim modu:standart, Panel ışığı:54, kontrast:50, parlaklık:50, keskinlik:15, renk:50 (25 Kasım 2013; 14:47:42)
    Hepsi yüzde 40, standart kullanıcı ayarında ayrıca enerji tasarrufu gündüz orta aksam maksimumda(26 Kasım 2013; 18:47:48)

    kort27: Standart kullanıcı Panel ışığı 50 Kontrast 50 Parlaklık 50 Keskinlik 15 Renk 42 Ton , renk sıcaklığı 0 Enerji tasarrufu kapalı (30 Kasım 2013; 23:15:46)

    isoomail: (2 Aralık 2013; 22:40:07)
    Öncelikle ayarlar - resim'i seçtikten sonra UZMAN1'i seçin. Bu ayar daha çok hassas seçenekler veriyor. Sonrasında: Panel ışığı = 80, Kontrast = 80, Parlaklık = 45,
    H (yatay) keskinlik = 25, V (dikey) keskinlik = 25, Renk = 65, Ton = R10 / Uzman kontrolü seçeneği altında: Dinamik kontrast = Düşük ,Süper çözünürlük = Düşük ,
    Renk Gamı = Geniş, Kenar Düzeltici = Kapalı, Renk filtresi = Kapalı, Uzman Deseni = kapalı, Gama = 2.4 / Bunun da altında Beyaz Dengesi ayarı var. Orada ise:
    Renk sıcaklğı = soğuk, Yöntem = 20 Noktalı IRE, Desen = Dış, IRE = 100, Kırmızı = 5, Yeşil ve Mavi = 0 / Altta Tüm girişlere uygula var. Beyaz Dengesi ayarlarını tüm girişler için sabitlemek yarıyor. / Beyaz Dengesinin bir altında Renk Yönetim Sistemi var: Renk = Kırmızı, Renk Doygunluğu, Ton, Parlaklık = 0 / Bir önceki menüde Uzman kontrolünün altında Resim seçeneği var: Gürültü Filtresi = Kapalı, MPEG parazit azaltması = Kapalı, Siyah Seviye (aktif değil) = Oto, Gerçek sinema = Açık, Motien Eye Care = Kapalı, TruMotion = Kapalı, Parlaklık 70, kontrast 50, netlik 60 (11 Aralık 2013; 10:18:35)

    Tosunpasha26: Panel ışığı , parlaklık ve kontrastı 50, renk ayarı ise 25'te (10 Aralık 2013; 10:20:49)

    ceyhunx: http://forums.cnet.com/7723-19410_102-599033/lg-60ph6700-picture-settings/ (13 Aralık 2013; 18:29:32)



    Hocam eline sağlık , cok güzel toparlamışsın ve notlar almışsın.yeni kullanıcılar mutlaka faydalanacaktır. Herkes kafasına göre rodaj ayarı yapmış , biraz karışık durum tabi :) Gerisini kişi, bulundugu ortama , imkan ve şartlara göre kendi belirleyecektir.

    Mesela bizde hanım ilk zamanlar bu ne biçim tv , kapkaranlık , siyah beyaz mı bu tv diye dır dır a başladğı için malum rodaj ayarlarını hafif yüksekte tutmak durumunda kaldım :)

    Aslında okudugum kadarıyla en makbulu , kısa zamanda tv nin bol bol açık kalarak rodajı 30-40 lı seviyelerde bir an önce bitirmek oldugu kanısına vardım . Mümkünse renklerin oldugu ölü piksel testi dosyamızı alıp , slayt gösterisinde yada alt yazısız bir filmde gece gündüz rodajı bir an önce bitirmek.Zaten ayarlar kısıkta oldugu için enerji kullanımı da minimumda olacaktır.Faturamızı da aman aman kabartmayacaktır.
  • Abiler selamm.
    Bu ekran yikama nerdea acaba?Ayarlarda bulamadim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılcıklı42 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç gerek yok , 13 usd zaten 30 TL yapıyor. Birde bu gelirse tabi anca 20 günde gelir.

    Aşağıda cifti 70 TL ye alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaş aldı,sorunsuz geldi. Aynı fiyat neredeyse,2 güne gelir maksimum. PH670S ile uyumlu.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sookk-fiyaatt-2-adet-yeni-samsung-ssg-5100gb-d-es-f-uyum-sifir-148320445/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 30 Aralık 2013; 0:39:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

    Arkadaşlar bu güncelleme ile ilgili benim gözlemim Trumotion özelliğinin biraz daha iyileştirilmiş olması diyebilirim. Bunun dışında somut olarak gördüğüm bir yenilik yoktur.

