Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
92.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşin özü sevgili arkadaşlar
    Kendiniz bizzat gidip görün karşılaştırın.
    Birbirlerinden çok üstün tarafları yok kardeşim bu televizyonların buna emin olun.
    Bir kere evde çocuk varsa kesinlikle va panel almayın. Marka önermiyorum dikkat edin.
    Pişman olmayın.
    Gidip bakıyorum soruşturuyorum Samsunga göre nasıl dezavantajları var avantajı da çok fazla. Yazıları dikkatle okursanız 3 bilemedin 5 kişi nedende hepte aynı kişiler öneriyorlar samsungu uyanık olun biraz.
    Hadi baş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SpareAb S kullanıcısına yanıt
    :)))))
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Samsung bayi falan sahibi misin RNNN ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpareAb -- 19 Nisan 2018; 16:24:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 haftadir kullandigim lg49sj800v ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim.

    Daha önce 2016 model lg49uh770v model kullanan biri olarak, bu tv ile de kıyaslama yapacağım. Artı yönlerinden başlarsak;



    + Hepinizin malumu, bu tv'leri almakda ki en büyük gerekçemiz kaliteli maç yayınları izlemek. Lakin Lg'nin dikey panel aydınlatma özelliği nedeniyle gölgelenme sorununun oluşması maç seyir zevkini ızdıraba dönüştürmekteydi. Lg 49uh770v yi özellikle bu nedenle iade etmiştim. Göze takılan çok az gölgelenmeler olsada sj800v de bu sorun ortadan kalkmış diyebiliriz. Bu tv nin bence en büyük artısı. "Spor" modu da maç seyrederken en iyi performansı vermekte.



    + Lg de vazgeçemediğim bir diğer önemli artı ise webos işletim sistemi ve sihirli kumanda. 3.5 versiyonu 3 versiyonuna göre de gerçekten çok hızlı. Smart kalitesi ve kumandası bağımlılık yapıyor. Bir tablet kolaylığında interneti kullanıyorsunuz. Internet performansı da çok iyi.



    +Truemotion açıkken eski tv'im lg49uh770v de hareketli görüntülerde insanların ve cisimlerin etrafinda dalgalanma oluşuyordu. Bu sorun da ortadan kalkmış.



    + Harman kardon hoparlörleri çok başarılı. Ses sistemi de kullaniyorum. Bazen ses sistemi açık zannettiğim anlar olmuyor değil.



    +Tv çok estetik. Ultra slim kasa. Ama Samsung 49mu8000 estetik anlamda daha cok hosuma gidiyor.



    Gelelim eksiklerine.



    Yaklaşık 1.5 yıl lg49uh770v kullan biri olarak tv nin ayar ve özellikleri bakımından bir lg uzmanından daha iyiyim diyebilirim. Hatta aklıma gelmişken söyleyeyim. Hani mause imlecini karanlık ekranda dolaştırırken ekranda yukarıdan aşağıya gri gölgelenme oluyor ya; LED YEREL KARARTMA YI KAPATIN tamamen geçiyor. Bunu Lg çalışanları bile bilmiyor. (Ayarlar-resim modu-resim seçenekleri-led yerel karartma.) Neyse konuyu dağıtmayayım.

    - Hangi ayarı yaparsam yapayım lg49uh770v deki gerçeklik ve netliği sj800v de maalesef bulamadım. Eski tv de hd yayınları adeta 4k gibi izlemekteydim. Kesinlik muhteşemdi. İnsanların yüzlerindeki en ufak çukurları bile çok net gösteriyordu. Sj800v de yuzler pudralanmış gibi. Biraz Samsung un pastel renklerini anımsatıyor. Eski tv'im RGB paneldi bu RGBW. Belki bu yüzden olabilir. En iyi ekran ayarını da "canlı" modda elde ettim. Truemotion kesinlikle "pürüzsüz" ayarlanmalı. Gürültü filtreleri "orta" olmalı.

    - Hareketli görüntülerde ilk anda bir titreme oluyor.



    -Digiturk kullanıyorum. Bu sebeple midir bilemiyorum ama kanal geçişleri çok çok yavaş.



    -Maalesef karanlik ekranda sj800v de de bulutlanma mevcut. Ayarlarda parlaklık seviyesini 65 e getirdiğinizde bu sorun azalıyor. Yalnız parlaklığı 65 in üstüne çıkarmayın. O bile çok aslında.



    -Yine eski tv'im lg49uh770v ile kıyaslayacağım. Bu tv nin HDR ozelligi bence berbart. Eski tv de HDR aktifken karanlik ekrandaki detaylar belirginleşiyordu. Bu tv de tam tersi.



    -Ayrıca bağlanan varsa bana da yardımcı olsun lütfen . Bluetooth ile tv ye bağlanamadım. Telefonum tv yi görüyor ve şifre çıkartıyor. Fakat tv de şifre yazacak bir reaksiyon oluşmuyor .



