Şimdi Ara

LG 42LM660S almak isteyenler (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
32
Favori
223.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta kliksa.com üzerinden %10 world puan kullanaraktan 1849 liraya aldım. Avantajix'dan faydalandım fakat onun parasını ne zaman yatar bilemiyorum. Yani tv 1660 liraya geldi. avantajix le beraber 1630 eder. Puanlarım karta yüklenmiş ve onlarla da ev ihtiyaçlarını karşıladım. Bayilerden uygun fiyata bulunabiliyor bazen. Almadan önce bir kaç yere sormakta fayda vardır herzaman.

    Tv'yi şu an sizler gibi izliyor değilim. Düğünümden sonra inşallah keyfini çıkartırım.
  • evet arkadaşlar şuan için lg türkiye garantili ürün en ucuz kliksa com dahttp://www.kliksa.com/urun/lg-42lm660s-dvb-s-3d-full-hd-led-lcd-tv/900190881 ben bu firmadan 1 ay önce axess kampanyasından %10 çip para kampanyasıyla aldım 1700 tlyegeldi muhteşem bir tv almanızı tavsiye ederim
  • Ben İst.Bilişim'den Haziran'da 2000 TL'ye aldım, harika bir TV. Almadan Samsung mu alsam diye çok düşündüm ama şimdi LG almakla çok iyi etmişim diye düşünüyorum. Tam anlamıyla PC gibi bir makine, 40 GB'lık mkv filmi bile takılmadan oynatıyor, altyazılar şahane, daha ne olsun.
  • LM660S sahibiyim..cihazda kart yuvası bulunmakta; PCMCIA CARD SLOT bu giriş ne işe yaramaktadır?? bilgi verirseniz sevinirim..
  • bu televizyon ile herhangi bir 3d film deneyipte pop-out efekt gördüğünüz bir film var mı? o kadar film denedim sanki bazı sahnelerde normalde pop-out olması gereken sahne dışarı çıkmıyor gibi geldi bana. örneğin dredd(yargıç) filminde dredd yazısı pop-out olarak dışarı çıkıması gerek gibi bir izlenime kapıldım ama benim tv de çıkmıyor. bu filmi ya da pop-out yaşadığınız herhangi bir 3d videoyu söyleyebilirseniz sevinirim deneme amaçlı. lg 3d world un içindeki videoları denedim ama görüntü çok bulanık geliyor ve 3d den hiç bi şey anlaşılmıyor.
  • bu model tvnin ps3 lag durumu nedir bilen var mı acaba?
  • arkadaşlar bu hafta sonu LM 669 modelini alacağım büyük ihtimal. Samsunga da baktım ama Telefonum bile Lg.. :)))) İnşallah memnun kalırızz,, beklentim büyük değil..
  • 660 s 671 s 760 s arasındakı fıyat farkları neden o kadar cok.ozellık olarak bakınca bı 400 mhz 800 mhz için değermi bu fıyatlar
  • LG 42LM660S LG TR garantili 1755 tl taksitli.

    http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90640
  • 04,20,53 güncellemesi çıkmış yükledim bu güncelleme ne gibi değişiklikler getirdi bilen varmı? birde hep izlediğim video sitesinde artık adobe flash güncelleyin diye yazı çıkıyor.bunun sebebi nedir tvde nasıl güncelleştirme yaparız
  • arkadaşlar bu tvde ve lg 6800 de

    dual oyuncu gozlugu desteği varmı acaba cevaplarsanız cok sevınırım

    Misal playstation 3 bağlancak

    dual gözlükle oynanabiliyormu acaba
  • dual play desteği var fakat 660s de dual play gözlükleri çıkmıyor kutudan ayrı olarak almanız lazım.
  • Evet arkadaşlar bizde aynı model tv aldık fakat wifi ile bağlantı gücü full bile olsa yani aynı odada bile olsa film izlerken donmalar göreceksiniz yavaşlamalar göreceksiniz ama sadece film izlerken birde kablolu deneylim dedik sonuç yine aynı film izlerken yavaş oluyor yani filmi durdurup 20 dk felan bekleyip alttaki sürenin dolmasını bekleyip öyle izlemek ve birde şunu belirtiyim 3d özelliği var ama görüntüler dışarıda olmaz onun için ayrıyetten blu-ray oynatıcı almanız gerek usb den oynaticam derseniz filmlerin full sbs olamsı gerek onlarda nadiren bulunur half sbs filmi almayın sakın çünkü derinlik var ama görüntü dışarı çıkmıyor ve tv yi alırkende hdmi kablosunu alın çünkü dvd alacaksınız tv izlerken uydudayken hoparlörden ses çıkmaz tvden çıkar işte hoparlörden çıkmasını istiyorsanız hdmi kablosunu almanız gerek ucu sarı olanlardan söyleyeceklerim bu kadar bunları bilinki ona göe alın dedim biz aldık tvi hala 3d izleyemiyoruz tam olarak :(




