Şimdi Ara

LG 42LE5500 USB Film İzlerken Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    İnternette yoğun aramalar yaptım ama sorunuma çözüm bulamadım. Bende foruma sorunumu anlatığ çare aramak için bu konuyu açıyorum. Benzer konu varsa kusuruma bakmayın.

    Şimdi

    Oturma odamda LG 32LH5000 bir televizyonum var, 4GB USB belleğe "Little Big Soldier" filmini koydum divx olarak ve tvye taktım canavar gibi takılmadan etmeden izleyebiliyorum.

    Salondaki 42LE5500 LED TV me ise aynı USB yi taktım ve filmi başlattım, ancak aşırı derecede rahatsız eden takılma ile filmi izleyebiliyorum. Ses gayet akıcı ama görüntü takıla takıla ilerliyo. Şöle tarif edersem eğer saniyede 25 kare değilde 15 kare gösteriyo gibi oluyo böylece takılma yaşanıyo ve gerçekten izlenmiyor.

    TV üzerinde TruMotion ayarını kapattım, düşük yaptım, yüksek yaptım, TV nin ayarları kısmından aynı şekilde kapattım düşürdüm yükselttim ama TRUMOTION bu takılma sorununa asla çözüm olamadı. Bir kaç yerde Trumotion kapatınca oluyomuş diye yazı okumuştum ama olmadı.

    Şimdi eski model 32LH5000 Filmi takılmadan sorunsuz oynatırken yeni model 42LE5500 tv neden takılarak oynatır. Sanki Playerı eski ve güncellenmesimi lazım nedir anlamadım. Cihazın Firmwire sinimi güncellicez napıcaz çözemedim gitti.

    Bu sorunu yaşamış yada yaşayan ve çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın.

    Şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla...


    Not: Son çare gidip LG nin Blue-ray cihazını alıp onun üzerinden izleyeceğim filmleri.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.