    Arkadaşlar benim deneyimlerim şimdilik bu kadar. Sizlerin de sorunları ortadan kaldırabilecek (özellikle ekran ayarları konusunda) çözümleriniz varsa lütfen paylaşın. Sağlıcakla kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latil -- 29 Nisan 2018; 18:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • karanlık sahneler için en iyi çözüm odadaki tüm ışıkları yakmanız olacak ben salondaki tüm ışıkları yakıyordum. Tv gece tvsi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    49sj800v kullanıpta video çeken yokmu ilaç niyetine birtane doğru düzgün yok (kanal geçişleri,tv açılış kapanış hızı vs. ) samsungların hertürlü videosu var bunun bulamadım hayrına arkadaşlar çekip koyarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 30 Nisan 2018; 14:1:41 >
  • 49sj800v kullanan arkadaşlar uydu yayını TRT 4K açıkken tv'yi kapatıp(kumandadan değil tamamiyle kapatıp açılış lg ekranı gelen durum) tekrar açmayı deneyebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Yeni aldık. 3600 e mediamarkt tan. Tv açılışı evet yavaş. Bnm win10 laptop daha hızlı açılıyo.(ama ssd si var) kanal geçişleri kesinlikle yavaş değil diğer odadaki philipsten hızlı. Başka tvlere göre de hızlı. Ama hd kanallarda normal hemen açılmaması. Tv gelir gelmez güncelleme istiyor. Güncelledik güzel bence. Uygulamaları hızlı. Youtube dan çok iyi 4k ve full hd video izleniyo. Sesini çok sevdim. Lg bu tvde ses olayını çözmüş. Çok dolu dolu hissediyosunuz sesleri. Ekranın görüntüsü, siyah renk geçişlerini beğendim. Birisi karanlıkta değil aydınlık ordamda daha iyi bir görüntü kalitesi beriyor demiş. Karılıyorum. Karanlıkta izlemektense hafif aydınlık veya lambalar açık seyretmek daha güzel bence. Kumandasının kullanımı harika. Sesli arama özelliğini SİRİ den hızlı çalışıyo. Ama şu imleci nasıl kapatıp tekrar görünür yapıoz kısa yolu nedir bulamadım. Bi kılavuzu okumak lazım. İnternet tarayıcısı güzel. İnternetiniz hızlıysa çok daha güzel. Bir kaç film izleme siresine girdik sıkıntı yok. Pc deki gibi yanı takılma yok. Tv nin en ço khoşuma giden yanı da sehpada duvar gibi durması. Duvar dediğim sağlam durması yani ağır bir cihaz olmasından da kaynaklı tabi öyle kolay kolay sallanmıyor. Ayrıca mağazadaki çocuk önce sağlam bi tokat attı ekrana. Tutmasam tekme tokat yere atacaktı. Bu ekranlar sağlamdır bişeyolmaz dedi. Ben etkilendim.

    Yani bence bu fiyata alınabilecek çok iyi bi cihaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • BayDingin kullanıcısına yanıt
    Bulutlanma, ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmadınız anladığım kadarıyla. Maç yayınlarındaki performansı nasıldı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BayDingin kullanıcısına yanıt
    Tv açılış ve kanal geçişlerini gösteren bir video olsa çok güzel olurdu 😀
    Açıklamalarınız içi teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Tv yi ilk açtığımda en büyük korkum buydu. Ama bizde öyle bi sorun görünmüyor çok şükür. İnşallah da sonradan oluşmaz. Cihazdan cihaza göre değişir mi bilmem. Evde şuan kutu yok. Maç yayını hakkında bişey diyemeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayDingin -- 13 Mayıs 2018; 10:31:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BayDingin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Ev içi karanlık oda görünümünü merak edenler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JANJAN485 -- 14 Mayıs 2018; 23:36:40 >




  • Arkadaşlar bendeki sj800v de akıllı telden ekran yansıtma kısmında UF8507 olarak görüyor. Tv hakkında kısmın da da aynı şekilde. Kutusunda faturasında sj800v yazıyor. Sizlerde de aynı şekilde mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sj800v gözüküyor tv yansıtmada UF8507 dediğin daha ekski bi model bi kontrol et bence
  • Samsung MU7000 alacakken vazgeçtim, bugün n11'den askı aparatı dahil 3530 liraya LG SJ800V siparişi verdim. İnşallah ölü piksel, banding gibi hatalar çıkmaz.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Hareketli sahneler açısından ses açısından akıllı kumanda açısından işletim sistemi açısından mu7000 e göre çok çok daha iyi bir seçim ve iyi bir fiyata. Hayırlı olsun. Bende mu7000 var. Hareketli sahnelerde leş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BMW 116d

    Hareketli sahneler açısından ses açısından akıllı kumanda açısından işletim sistemi açısından mu7000 e göre çok çok daha iyi bir seçim ve iyi bir fiyata. Hayırlı olsun. Bende mu7000 var. Hareketli sahnelerde leş.
    tv'yi önce salonun dar kısmına monte edecektik, sonra vazgeçip geniş kısmına monte etmeye karar verdik. VA paneller yandan bakıldığında renk kaybı oluyor diye IPS panel olsun dedim.

    LG nin bu modeline karar verdim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.