  • zaten full sbs filmeri 32 gb dir ama half sbs 3.50 gb yada 11 gb gibi değişir oradan anlarsınız zaten ;)
  • pardon 3.50 değil 8.50 yazcaktım
  • 47LM660S var. Yeni yazılı çıkmış 4.20.53. Kanal geçişleri biraz daha düzeldi. 4.20.23te özellikle HD kanal geçişleri çok yavaşlamıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caiz2005

    Geçen hafta kliksa.com üzerinden %10 world puan kullanaraktan 1849 liraya aldım. Avantajix'dan faydalandım fakat onun parasını ne zaman yatar bilemiyorum. Yani tv 1660 liraya geldi. avantajix le beraber 1630 eder. Puanlarım karta yüklenmiş ve onlarla da ev ihtiyaçlarını karşıladım. Bayilerden uygun fiyata bulunabiliyor bazen. Almadan önce bir kaç yere sormakta fayda vardır herzaman.

    Tv'yi şu an sizler gibi izliyor değilim. Düğünümden sonra inşallah keyfini çıkartırım.

    avantajix nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX

    quote:

    Orijinalden alıntı: caiz2005

    Geçen hafta kliksa.com üzerinden %10 world puan kullanaraktan 1849 liraya aldım. Avantajix'dan faydalandım fakat onun parasını ne zaman yatar bilemiyorum. Yani tv 1660 liraya geldi. avantajix le beraber 1630 eder. Puanlarım karta yüklenmiş ve onlarla da ev ihtiyaçlarını karşıladım. Bayilerden uygun fiyata bulunabiliyor bazen. Almadan önce bir kaç yere sormakta fayda vardır herzaman.

    Tv'yi şu an sizler gibi izliyor değilim. Düğünümden sonra inşallah keyfini çıkartırım.

    avantajix nedir?

    avantajix bir internet sitesidir ve o site üzerinden alışveriş yaptığında belli yüzdelik oranlarda sana sonradan para gönderiyor. Örneğin kliksa.com'dan tv aldığında %2,5 indirim tutarında parasını alabiliyorsun. Sitesinde detaylı açıklamalar var. Yalnız paranın hesaba hemen geçmesini bekleme. Sebep ise iade ve değişim süreci olan 30-45 günden sonra para iadesi yapabiliyor.
    Link




  • Arkadaşlar bende 55lm660s siparişi verdim ama biraz önce avm den arayan bir arkadaşım (benim avm ye gitme şansım maalesef yok) yan yana duran philips 6007 ve lm 660s e baktım 6007 cok canlı ve daha güzel renk veriyor dedi telefondanden. Siprişimi iptal etme durumum var ama kafam karıştı. Gerçektende çok uzun süredir sessiz sedasız forumu okuyorum bugün tam siparişimi verdim ama bu seferde 6007 kafama takıldı. arkadaşlar valla araba alırken bundan daha rahat bir alışveriş yapmıştım. Baş ağrısı yaptı bende bu iş artık. Arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen gerçektende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: latiff1903

    quote:

    Orijinalden alıntı: sera_nat

    1 aydır kullanıyorum. lakin bir şey dikkatimi çekti usb'den film izlerken özellikle hızlı sahnelerde anlık titremeye benzer görüntüler oluyor, normal mi


    ben filmleri artık usbye atıp seyretmiyorum. iki saat usbye kopyala her filmi ayrı ayrı. notebookdan nero media smart ile DLNA baglanıp , televizyondan filmi açıyorum. takılma v.s. olmuyor.

    sadece yapmanız gereken nero media smart seyretmek istediğiniz filmlerin klasörlerini atın sunucuyu başlat deyin yeterli.

    Nero'ya da gerek yok. Widi ile kablosuz ekran paylaşımı yapin, laptop ekranını tv ye tasiyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.