Şimdi Ara

LG 42LE5500 MÜ, SAMSUNG C6000 Mİ SONY NX700 MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG 42LE5500 MÜ, SAMSUNG C6000 Mİ SONY NX700 MÜ? Bu üç TV'den birini almaya karar verdim arkadaşlar? Sizce hangisi daha iyi bir TV? Lütfen yorumlarınızı yaparken objektif olalım yani evde LG sahibiyseniZ TV'den memnun olmamanıza rağmen sadece kullandığınız için TV'yi övmeyin. Malum yüklü miktarda para bırakacağım bu 3 TV'den birine ve paranın hakkını vermesini istiyorum.

    Ayrıca alacağım TV'ye XBOX360 bağlayacağım, futbol maçlarını izleyeceğim ve arada da BLURAY film izlemeyi düşünüyorum. Bu isteklerimi en iyi karşılayacak TV sizce hangisi?

    Bu 3 TV'nin olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşırsanız çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_henry -- 26 Aralık 2010; 20:15:52 >



  • Yok mu bu konuda bilgisi olan?
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen bu konuda 2-3 gün içinde TV'yi almam lazım. Bilgisi olanlar lütfen yazsınlar...
  • ilk önce ben bunların hiç birini kullanmıyorum ve tam dediğin gibi tarafsız olarak yanıt vermeye çalışacağım ama hangisi demişsin ve ne istediğini belirtmemişsin yani mesela kullanıcılar usb her formatı açsın diyorsa kesinlikle ilk tercihleri samsung sonra lg oluyor ama ben bu benim işimi pek yaramaz dersen bence sony almanı tavsiye ederim zaten donanım olarak hepsi nerdeyse aynı ama sony nin dizaynıda oldukça iyi işlemciside be3 ki sony nin en iyi işlemcisi ama bunların hepsi farklı bir görüntü verecektir benim fiyat aralığım bu ve bu modeller var diye bunları yazdıysan kesinlikle bir mağazada bunları kendi gözlerin ile performansına bir bak ona göre karar ver.
  • Dün 3 TV'yi de mağazada inceleme fırsatım oldu. Çalışanlar SONY'nin ses sistemini gösterdiler bana ve gerçekten bayağı iyidi. O kadar gürültülü mağazada bile sesi açınca (son ses değil) yanımdaki çalışanın dediklerini duyamıyordum. USB'den film izlemenin de pek sorun olacağını sanmıyorum PC'den formatlarını çevirerek izleyebilirim. Sırf filmi uğraşmadan izleyeyim diye daha iyi bir TV'den vazgeçmem yani.

    Ayrıca alacağım TV'ye XBOX360 bağlayacağım, futbol maçlarını izleyeceğim ve arada da BLURAY film izlemeyi düşünüyorum. Bu isteklerimi en iyi karşılayacak TV sizce hangisi?
  • En iyi seçimi yapmak için seçtiğiniz tv lerin forumda bulunan sayfaları var orada kullanıcılar iyi yönlerinide kötü yönlerinide yazmışlar usb den film izleme işini yabana atma derim öyle format değiştirmeyle çözemezsin kalite kaybın olur genelde mkv,ts, m2ts oynatsın istiyorlar ses içinde LG dts çözemiyor samsung çözebiliyor bu arada LG 42LE5300 kullanıcısıyım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.