    Valla az önce 1995 yapımı Jumanji adlı filmi Trumotin 10 da izledim sanki bu yıl çekilmiş gibi oldu film.
    Ancak bazen de acaba çok mu yapay oluyor yapmacık gibi oluyor diye kararsız kalıyorum.
    Eşimin başını ağrıttım ayarlarla oynaya oynaya tvnin geldiği
    4 günden beri 10 tane falan film izledik herhalde sürekli şu trumotionu fulle diyor oynama diyor :)
    Güncelleme sonrası nasıl bir değişim olacak merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tegmen.ii

    Bir renk cümbüşü izlemeye ne dersiniz...

    filmin 20. saniyesinden sonra HD yayindan SD yayina geciyor, görüntüde fark yok, kalite süper

    http://www.youtube.com/watch?v=BKopje60FXM

    Hocam bu benim ilk tv yi aldığım zamanki çektiğim video :) neredeyse 1000 kere görüntülenmiş , duygulandım şimdi :) O zamanlar pek kullanıcısı yoktu ,ph670s in . Arkadaşlara fikir vermesi açısından çekmiştim ki , cep telefonu kameram cok ta iyi değil ve ilk aldığım zaman olduğu için rodaj sürecinde ayarlar kısıktaydı ,şimdiki ayarlarla ve canlı görüntüsü cok daha iyi,emin olun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 30 Aralık 2013; 0:47:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sah_Emre

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

    Arkadaşlar bu güncelleme ile ilgili benim gözlemim Trumotion özelliğinin biraz daha iyileştirilmiş olması diyebilirim. Bunun dışında somut olarak gördüğüm bir yenilik yoktur.

    Valla az önce 1995 yapımı Jumanji adlı filmi Trumotin 10 da izledim sanki bu yıl çekilmiş gibi oldu film.
    Ancak bazen de acaba çok mu yapay oluyor yapmacık gibi oluyor diye kararsız kalıyorum.
    Eşimin başını ağrıttım ayarlarla oynaya oynaya tvnin geldiği
    4 günden beri 10 tane falan film izledik herhalde sürekli şu trumotionu fulle diyor oynama diyor :)
    Güncelleme sonrası nasıl bir değişim olacak merak ediyorum.

    bu trumotion olayi nedir acaba hocam ? ben bir de ayarlarda bulamiyorum :(
  • Sah_Emre kullanıcısına yanıt
    valla dostum 10 da biraz abartmışssın :) Dediğin gibi yapmacık oluyor birde hızlı sahnelerde bazen hoş olmuyor.

    Ben genelde prüzsüzde tutuyorum.Bazı filmlerde kapatıp , bazılarında kullanıcı 5 seviyesine alıyorum. 3d izlerken ise temizle 7 seviyesine alıyorum.
  • Dostlar hersey efsane ama hala ve hala lg smart worlde giris yapamiyorum. 404 numarali hatayi veriyor. Uyeligim var, kablo ile bagladim wifi ile bagladim smart world girisi yapamiyorum. Vod kullanabiliyorum, guncelleme aliyorum, nete giriyorum ama smartworld nanay!

  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    Dostum aşağıdaki resimde yuvarlak içine alınanlara görünüyor mu sende ? usb işareti ve kayıtlı oldugunu gösteren msn işareti gibi olan:)
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Dostum aşağıdaki resimde yuvarlak içine alınanlara görünüyor mu sende ? usb işareti ve kayıtlı oldugunu gösteren msn işareti gibi olan:)
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

    usb işareti yok 2tb hdd bağlı ama işaret yok malesef
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Dostum aşağıdaki resimde yuvarlak içine alınanlara görünüyor mu sende ? usb işareti ve kayıtlı oldugunu gösteren msn işareti gibi olan:)
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

    lg smarta baglananamam için sorduysanız bana şu şekilde bi ekran var bende
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ
  • selamlar. malumunuz üzere 29 aralık saat 18:00 da LG 50PH670S kurulumu tamamlandı.O saatten şuana dek tv karşısındayım.
    1.Rodaj denen olayı hemen hepsi 40 larda olacak şekilde ayarladım.Yeterlimidir ?
    2.Rodaj süresi kısalsın diye tv. yi kapatmayı düşünmüyordum ama ekranı nasıl karartacağımı keşfedemedim bu sebepten bu gün kapatacağım ama peki ekranı nasıl karartacağım?
    3.Şu orbit denen şeye nereden ve nasıl gireceğim? sanırım rodajda faydalıymış.
    ve tv'ye daha alışamadn evde kavga çıktı Tv'ye henüz alışmadığımız halde çocuklar ben gezecem ben oynıycam diye birbirine girdi heleki iyice öğrenince ne yapacağız bakalım. Bu arada unutmadan buradan da ANDY1 rumuzlu arkadaşada saygılarımı sunarım.
    sorularımı yaanıtlarsınız umarım.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.