Şimdi Ara

LG 47LM860S vs. Philips 47PFL6097K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hdmı la bilgisayarı tv ye bağlayınca izleyebiliyomuyuz ya ben pek anlamıyorum ondan soruyorum bilgisayarda ne varsa tvde aynen görünüyo olması lazım bu durumda değilmi bumu yani olay bu şeklkide olacaksa oda olur tak laptopu girinternete filmi tvden izle olurmu
  • yani bilgisayardan yaptığım her neyse televizyona bağlamak suretiyle televizyonun ekranında o oluyor değilmi o zaman bilgisayarı televizyona bağlayıp internete girip istediğim sitelerde dolaşıp istediğim filmi sıkıntı olmadan izleyebilirim doğrumu
  • evet aynen yapabilirsin fakat film izleyeceğin zaman en azından hdd den izlersen görüntü olarak biraz daha zevk verir cünkü, hdmi ile baglantı yapıp görüntüyü tv ye verdiğin zaman filmlerdeki gercek netliği alamassın yani mhz düşer o yüzden flm bakarken direk hdd den bakmanı tavsiye ederim.
  • Hocam sen zaten görüntü kalitesine önem vererek sorduğun sorunun içinde cevabı vermişsin, tabii ki Philips 42PFL6097K/12 al ve keyfine bak. Zaten mağazaya gidip baktığında, aralarındaki bariz farkı göreceksin sen de.
  • beyler bu TV
    Philips 47PFL6097K/12

    USBden MKV , 3d film formatlarının hepsini calıstırıyor mu acaba?
    DTS sesde sıkıntı var mı?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    philips 2012 modellerde dts yok


    yeni serilerde var ama 7-8-9 serilerinde güncellemeyle altyazı ve dts geldi 6 serisinden emin değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    philips 2012 modellerde dts yok


    yeni serilerde var ama 7-8-9 serilerinde güncellemeyle altyazı ve dts geldi 6 serisinden emin değilim

    anladım hocam,
    bilen var mı acaba?

    ona göre film hazırılıyordum birine,
    yoksa hiç uğraşmıyacagım. cunku filmlerin cogu DTS..
  • 2012' de LG860 aldım. O zamanlar deli gibi araştırmıştım. Philips' lerin hiçbiri altyazılı film oynatamamıştı. Ben film için 1 TB harddisk aldım. Direk onu takıyorum televizyona. 3D filmleri Full 3D, Bluray filmleri 2D-3D dönüşümü ile Full 3D, 1080p filmleri 2D-3D dönüşümü ile 3D veya Full HD, 720p filmleri HD olarak izliyorum. Bilginiz olsun diye söylemek istedim.

    Ayrıca burda bilgi beklemek yerine benim gibi evde Bluray bir filmi altyazısı ile beraber USB belleğe atıp Teknosa' da deneyebilirsiniz. Ben öyle denemiştim Philips' leri.
  • 6097de hala dts desteği yok maalesef.. 1senedir kullanıyorum buarada tvden memnunum ancak işlemci zayıf bunu da belirtmek isterim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.