Şimdi Ara

LG 47lm670s memnuniyetsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar bu televizyonu yaklaşık 1 yıl önce büyük hevesle almıştım ama her açtığımda moralim bozuluyor bir benmi memnun değilim benim gibi sorunlar yaşayanlar varmı??

    Sorunlarım Şöyle;

    1-Televizyonun ekran parlaklıgı en sonda olmasına rağmen hiç ama hiç yeterli değil özellikle gündüzleri. (gece bile yetersiz)
    2-Ekrana hafif yandan bakınca cok değil 40 derece 50 derece yandan bakın ekran karsıdan bakmaya göre inanılmaz karanlık gözüküyor evdeki 400tlye aldıgım pva panelli samsung monitorumun bile yanlardan görme açısı cok daha iyi nasıl bir paneli var anlamadım.
    3-Haberlerde falan alttan gecen altyazılar bulanık okunmuyo uydu kutusundanmı anlamadım ama dsmart hd paket var diğer evde sharpın 3d olmayan 100hz tvsi var onda teledünya kutusuyla altyazılar gölgesiz akıyo.
    4-Ekran renklerini hemen hemen aynı fiyata aldıgım bircok gereksiz oldugunu sonradan anladıgım bana göre tabi (3d,wifi,dahili uydu alıcısı) özellikleri olmayan sharp tv ile kıyaslama bile yapamıyorum.
    5-Birde 3. tv olarak evde samsungun d6000 televizyonu var ununda parlaklıgı ve renk canlılıgı bana daha iyi geliyo ama birde samsungun dediğim modelinde tv izlerken otomatik olarak görüntüyü hızlandırıyo bunu hissediyosunuz tam olarak adını unuttum ekstra kare ekliyo galiba lg 400hz olmasına ragmen böyle bi işlem yapan özelliği yokmu varsada hissetmiyorum.

    Yukarıda yazdıgım sorunları yasayanlar varmı benim gibi yoksa sadece banamı özel
    Birde yeni tv alacaklara önerim gidip birsürü sacma özelliğe para vermektense aynı fiyata daha az özellikli ama daha büyük ekran alsınlar 200hz 400hz 800hz standart yayınla bi anlamı yok tvyi alırkende farkındaydım ama insan dayanamayıp alıyo şimdiki aklım olsa özellikleri az sharp veya 100hz 55 inc tv alırdım wifi ve 3d olmayan.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.